Класираха най-омразните знаменитости

Сп. "Стар" публикува класацията на най-омразните звезди на Холивуд

Обратно в новината

Коментари - Класираха най-омразните знаменитости | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

17. Иванчовци и андрейчовци 18. Славчовци Триф.

7. Антония Петрова

Ама моля ви се.Г-жа Петров има две-три висшита, две-три титли на Мис/ис/ис.Толкова е интелигентна.И естествено красива, без никакви корекции.Как така.Абсолютно трябва да и се даде първото място.Заслужено е.

Продължение към българска класация ...Емилии,Анелии, Ники дудука с лелка Кузелич плондер Люси, Део-блондина.....Много са и се множат с многобройните реалити формати се появяват нови "Звездни"попълнения.

Аааааа, тая Гуинет какво момиченце беше, пък сега от много здравословен живот - Ибаси вещера...

Ако тази страшна леля на снимката рекламира здравословното хранене, предпочитам да умра от цигари, алкохол и изтощен от секс, отколкото да приличам на нея и да бъда здрав. Мерси, че ми показахте резултата предварително!

... и е само на 40 години!

как искаш да изглежда на 40? Като на 15 ли? Изглежда перфектно, просто снимката е в прекалено едър план. Но поне си личи, че не е изкуствено опъната и подплътена! Толкова е истинска и естествена! И със сигурност роля има здравословното хранене!

Радвам се, че в класацията присъства Ан Хатауей! Още не мога да простя на режисьора, че й е дал ролята на Фантин от "Клетниците", които изобщо не възнамерявам да гледам, след като са избрали актриса, неотговаряща дори 1% на описанието на героинята в романа!!!

Няма класика, която да е минала през Америка и да не е опорочена! Гледах филма и дълбоко се съмнявам режисьора да е чел оригинала!

тези хора са продукт на обществото си- на мен половината нищо не ми говорят. не забравяйте, на човек влезе ли му главата в облаците не го търси вече.

Искам такава БГ класация.

ето ти-1.простолета калпазанова и ритнитоковеца 2.нагазиз 3.денди 4.патрашки,златки,патки 5.иваили бакалии 6.ива екими номерациятае разбъркана,добавете и вие

7.ели грингова 8.анелия фолкаджийката 9.антонка петроновна 10. петко с дискотеката 11. раднина пърдилова 12.алисия 1з.карабовски 1ч.графа

Той не е от Холивуд. Пази боже ако беше там.Щеше да им разгони тайните.И щяха него да разгонят.

Ами Цветанов къде е?