Хиляди голи австралийци участваха във фотосесия на Бонди бийч (снимки)

Около 2500 души се съблякоха пред обектива на американския фотограф Спенсър Тюник, за да повишат информираността за рака на кожата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и тука троловете чули, че подковават кравата и те вдигнали краче :) нищо де, поне са чули и те нещо, ма не могат да го осмисля, е това е първа стъпка да разбере тъпака че има и нещо друго в плоскоземния свят който вижда през капаците около очите му.

ако и фотографът беше гол щях да призная творческия му порив, но тва така ми прилича на чист комерс за кинта и повод да за снобарсик котейл в някоя галерия. Иначе снимката с натръшканите голи тела като тюлени е въздейстаща

вай вай да не съм у рая?!

Защо сте ми изтрили коментара//? Нямаше нецензурни думи, а мнението ми съвпада с това на по голямата част от пишещите , които си остават

Всички са “ваксинирани” , нали ?! Питам, щото разстянието между тях е под 6 фута !

рака на кожата е повече при печащите се

УНИКАЛНО ТЪПИ ковидари...всички са с бутер ..хахаха

А ти си без мозък, защото ваксинираните за защитени малко или много от Ковид, но ти от простотия, но ти от простотия, няма да се излекуваш!

Толко са защитени, че вече сами падат по уиците като мухи. Така са защитени батко, че ...

ти на плоскоземец ли тръгна да обясняваш за ваксините :) Остави ги да си рият в лайна

Г@зове на показ за пари

Това с рака е просто претекст, за да изглежда нормална работата, а и желаещите да могат да кажат, че са там уж за кауза, а истината е съвсем тривиална и съвсем различна - хората са там за тръпката, а фотографа за пари и за слава - мине не мине, и пишат за този същия, явно има успех с нишата, която запълва.

Хиляди, и на никого не му стана?

Педали, сър!

Нещо за е*ане няма ли?

Освен тебе май други няма.

Защо трябва да се събличат, за да повишат информираността, как помага точно това?

да еба и скапаните педали!!

Дето трият на хората мненията!

и това сигурно не им е помогнало да излезнат от скукстс и от култивираното безсмислие.

Гледам ги тези на снимката и си викам, този от мегафона ако им каже да се удавят, те ще го послушат.

Абе искам да питам, ако на някой му стане тупалката Ко прай? Имам предвид да изпъне шпагата и някоя мома да го отнесе .. или там такива работи не се правят..?

Следва другарски съд.

Я, избирателите на ПП и ДБ, кога стигнаха Австралия, кога събуха гащите, кога организираха протест. Иначе браво за статията съвсем в политкоректните граници - пише хиляди хора, а на снимката са има-няма 500 пендела. Съвсем като медийните бълвочи на гореспоменатите две метастази.

Извратен фотограф и банда олигофрени

Това пет-шестстотин души. Хиляди.... Ма заглавията трябва да привличат, нали?

Предлагам нашите от парламента да се съблечат голи, белким приемат закона за гласуване с хартиена бюлетина

Около 2500 души се съблякоха пред обектива на американския фотограф Спенсър Тюник, за да повишат информираността за рака на кожата - вече всички са професори по рака на кожата !!! идиоти !!!

Прозорецът на Овертон толкова широко се отваря вече, че скоро няма да има връщане назад. Леко по-леко всяко общество ще приема всяка извратеност за нещо напълно нормално, докато не се затрием напълно от лицето на тая земя.

Всяка нация има луди кратуни,озитата не правят изключения. Въобще изтърваха козите..

Са далеко ама и тях са ги за стигнали евро ценностите:)

Виждат се и негри, цветна му работа… а и простотия.

Едва ли по този безсмислен начин ще се повиши информираността за рака на кожата, но нека да са блажени вярващите...

Австралийките се грижат за тялото си и се събличат,ганьовица като се тъпчи с храна по пет пъти на ден как да се съблече

На снимките има и доста дебели австралийки, Ганьо. Как не разбрахте, че по-големи католици от Папата не можете да бъдете...

фотограф Спенсър Тюник Да утиде в Турция , да види какво ще му се случи !!!

Изперкал американец. Глупави проекти, нищо не значещи. Нищо не допринасят. Австралийците и те толкова им е акъла, да се вързват на ненормалника. Ненормалника хитрува, борба с рака на кожата. Номера обаче му минава, както казва народа за всеки влак има пътници, че и тука 2500 човека.

Изглежда, че сте шокирани,но ракът на кожата е също толкова стресиращ.. Все пак това не е изкуство, не е гейска демокрация на голота, тук има послание, и да то е много силно.. Дано хората го осъзнаят..!

То вярно, че навремето като са ги водили като затворници на заточение на тоя континет повечето са били голи. Явно им е като народна носия.

Тия вакснати ли са, или там ще се ваксат един друг? Хахамух

А австралийки имаше ли?

само бели! съвсе изтрещява тази раса

Се едно живеем в някъв кошмар написан от холивудски сценарист. Светът се срива тотално под тежестта на пожелателното мислене наложено от медийте на фараоните. Като са се съблекли какво са постигнали? Че някой ще се заинтересува от "гледката" и покрай това ще отдели време да обърне внимание? Ми по тая логика да почват с канали в онлифенс бе, колко каузи има не е истина. Деа и идиокрацията, деа.

Това, че ти се срамуваш от тялото си, не значи че и с другите е така. :) Искали са - съблекли са се. А съблечи се и ти де? Как ли пък не - да ти видят всички увисналият шкембак.

Най-малкото постигнаха един глупак неразбиращо да плюе нещо , което не разбира, как е свързано с рак на кожата...рак на кожата...рак на кожата... Сега разбра ли?

Ха това беше умно. Браво