Хижари оставили Мира Добрева навън насред буря (видео)

От хижата обаче заявиха, че тя е искала да влезе с животното в столовата, което е забранено от РЗИ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хижарите са без грам човешко отношение Мира е права че те не са постъпили добродушно и хуманно спрямо цялата ситуация и спрямо дъждовното време

Ужас. Настръхвам от тъпи коментари. Хората сме много жестоки. Нямаме бал към себеподобните а камоли към животните.

Не е важно какви са хората и животните. Кой е чист, по-чист и най-чист. Кой е умен по-умен и най-умен.... Важното е че има разпоредба и тя следва да се спазва. На когото не му харесва -да се жалва на тези, които са я създали и обнародвали. Правенето на клипчета с изтерзани душици и показването им по телевизията показва колко жалки могат да бъдат някои хора.... Всяко събитие може да бъде погледнато от различни гледни точки. ... Видяхме изтерзана та Мира... И изтерзаното кученце, мъкнато из планината в буря,от малоумната си стопанка, която дори не си е направила труда да погледне прогнозата и да прецени евентуални проблеми...

Я някой интелегент да ми обясни защо е против домашно куче в зала за хранене. Как неговите лапи са по - мръсни от цървулите на хората вътре? Как ще зарази храната, когато тя е на масата, а не на земята при кучето? Истината е че довчера гледахте прасета и кокошки, но щом дойдохте в големия град станахте аристократи и си мислите, че всички животни са мръсни като вас, пардон, вашите животни в кочината. П.П. Истинските аристократи водят кучетата си на приеми.

Косми, тъпунгер, косми. Има ХОРА, на които им пречат. Когато дебилите започнете да продавате на животните повече права, отколкото на хората, тогава си личи колко ви е акъла. Или по-точно колко ви липсва такъв...

Слооон ясно е че си тъпунгер, няма нужда да съобщаваш. Пречат на такива като теб, които се хранят на земята. Нормалните хора го правят на маса, далече от мръсния под. В твоя случай космите са най малкия проблем. Ще помоля всеки, който се храни на земята да цъкне един минус, че ми трябват данни за една статистика. Слооон е вече преброен.

Не бре, тъпчо - кучешките косми имат навика да летят, защото са много по-леки от човешките, но това го знае този, който има повече от една мозъчна клетка. Хайде сега остави твоята споделената на друг член от семейството си, че ще бръкне в контакта

Има толкова небивали коментари тук... Едно куче е по-чисто от устите на някои, честно! Защо да не можеш да влезеш а куче в магазин, хижа, където и да било? Куперо ми живее в моя дом, спи в леглото ми, къпя го...виждала съм далеч по-мърляви хора,които все пак спят в нечие легло. Малоумни сравнения с някакви азиатски държаваи и т.н... Ми ако с това може да се сравните и манталитета ви стига само дотам... няма общо с неадекватна Мира добрева дилемата, а защо куче особено толкова малко не може да влезе на топло яътре?! И всеки нелеп отговор тук е на някой тъпанар, изостанал далеч в развитието си. Аман от комплексари и млоумници.

Защото, пАтко проста, не можеш да ревеш как не се спазвали законите в държавата, а самата ти да не искаш да го правиш. НЕ СЕ допускат животни в залата за хранене и точка. Такива, които се отъждествяват с кучето си, могат да си напишат протеста на хартия и да си го напъхат там, където нещо живо скоро не е влизало. Проумейте, че има граници на толерантността. И това не е защото не харесвам животни - обожавам ги.

Много ми е трудно да съжаля някой с яке за 1500 лева....

Тази застаряваща мисирка Мира , е направо жалка с този нагласен запис . Време е да я изгонят от БНТ и да ходи да чеши крастави помияри в някоя Ц. махала .

Тъпа, безлична лигла С глух и превзет глас, егати водещата...

Какво толкова? С куче не може! Точка.

Ами браво.То трябва да пасе навън.Стига хрантутяци.

Чета, чета и много злоба ей...А съм сигурен , че голяма част от вас са Нагли, като шофьори по пътищата!

300 души коментираме пататника с малкия плъх. Добре, че хижарят е бил корав човек и не се е поддал на заплахите й. Не знам Жоро Торнев какво е видял в това помакинче.

Гледах жалбите на Мира по БНТ. Заслужава да стои на дъжда. Не стига, че са и предложили транспорт, ами не и били издали касова бележка за такси. Като е познато лице и вече всички трябва да припадат от щастие да и услужват. Куха и нагла.

Вчера, в магазин за хранителни стоки,гледам една комшийка,вероятно пенсионерка,с малко куче в ръцете и маска на брадата.Отвратих се,но успях да се овладея за да не направя скандал.

Кучкарите винаги реват за европейско отношение към животните. И никога за европейски правила, такси и глоби за отглеждането им, въпреки че отношението произтича именно от тях.

Планината не е урва, да ходиш както искаш, когато искаш и с който искаш. Хижата си има правила - а тая със затихналите функции ги е знаела.

тая лелка не спира да търси внимание! Не го намира от мъжа си и си го изкарва на нас!

ПИАР!

В Австрия с куче можеш да влезеш почти навсякъде да не говорим за хижи. Изобщо България е 100 години назад в отношението си към животните.

във Виетнам с куче можеш да влезнеш само в кухнята

националното ястие на кралство Пропан е супа от малко куче със сладко от боровинки, децата буквално се избиват за нея

Швейцария в горичка до Женева бутам количка с бебе. Срещу мен идва група, имат голямо куче. Кучето свърна в храстите свърши си работата и побягна към групата. Един от мъжете се върна по нанагорнището , влезе в храсталаци да почисти. Аз се спанак и замалко да изтъква количката.

Ауууууууууууууууууууууууууууу!

Боже, колко е осверипял този народ! С каква злоба само се говори за животните! Вече съм убедена,че можете безскрупулно да разкъсате човек, и няма да ви мигне окото! Как живеете с тази омраза бе хора?! Как?!

Защо ни занимавате с 5минутната "слава" на застаряващи мисирки търсещи внимание?

Не гледам порно канала на БНТ

Толллллкова коментари за една кифла, останала без мармалад?!

Гледах записа от охранителните камери. Седи си спокойно вътре и си цъка на телефона. Как може да лъже толкова тази жена?

Тая ненормалница , първо е стресирала кучето като го е качила на лифта . Второ е замърсила природата като е пуснала помияра да се разхожда , пикае и сере където му падне / кой знае какви глисти е посял около езерата / . Опитала сее да го вкара на место където се хранят хора .След като е обикалял къде ли не и не е измит . Циганска работа .

И вие кой знае колко смърдите, кучето ви е виновно

Не одобрявам неспазването на разпоредбите и манипулативното изкривяване на истината, но коментара Ви е меко казано нелеп.... Съвместните собственици почистват след животните си, но има къде-къде по-неадекватни туристи свещи фасове и найлонови опаковки сред природата без да им мигне окото. Дори да останат фекалиите на животното, то те се разграждат, като тези на дивите обитатели, но опаковка от вафла или протеинови бар че-не. Отделно дори и не дисциплинираност собственик обезпаразитява животното си, най-малко за да не се разболее той самия, какво паразити, какви 5 лв. И трето мръсно куче не е по-мръсно от обувките на хората, а няма наредба да се събувсме на публични места нали?

Оставете жуклестото селянче, аз ще го поема у мойта хижа не с едно а с две кученца, Мира заслужава внимание що мъжът и е много тъпо парче, доказано тъп цървул, аз я поемам, казах

Браво на хижарите , че не са клекнали на шантажа на тази самозабравила се журналистка . Няма място за животни в зона за хранене . И това е наредба на ХЕИ . Не може в столовата да се пускат животни , елементарни хигиенни изисквания . Те китайците така ни докараха и тази пандемия , хора и животни на едно ,без елементарна хигиена . Тоя пес е спал, писал, лизал си гъза и патката , тая пача го носи на ръце, и иска да влиза в столовата дето се хранят деца и възрастни . Ай сиктер , путка грозна .

Що за народ са? Това вече много отдавна не е народ. Били са някога мноооого отдавна.Ако великите ханове можеха да видят в какво са се превърнали техните наследници щяха да искат да върнат времето назад и да се заличат от лицето на земята от срам.

Ако вземете да се замислите малко тук изобщо не става въпрос за кучето, котката или друго животно. Става въпрос чисто и просто за човещина. И българите които изливате злобата си тук и си мислите, че сте много интересни така единствено показвате омразата си и колко сте безчовечни. Чета коментарите ви и това което виждам и осъзнавам, е че българите сте изкл зли и жестоки хора. Вие просто умирате от кеф, че въпросната жена е оставена да страда. И вие ликувате. Като някакви зомбита сте. Мразим кучета, мразим всичко и всички. Мразим дори отражението си в огледалото... Опа това е една др тема. Колко гадни хора трябва да сте наистина за да ще стастливи от това, че някой е изпаднал в беда без значение кой е и дали изпитвате сипматии към този човек или не. Законът си бил закон... А това, че в България непрекъснато биват нарушавани законите и то не за добро. Колко хора и възрастни и деца остаха жертви по пътищата на България защото никой не спазва закона? Само ви чета кометнарите каква злоба, каква ненавист. Без жал сте готови някой да е в опасност или да умре водени единствено от жестокоста си и неспособни да проявите капка човещина. Що за народ сте наистина?

Колкото пъти и да се повтаря ЛЪЖАТА си остава ЛЪЖА!!! А вие явно трябва отново да прочетете статията! Никой не мрази.. всеки иска справедливост!!! А за това трябва ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И НИЩО ОСВЕН ИСТИНАТА!!!!!!!

Ако вземете, та се замислите, може пък и да стигнете до извода, че никой не е длъжен да се съобразява с всички прищевки на тоя и оня. Има си разпоредби и не трябва да се сърдим на хората, че ги прилагат. На тая кранта не ѝ е отказан подслон, отказано ѝ е да влезе в столовата с кучето си. Тя обаче е решила, че щом е Мира тъпото, значи за нея правилата не важат и може да прави каквото си иска. Да, РЗИ няма да направят проверка в дъжда, но един гост да подаде жалба за куче в столовата, и на хижаря глобата не му мърда. Но това е за хората, които могат да мислят, за останалите има "долен хижар", "нечовек", ... Имам две (ДВЕ) кучета, които обожавам и които спят при нас в леглото. Но когато ходим на чуждо място или на почивка, винаги се съобразявам с изискванията на домакина.

Защо не показват всички хора с кучета който не са допуснати във вилите ?

Групата е можело да остане в скиорната. Явно бурята не е била толкова страшна, щом не са го направили. Но знаем, че журналистите търсят сензация и ето нá, получи й се на Мира да вдигне много шум за нищо.

гоУеми защитници тука имало на кучетата. Дори си мислят, че "на запад" - цитат, пускат кучетата навсякъде. Да, ама не, драги ми смехурковци. "На запад" има места, в които не допускат дори деца, камо ли кучета.

Хижа Седемте рилски езера е псевдо хижа. Там храната е от микровълновата, а а чая от магазина. Последния път когато бях там, бях събрал малко боклук от пътеката в планината и се опитах да го хвърля в кошчето, при което момчето от барчето ми каза: Този боклук не можем да го приеме, защото не е от нас!

Вие като пикаете и серете в тоалетната къде мислите, че ви отиват пикните и лайната бе? Изливат се в реки и езера и ги тровят. По- големи замърсители от хората на тази планета няма. Двукраките са единствените глупави същества на тази планета която с такъв глупав садизъм я унищожават сякаш не живеят на нея. Кучетата и котките и всички останали животни ви били виновни. По-големи виновници за разрухата на планетата от хората няма. Умопомрачени в собственият си егоцентризъм живеете толкова разрушетелно и саморазрушително. Каолкото и злоба да бълвате само доотвърждавате ниският си интелект. Смешни сте като се държите така сякаш планетата е ваша и сте безсмъртни.

ти ли си? Престани да пишеш глупости и донеси една бира, Мира :D

Бъди куче, не цапай планетата и Peace ✌

Първо ясно е написано, че цяло лято се наблюдава как "милите"майки изхождат "милите" си дечица. И да тук го имаме същият проблем. Не е упоменато за къде става въпрос, но аз живея в София. И тук в столицата на България същo ставам свидетел на това как някакви мъже пикаят по улиците и как в градинките цяло лято по цял ден пищят деца докато "майките" пушат и пият бира, не знам кой е пумяра в случаят/. И непрекъснато ставам свидетел как ги изхождат и не не си почистват алед себе си nik. И ако случайно имаш неблагоразумието да им отправиш забележка и то културно ще те изадят. Даже съвсем скоро се стигна до там, че една такава си доведе двете момчета които изобщо не бяха толкова малки и се изпикаха под балконите ни. Е nik кой пумяра. Че българите имате мн погрешно схващане за значението на думата.

Абе пич ти си типичен хейтер. Дай пар... Ама човект има ли възможност няма ли... Викаш това е без значение. И и другото което ти май не четеш подробно. Дори да се оправи входната врата ясно е написано, че простаците си тряскат и вратите на апартаментите това как да се оправи освен с възпитание. И при нас го има същият проблем. Така си отварят рязко вратите все едно искат да я откъртят от пантата. И така ги тряскат при затваряне. Това явно е характерна черта на българина породена от липса на възпитание. Обаче да други шумове му пречат.

Ауууууу Коя беше Мира???? Или защото е Мира некоя си, са и длъжни?

Това с изхождането по улицата аз лично не разбирам какво толкова ви пречи. Доста често ставам всидетел на разни мъже които си събуват гащите и пикаят по ъглите на блоковете. Цяло лято гледам как "милите" майки изпикават и изсират "милите" си дечица в градинката. Та не мога да разбера защо само изхожданото от кучетата ви пречи? Тоест вие и вашите дечица можете да превръщате блокове, градинки и изобщо обществени места в тоалетна, а животинките които от преди хиляди години преди нас не могат ? Защо хората да не би да пикаят злато и да серат диаманти ???

извиниав ама ПОМИАРИТЕ серат всеки де нали така а детето му се наложило сигорно веднъж и невирва че ниакои не изчистил а след кучетата които серат всеки божи ден никой никой не ЧИСТИ

Много интересно мнение за майките с деца имате. Няма да коментирам как сравнявате кучета и деца, но едно е да сравняваш нещо извънреднода речем в 2 % от случаите където няма тоалетна наблизо детето да си свърши работата (в 99% от случаите малката работа) там където му е дошла нуждата, друго е да сравняваш как кучетата си вършат и малката и голямата работа в 99% от случаите само навън.... Нещо не мога да поставя нещата на една везна, ама човек трябва малко обективно да гледа за да ги види тези работи...

коя е тая кифла бре?

Абсолютно се съгласявам с написаното по-долу. Ние имаме куче и то голямо което е изключително добре възпитано. Дори е възпитано така, че да не лае когато е в апартамента. Това абсолютно същото като при децата. Възпитанието идва от семейството. Ако едно дете не го възпитаваш правилно ще израстне доста лош индивид който ще пречи на обществото. И да простотията ходи по хората не по животните?

Простотията ходи по хората не по животните.

Абе ти си много прост. И не го казвам с цел да те убиждам. Но е явно, че мисленето не ти е силна, черта. За възпитанието кой отговаря? Как може в нормалните държави да няма лайна по улиците и т.н. ? Защото манталитета на хората е различен. Имат достатъчно интелек да си възпитат кучето първо да не се изхожда където не трябва и творо ако не устиска и се изходи на тротоара имат достатъчно ителект и си го събират. Значи кучето ли е невъзпитано или човекът който го гледа и се грижи за възпитанието му ??? А умнико? И че в другите държави са доста разпроатранени училищата за кучета които ги обучават в правилно поведение. Че тука сульо и пульо си взима куче, а изобщо не си прави сметка има ли ресурсите и психиката да го гледа правилно. Е тъпако кучето ли е виновно за малоумщината на хората?

Аз не искам аз да съм добре аз искам Вуте да е зле. Смешно и същевремно толкова тъжно.

Кучкарите са като педерасите - ТРЯБВА да обичаш помиярите им - иначе не си човек, а изрод ! Ама то нахално и невъзпитано куче, лае по хората, напада, маже с лиги навсякъде, ама аз съм задължен да го обичам ! Ай сиктир бе, защо си мислите, че всички хора ви обожават животните !

Е позволено да влизаш абс навякъде с кучето си освен в месарница и сладкарница. Да не говорим, че това също е позволено и в мн други държави включително и Турция където са доста напред в отношението си към животните. Да се споменаваме, че на много световни туристически места не е ниакъв проблем да си с домашният лубимец било то куче или котка.

Да, ама тука кучета и котките за възпитани като хората. За 10 години почти не съм чул куче да лае като бясно ! Освен това, когато се разминавате, стопаните придърпват животните до себе си, за да не плашат другите хора. В Булгаристан помиярите лаят като за последно.

Да ...ама в БГ не е така. Щом има разпоредба - трябва да се спазва. Жалвайте се на законотворците -за да променят правилата...и си ги спазвайте такива каквито те са действащи в момента. Не излизайте с номера ...аз не спазвам щот не съм съгласен, не ми изнася...другаде е друго. Ходете си другаде и пак си спазвайте правилата...такива каквито са

Въпреки правилата,хижарите можеха да проявят малко съчувствие.Буря и дъжд е имало.Емпатията е неприсъща за нас българите,за съжаление.Кучето е било малко,може да се държи на ръце както е видно.Но ,не!Вън!На дъжда!Да и е гадно и студено на Мира!Няма да изчезне тази озлобеност на бедняка по душа.

Може да се чете между редовете, но е вредно да се мисли между гънките. Никой не е бил изгонен госпожо! Това да се снима навън е самостоятлено решение! Голяма грешка!

Е написано по-долу. Бесни чалгари това са българите. Българите станах по-зле и от циганите. Значи като тряскате вратите след себе си това не ви пречи? По цял ден слушам в нашият вход как тряскат входната врата, тряскат вратата на асансьора и тряскат вратите на паратаментите си. И се чудя как още не се е разпаднал блока. Акъл имате да си протегнете ръчичката да отворите врата, но не ви стига акъл да си притегнете ръката да задържите вратата за да се се тряска. Най- вероятно трябва да си завършил висша математика за това. Как тези и куп други ваши идиотщини не ви дразнят? Но отново ще отбележа, че пак правилно е написано по- долу, че всичко е до интелект.

Ами дайте 50 лева от общите пари и монтирайте един механизъм за затваряне бе ! Толкова ли е сложно ! Аз така направих на нашия блок - хич не съм чакал събрания и т.н. купих един и го сложих. Стана си екстра, после си ми дадоха парите. Ама българинът предпочита да мрънка 1 година вместо за 1 час да свърши работа !

Всичконе въпрос на възприятие и манталитет. Защо в нормалните държави нямат проблем с животните даже обратното? Защото са интелигетни и разумни. Когато си ограничен, злобен и с нисък интелект и въздухът който дишаш ти пречи.

В Испания в доста хотели е забранено за кучета.

... Аха безобразие значи. А това, че хадните ви дечица биквално се дерат в градинките все едно са пуснати от карлуково м/ у два и четири часа когато човек иска да подремне това е нормално. Или когато съседа от долу вече година и половна кърти все еедно това не е мизерна панелка, а бъкингамският дворец това също е нормално. Или когато през вечер съм принудена да слушам бесната чалга и фалшивото дране/ припяване на бесният чалгар. Или красъците и виковете на съседите които така кихат или се смеят все едно искат да срутят блока. Значи тези неща са нормални? И не ви пречат. Абе вие хората сте толкова излишно шумни, но как само и единствено на българина му е позволено да шуми, крещи, бръмчи и т.н. Мн гаден манталитет имат българите. Ето за това ще се самозатрият.