Кои са най-горещите актьори в Холивуд

Нова класация за сексапил изкара на преден план актьора Том Хидълстън. Звездата от лентата "Тор" бе обявен за „най-сексапилният актьор" от читателите на сп. "Total Film".

Обратно в новината

Коментари - Кои са най-горещите актьори в Холивуд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога свършиха хубавите мъже???

Нещо въобще не се сгорещих, а Патинсън олеле

може да му тича приза "красавец" и толкова.за повече много не му достига.

Както обикновено - най-несексапилните са подбрали. Слагат най-актуалните, а въобще не гледат дали са красиви или не...Безсмислени класации.

Ах, Локи :)) Ммммм

Luna0102

Много горещи бе, направо да умреш от студ. Повечето даже за симпатични не могат да минат. То си е въпрос на вкус де, ама как пък един не ми грабна лекичко окото.

Явно много съм одъртяла. Не разбирам вече вкуса за това кой мъж е сексапилен. Не трябва ли сексапила да се излъчва от всичо: от очи, устни, усмивка, тяло. За да е секси един мъж трябва да има малко загадъчно излъчване. Тея младежи .........

Аааа Майкъл Фасбеднер си има всичко! Гледай някой от филмите му и ще разбереш защо (Джейн Еър, Срам, Глад)!!! ;-) За останалите съм съгласна с теб!

"За да е секси един мъж трябва...". Хубавото на сексапила е, че не се определя с думички като "трябва Между другото, лично аз намирам Том Хъдълстън са сексапилен по много начини:)