Уентуърт Милър опитал да се самоубие преди да признае, че е гей

Звездата от сериала "Бягство от затвора" Уентуърт Милър е опитал да се самоубие, разкриват американски медии.

Обратно в новината

Коментари - Уентуърт Милър опитал да се самоубие преди да признае, че е гей | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

100%?аз гарантирам че няма някои които да е 100%хетеро. сигурна ссм.

Абсолютно 100%, за скромните ми 35 г. нито веднъж жена не ми накарала нещо да трепне :)

Ко речиииии :)))))

Хората са жестоки, ако не си като всички, страдаш. Жалко, че още има хора, които не разбират, че за всеки има място под слънцето. 100% хетеро съм, но това не ми пречи да разбирам хората с различна ориентация. Дано си стъпи на краката и успее да преодолее одумванията.

Ех, Уентуърт, Уентуърт, защо не успя? От такива като теб този свят е на това дередже! Дори с едно самоубийство не можете да се справите, дагое..

Така е, 100% Уентуърт е продал смъртоносния газ в Сирия. И за войната в Босна той беше главният виновник, да не говорим за глада в Африка и убийството на китове в Северно море.

Аааа не така! Китовете се самоубиват, норвежци и японци просто постъпват хуманно и прибират труповете.

O, boje, kakoi mujchina...

Не разбирам кое е толкова срамното на това да си гей?! Аз, като хетеро, винаги съм мислела, че хомофобията е насадена с цел "разделяй и владей", от което се възползват само властимащите, за да изнудват някого, когато разкрият нестандартната му сексуалност. Нещо като изкуствено създаден параграф, по който една личност да може да бъде атакувана ,елиминирана или изнудвана.

Никой не го е карал да се срамува, както ти твърдиш и търсиш световна конспирация. Той сам се е срамувал оше преди да оповести хомосексуалността си . Така че писанието ти просто е безсмислено.

Защо мислиш, че се е срамувал? Най- вероятно просто е знаел, че има достатъчно малоумници, смятащи себе си за " нормални", които да му вгорчат живота. Все-пак добре, че не живее в България, защото тук тези "нормални" бастуни са в изобилие.