"Хилядолетният сокол" кацна в Холивуд (снимки)

Състоя се световната премиера на "Соло: История от Междузвездни войни"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откакто Дисни купиха правата всичко, което правят си е като една зле скопосана анимация. Не смятам и лев да давам, за да гледам детските им сериали.

Дира, една снимка на Хан Соло ( или актьора на червения килим ) да бяхте сложили в новината за премиерата на филма за него ...

филми като "Крамър срещу Крамър" в американското кино. Днес останаха детските филми и порносайтовете.

Олдън Еренрайх e с квадратно лице, доста по-нисък и с по-тъмна коса, те не са си направили труда дори да му пипнат косата малко...

Всъщност, като погледнах пак, са я пипнали , но не достатъчно, все тая де, май по-големия проблем ще е имитацията на мимиката и жестовете на Харисън Форд. Пари, пари, но Дисни не трябваше да се заема с тая работа.

Спрях да и гледам, когато си дадох сметка, че не знам вече кой, кой е и трябва да дръпна едно генеалогично дърво на един чаршаф със снимки и да направя изследване кой е този и коя онази и коя серия след коя идва, но всъщност се отнася за преди нея. Не ми харесва лесно смилаемото изкуство, но това е прекалено объркано и наблягащо на ефектите

Реално само 4-ти и 5-ти епизод са наистина добри, останалите са предимно за пари направени.

3 е приличен

Дисни докато не изстискат и последния долар от SW няма да мирясат. Напоследък явно става все по-евтино да се снима и повечето известни и с добър BoxOffice филми ги обръщат едва ли не на сериали. Жалко това убива иновативността и фантазията. Рядко излиза вече нещо оригинално, поради факта че маркетинговата машина на филмите касички ги смазва.

Аман от Междузвездни войни!

Вероятно ще го гледам някога, само защо уж има нещо общо с Междузвездни войни. Само че от този абсолютно нищо не очаквам. Другите нови са си пълен провал, но поне са свързани с Междузвездни войни и има предварителни очаквания. А тук се очаква някаква комедия. Утре ще направят и "Джаба - история от Междузвездни войни". ;) Защо ли поне част от правещите компютърните им игри, не правеха историите на филмите, че да станат по-добри. А си имаше класики като KOTOR, особено двойката. Само ако извадиш от там видео с философията на Крея, ще е стотици пъти по-добро от този филм, оценка без да съм го дори гледал.

Много добре направени детски филмчета. Чудна ми е цялата тази мания и шумотевица около това.....Но очевидно си има публиката !

dir.bg - проверете си фактите, Хан Соло се появява в епизод 4

Реално само в 4 5 6 и 7 става въпрос за него.

Олдън го избраха защото е еврейн. Те си уреждат хората.

Дреме ми.