Хората, консумиращи сушени плодове, са по-здрави

Ето защо диетолозите съветват да включим сушените плодове в менюто си

Обратно в новината

Коментари - Хората, консумиращи сушени плодове, са по-здрави | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Собствено производство. Подобно на интимните удоволствия....никой не може да го направи по-доб.е от вас за вас.

Да обичам ги и съм здрава

най-малкото имат по-здрави зъби. щото иначе няма как да ги ядат. Малко като проучването показващо ,че хората които могат да избягат 400 метра за под 45 секунди имат по-здрави сърца.

зъби е леко относително. Болшинството сушени плодове, които се продават в магазините, вкл. здраословните магазини са с добавена захар и не само - имат консервати , а някои и оцветители, за да се запази примамливият им "свеж" вид. Така, че дали ще изядете едно пакетче сушение кайсии , или едно пакетче желирани бонбони , няма много разлика от към вреда нанесена върху зъбите.

Може ли линк за проучването 400 м за 45 секунди. Щото ако ги бягаш под 45 секунди ще те вземат във всеки национален отбор. В момента световният рекорд е 43.03, а българският е 45.32.

Юруш на ошафа.

може и да са полезни ... но зависи от къде ги купуваш ... в някои магазини на нашият пазар в България ядките и сушените плодове ги пръскат с гадости ,от които получаваш разтройство ,афти , гадене .... не знам с какво ги пръскат тук ... не искам да правя антиреклама на когото и да било ... но мисля че повече хора ще се съгласят с мен

А най-здрави са консумиращите течни плодове, е вярно и малко ферментирали идват, даже повечко понякога. :D :D :D

Снобите могат да избягват сушените плодове по каквито си искат причини, включително, свързана с калориите. Аз не им налитам, защото съм си ги изял за два живота напред. В казармата сряда вечер и събота на обяд менюто без изключение беше "боб и КСП". Бобът не го намразих. Ама компотът сушени плодове ми дойде байгън.