Хиляди вече се включиха в допитването за избора на българската песен за Евровизия 2021

Миналата седмица Виктория представи песните, които имат шанс да прозвучат за България на най-голямата музикална сцена в света

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С ковчега ли ще иде в Ротердам?

Простакът е способен да стъпче цвете в калта, това чудесно илюстрира повечето коментари тук!!!

Голяма част от коментарите тук ме карат, да се питам, как глупостта е на такова ниво сред нас, че и гордо се демонстрира. Виктория е най-прекрасното нещо случвало се на музикалната сцена у нас! Талантът и красивата музика, финесът и лекотата с които пее, които я отличават от масата лансирани певачки, будят възхищение у един интелигентен човек и най-лошото в простите!

Не е моят тип музика, липсва ми ритъм, но Виктория следва тенденциите наложени от Били Айлиш, сега от Оливия Родриго. Дали ще е успешна на Евровизия- зависи колко останаха феновете на меланхоличната музика и колко ще са активни в подкрепата си.

Подкрепям това което правите, А що се отнася до песните, две от тях по мое мнение до колкото разбирам са подходящи специално за този конкурс. И тъй като се двоумя ще посоча и двете: Growing up is getting old и другата е Imaginary Frend.

Като чета коментарите, до тук само такива лишени от уважение към изпълнителя, труда и таланта на Вики. Една млада певица, която влага душа и талант в това, което прави. Не се страхува да е себе си и да слвдва стила си. Пидкрепям те момиче! Успех на Евровизия!

виктория е талантливо момиче и песните и са чудесни. Винаги я слушам с внимание защото тя пее от душа и сърце. Текстовете са уникални и смислени. Всички песни са изключителни, така че която и да изберете, смятам че ще има успех, така както миналата година можехме да спечелим, ако конкурсът се беше състоял. Но моят фаворит за песен за Евровизия е Growing up is getting old / Израстването остарява/, със послание което би докоснало голяма част от публиката.

Виктория е талантлива певица, но песните не стават - депресивни и еднообразни. Тази комбинация, точно по време на световна пандемия, надали ще има особен успех. Лично на нея ѝ пожелавам късмет.

Квито спонсорите такава и певицата!

Нито спонсорираш- нито от музика разбираш. Тук си да се нахейтиш.

Не се ли намери кой да я застреля? Да не се мъчи момичето.

За нея не знам, ама за теб ще се намерят доста да те стрелят, тъй хубавичко.

Сменете момичето.Как и кой я класира е съмнително.

По добре, да сменим теб!

А къде може да се намери допитването за избор на български представител за Евровизия 2021, че тази мома не ми се струва съвсем достойна да ме представлява?

Точно пък тебе, никой няма да те представлява, защото си едно нищожество, от което можем само да се срамуваме, жалко че си българин.

То, че момичето си е некадърно и малко халтаво е ясно ама и вие я тикате все напред. Не виждате ли, че става само за подигравки?

Даже отиват към 12 милиарда. Включили са се и от други планети.

Стотици хиляди... мелеони са се включили...