Хoли Бери се омъжи

Холи Бери се е омъжила за годеника си Оливие Мартинез, от когото очаква и дете през есента, писаха американски медии.

Обратно в новината

Коментари - Хoли Бери се омъжи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който си мисли, че таа разпоретина не си мисли постоянно за оная работа - жестоко се лъже. На таа в главата и самоуйове!!!

Имам двама приятели с различна сексуална наклонност и винаги казват, че когато мъж говори и се именува с полов член и той за това бленува. Та явно ти си търсиш шпека а пич ?

Много ги харесвам и двамата! Страхотни,чаровни,красиви и много талантливи.Пожелавам им много щастие и да остареят заедно!!!!

Грозна ,противна и отблъскваща!Иначе нямам нищо против нея.Просто не ми харесва нито вида и , нито излъчването и.

Victoria

нищо не разбираш

не е Холи, а Хали...един път завинаги го научете, журналяги...и мацката е уникална....на 46 изглежда хилядократно по-добре от нашите тъпи чалга кифли на по 22 с напомпаните джуки и гнусните пластмасови заготовки, минаващи под гръмкото наименование "цици"

педали и чалгари молА да не коментират Холи Бери. анадъмо, арманито?

дано са щастливи! толкова красива и чаровна жена, не предполагах, че е имала такава липса на късмет с мъжете, но пък в днешно време кой ли няма, то мъже не останаха...

Не е чак такава красавица, но има доста чар . А за годинките си е направо супер . Няма нищо общо с напомпаните силиконови чалгаджийки, нашенско производство .

Чар има пред камерите, а сутрин след събуждане тогава е важно как изглежда.

А ти как изглеждаш?????

Victoria

Бих казал че по-важно е как изглежда преди лягане ;-)

като продължителка на рода човешки,жената има право на най-добрия избор.колкото повече калпави мъже,толкова повече жената избира!

Три пъти се е женила, а единственото й дете до момента е коле.

lu4ka

Мно'о си тъп бе, Саше.

Nina

може да е ке (с което определено не съм съгласна!!!), обаче пък е толкова красиво!!! едно от наи-сладките холивудски деца!

Наистина си уникално тъп ,Саше!или по-скоро прост и злобен!Добре че са приключили времената на такива като теб, които делят децата на копелета и законородени1та що за изродяга требва да си ,за да наречеш едно дете копеле

Трябва да си ГОЛЯМ изродяга!!! Арманито, не обиждай модната марка "Армани"с долнопробната си злобни постове!!! Прост и злобен е една неочаквано кофти комбинация!;) Накая точно Арманито ще се окаже копеле, защото бог обича да си прави гавра с хора, като него! Съветвам го да започне проверка и ДНК анализи, за да провери дали не е такъв боклук само, защото майка му го е изхвърлила в кофата като го е родила!!! Не е изключено неговия случай да е точно такъв!

Какво е това саше бе, льольовци? Холи не изглежда толкова добре, това, че си е намазала гърдите с олио да лъщят не повишава сексапила й.

Имам чувството, че тази новина я чета за десети път.

най-после, сега вече съм спокоен.

Оливие МартинеС! Penelope CruZ- КруС,Jennifer LopeZ-ЛопеС.

бе къф Мартинес, списувателите не можаха да се отучат от това "Холи" - неграмотници. Да си го бяхте оставили Halle като не разбирате?

Да ! И ОливиеР МартинеЗ. Никнеймът ти от японски или от кръстословица идва... Орган,самолет и жаба:?