Хората с голям ханш живеят по-дълго

Трябва да се съсредоточим върху талията си, а не върху общото си тегло

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо не разбрах!

Голям ханш или голям задник?

нормално по нисък център на тежестта съответно пробоксуването на завой е по малко вероятно...

Аааа, ясно - големите задници като на Кардашиянките не са само много хубави, но и здравословни. Трътлестите афроамериканки - най-хубави. Всички жени да станат като тях.

То по тяхната логика ци..ганки..те страдащи от слонски крака ( генетично заболяване) трябва да са столетнички. Ама не са.

Дрън, дрън, дебелогъзите живеели по-дълго, ама друг път! Ха, ха ха.

Пълни глупости. Най-дълго живеят хората на растителна диета. Това че някой тумбак е доживял до 80г на цигари, ракия, сланина и пържени картофи са единични случаи.

Други къде къде по- безсмислени статий ги заливате със снимки , а тук НИЩО ?!

"На болната жена - мъжът й умре!" Пълно е с дебели в ханша, в талията и в главата цоцолани, които доживяват до 80-90 години. Ама не са работили... И техни съпрузи, слаби, работливи мъже, които си отиват още на 65. Пенсионират ли се и останат ли с Джаба Xаитянина по цял ден вкъщи - кръц! За една-две години заминават.

но както казаха десет пъти по-долу, мъжът дебелее на шкембе(талия), а жената на задник (ханш). Ако са с по 50 кила наднормено тегло е ясно, че и мъжът ще налее гъз и баджаци, а жената ще има троен корем и ръце на лелка от столовата, ама това вече е свръхтегло и сланината се лее посевместно. При нормалното затлъстяване( коло 10-15 кила наднормено тегло), на жената и се лепи на задника, на мъжа на корема. Другото са хормонални отклонения.

Моята цуцумия ше ме надживее, че ханшът й е два декара, но акълът й като на пиле? ,

Че, абдоминалното затлъстяване е най-опасно? Едно време на това ни учеха още в седми клас по анатомия. Както й каква е разликата между различните видове олигофрени - дебил, идиот и имбецил. По статиите се познавали, казват... Сега ви учат как да си слагате презервативи и че спиралата се поставя от гинеколог.

му викат ханш? Изразявайте се по-ясно, здраве е това, ей!

Супер!

Какво значи хората?!? Мъж с голям ханш е по-добре хич да не живее и да не се мъчи;))) Обикновено това значи хормонални аномалии и други отклонения...

Големият майстор работи на голям тезгях. Другите са аматьори.

На голям тезгях работи......Малък майстор търси слаби , стройи и високи......Приятна вечер:-)

И не от няколко десетилетия а още от преди 10000 г. Жената с тясна талия и широк ханш е олицетворение на БОГОРОДИЦА. Майката на Света Такива жени раждат здрави деца и живеят дълго. Затова този женски модел е заложен на подсъзнателно ниво в нас, мъжете и ние реагираме за части от секундата виждайки такъв женски силует. А жената трябва да има мастна тъкан, за да може да износи здрави деца. От Майката Природа ня може да са избяга!

Не знам колко дълго живеят, ама на задна прашка изглеждат страхотно!

Ахам, сега разбирам. Явно Кардашиянката се стреми към безсмъртие...

Хаха, аз съм с тясна талия и ханш, но с доста яки бедра

И не ни интересува.

Защо така реши?

Обичам да общувам с хората с голям ханш, независимо от етноса й. Дали и аз ще живея по дълго?

Хората или жените!?

Наистина си педал и то много прост.

Идиоти, това важи за жени. За мъже тлъстината е безкрайно опасна

От 18 години поддържам 175 килограма, и ей ме на, жив и здрав.

Жив-засега, здрав-твърде съмнително. Дано след още 18 отново да можеш да го кажеш!