17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още ли има хора които плащат за да гледат холивудски бози?!?

Холивуд е приключен. Това което беше 80-те и 90-те години няма как да се върне. Тогава и целите на киното бяха други, и Америка беше друга. Как се докараха до това състояние не ми го побира ума.

На липсата на идеи и тъпченето на едно място вече му викаме галено завръщане Липсват артисти млади артисти, а старите вече трудно ще ги върнеш Компютърните анимации, надутите батки и каки, насилието и ужасите са само храна за неосъществени комплекси, но не могат да попълнят липсата на смисъл и художествена стойност Тотално изпростяване

Пак ли ще кацат на луната? :)

Наистина си мислят, че определят какво харесваме Ние и от какво имаме нужда да се завърне. Трагедия…. Падение…. Крах…. За вечни врмена. Отнов ни рекламират като мякакво чудо на изкуството техните психаптски инфантилни въображаеми извратени кошмари като нашата жажда за визуални емоции. Това са последни новини, че Холивуд може да създаде нещо, което някой да иска дори да си амортизира телевизора . Не , умират от глад , а са свикнали на мръвка…

нямате никакъв шанс да върнете по-възрастната аудитория към детско-юношеските ви вятърничави истории, които могат да бъдат сравнени с боза от изкуствени подсладители, леко прокиснала.

А колко филми ничаката за войната в Украйна... То ще е Рамбо, Непобедимите, Чък Норис, разни драми и трагедии и винаги лошите ще са руснаците и ще умират грозно накрая. :))))

споко, бе, от догодина само боливуд

Зомбираните дебили да не разпрэскват холивудската простотия.