Хората ще могат да живеят до 130 години в младо тяло

Ако всичко премине по план, хората ще могат да живеят до 130 години с организъм на 21-22-годишни индивиди

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като към човешкото ДНК се добавят фрагменти от ДНК на най-прости организми, които преживяват и в най-враждебна среда,вече не си ЧОВЕК.Благодаря, не не ми се живее като гущер па било и 130 години.То и сега на някои световни люде явно им добавят такива фрагменти и живеят по 90 и повече години,но пък какви вреди нанасят на цялото човечество....доказава се,че вече не са хора.

КОГА!!!

Сега. Само двама човека от 2 милиарда човека , живеят над 116 години. Това е сегашното. Може и да се промени. Наука.

Глюююююююююпостиии!

tonk11

Нема да стане. Както е тръгнало природана скоро ще се отръска от нас и ще почне на чисто. Дотегнахме и вече.

в тяло на младеж?! И какво изведнъж става с тази зомбирана мумия след навършването на тези 130 години та умира?! Хайде стига с тези измишльотини и лъжливи "новини" с които си пълните сайтовете и си привличате наивници за читатели! Това, че има генно инженерство и се работи по въпросите за увеличаване продължителността на човешкия живот е вярно и е част от научната дейност, но това не означава че може да се тиражират като истина всякакви предположения и приумици!

И да живеем 1000 години пак ще умрем като последна доразвита форма на червей каквито сме. един хранопровод с крайници.

Една мацка на реални 20 г. ме сваля и ме пита на колко години си ? - На 25 със 100 годишен опит !....... :)))) дърт козел млада върба лющеше и с рогата.... :)))

изпраскаш се млад със 150 годишна гаранция. и кат те натоварът с ени кредити.... абе ей, животъ днеска се мени с дни. работното ти место е сигурно само утре, тез ше живеят кат вечни длъжници 300 години. тва е приложимо само за английската кралица и натаняьху. другите: на сапун. или па - вечен длъжник, бачкаш на 5 работи за коричка хлеб. искаш ли така да живееш 500 години?

Свръхбогатите хора ще могат да живеят до 130 години

Първият кандидат бил джуджето Путьо. Сега се очаква да го научат да лае, защото методът действал само на кучета....

един живот... Мерси!

А не може ли да си живея 130 години в 25-годишния си вариант, че по-ме кефи от 20 годишното ми аз...

почнеш ли да си играеш с гените за апоптоза (нормална клетъчна смърт), си отключваш такива ракови заболявания, че свят ще ти се завие!

... сподели дългогодишният изследовател в областта на генното инжинерство проф. д-р Селския Бик