17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е бизнес,дори смъртта.

Никога не съм харесвал тази певица, а най малко пеенето и! Била ми е антипатична дори!

И аз така. Има прекалено остър и пронизващ глас, никаква чувствителност в пеенето. Не знам защо я идеализират. Слушам мелодичен джаз и боса нова, но попадне ли някое нейно парче в плейлиста, ужасна работа, едвам сварвам са намеря копчетата да я прескоча или изключа.

Все едно всеки миг ще стане да запее и да каже "Стига ми толкова, полежах си и си починах, сега да ви се раздам!" Яд ме е от някои коментари, но какво да обясняваш на балканоидните опростачени селяндури, запътили се с бохчата към Шенген... Сяамо могат злостно да репликират с простотиите си без никога да са я слушали, камо ли да разбират от този стил, да не говорим пък за джаза нататък......Просто табу!

Аре стига са превзема ма. До вчера слушаше Кондйо, Миле Китич и Тони Стораро, сега мноо тежка ша ми дойдеш. Ти вкарам един диско винкел в стерео муцуната- 2 часа зъбите ти ще играят брейк.

Уникален си

А лачените червени обувки. Двете неща изглеждат в унисон. Сигурно PR-ско решение.

Нито един бял човек няма в репортажа, просто отбелязвам. Може би защото е в музея на афро-американското изкуство. Както каза Джейк в "Двама мъже и половина", не може да казваш афродизиак, а афро-американски дизиак.

ти пък..какво гледаш ...

Бог да я прости, но каква е тази поза с кръстосани крака? Изглежда нелепо и смешно, все едно някой си е играл.