Христо Мутафчиев за Ласкин: От Иван научих, че човек трябва да живее достойно

"Докато всички, които го ценят и обичат го помнят, той няма да "отмине", написа режисьорката Лилия Абаджиева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Христо, ти си велик, щом нещо си научил, което се учи първите 7 години !

И ти и Иван, нямате нищо общо с Чочо ! ! !

А, то и Васко да Гама от село рупча няма да остане защото копието е много зле и не се предприемат никакви мерки за възстановяването му, защото никой не се интересува от българските филми, а в youtube качеството е много лошо, ама явно само това ще остане за следващите поколения.

Този Мутафчиев направи отвратително впечатление на представлението "Хъшове", след като умря обичания от всички Чочо Попйорданов - Мутафчиев просто изтича на сцената след последното действие и заразмахва бастуна си към публиката ухилен и олигавен като евтин шут в пристанищна кръчма, седя най-отпред докато публиката отправяше своите аплодисменти в пространството, прощавайки се с любим актьор, умрял нелепо млад, а този идиот се пушеше разкрачен и размахваше проклетия си бастун в очите ни....дори когато на сцената излезе вдовицата, за да приеме последните цветя за мъртвия си любим .....и сега ПАК, след като умря Ласкин, тоя гном нахален ПЪРВИ изля глупостите си в ефир..... Бог да прости Иван Ласкин, създал един топъл детски спомен, с който израснахме по-достойни хора! Съболезнования на съпругата му и близките.....

Ох, да, много состоен живот живя, няма що! Направо пример за достойнство на всички. Абе я се скрийте, дребни актьорчета с още по- дребни мозъчета. На актьорите трябва да им забранят да говорят извън наизустените реплики по сериалчетата. Нямат мисловен капацитет, а това съчетано с алкохолните изпарения дава нелеп резултат.

Да ме прости Господ, но Ласкин сам се докара до.... Централни софийски гробища!!! Уж мъжкар, уж не знам какъв а то какво.....Обикновен алкохолик! Имаше всичко: Прекрасна жена, две страхотни дъщери, средства, които му позволяваха добър живот! Жал ми е за него, но повече за близките му и особено за Александра! Тя не го заслужаваше, Иване!!! Любовта не е само във фейса и по ТВ.....Любовта е в истинския живот и в това, какво ще направиш за човека до себе си! Видяхме ти какво сътвори......Дано поне сега намериш покой и там, с Чочо да помагате на вашите момичета!

Бог да го прости и стига толкова...

Без него нямаше ли да се сетиш? Освен това, нали виждаш - едни живеят достойно, други умират достойно... не може и двете!

Дано си разбрал ,какво мислят хората за тебе и какви ще са коментарите като пукнеш.

Аз пък разбрах от крадците на прехода, че не бива да се краде. Брей каква умна мисъл изрекъл Ласкин, имайки предвид себе си, като модел за подражание.

Ал Пачино се е наливал с литри уиски и пури, докато докара дрезгавия си глас и хиляди други актьори и артисти, художници, поети, писатели, ама нали е българче Васко да Гама, нали казваше истината без да му пука, че настройва мижитурките срещу себе си и плювачите не се спират и в деня на смъртта на младия човек и баща. Жалко за красивата ни природа, историята ни, Радой Ралин най- добре го е казал -"Земя като една човешка длан, а толкова много сган!"

платеното мекере на антибългарската фондация америка за бълхаря тръгнал да ни поучава... ДАНО, ДАНО, ДАНО ДАНО, ДАНО, ДАНО ДО ВСЯКО ДОБРО СЪЩЕСТВО ЗАСТАНЕ ПОНЕ ОЩЕ ЕДНО ТОГАВА ТОГАВА ПРЕДВИЖДАМ ТАКЪМ ЖИВОТ, ЧЕ САМО СИ ВИКАМ: "ДАНО!"

Човешката форма/УМ/ е несъвършена. Писането за и против е безсмислено. Живота е усещане а не говорене и писане, и моля не влагайте смисъл , защото такъв няма. Винаги в уравнението на живота ще влизат и излизат нови неизвестни .... така е било и ще бъде.

неизвестни са за теб (за нас), но не и за Него! Нищо на този свят не става случайно и има скрит смисъл и подтекст. Това не го виждаме и не го разбираме не е основание да го отричаме.

Рядко противен човечец е Мутафчиев! R.I.P Ласкин

Мдаа, този с "достойнство" излезе в шибанатa реклама и каза, че на бъгларите най-много им пречи думата "дано". Дано те "уважат" работодателите ти! А това, че някой друг, а не родителите ти са те научили да живееш достойно, показва че нищо не можеш да научиш, защото годините в които това става са пропиляни!

ХАЙКА АЛКОХОЛИЦИ!

За тоя Иван, Господ да се смили над душата му, писахте повече отколкото за Рождество Христово и Христо Ботев.

Бог да ме прости, но какъвто единия, такъв и другия! Що за артист е този мутафчиев?!?

Полу-човек, 1/4 уж артист, просто,нещо, като НИЩО на света !!! Това за мен е, КАЛИНКАТА на Б.Борисов, титулована "Председател на съюза на артистите " !!! А за Ласкин - Бог да ГО прости !!!

Да ама не! Мъжкар Христо си ти, защото успя да се пребориш с твоето заболяване и до ден днешен се бориш да си с близките си на този свят доколкото можеш. На твоя приятел по близък беше алкохола от жената и дъщерите. Какво като е бил искрен, директен и добър, когато не уважаваш себе си на първо място, а в същото време излиза, че мислиш само за себе си, а не какво ще правят близките ти след и без теб.

Едно бивше пиянде в подкрепа на починалото си другарче.

не е бившо...

Мутафа иска да намаже малко реклама

Кога научи това, че човек трябва да живее достойно - преди или след театралната стрелба с автомати срещу парламента.

Нека колегите на г-н Мутафчиев направят нещо за него и цигарите му. А кой е достоен - нека съдим по делата!

И какво направи, когато най-накрая разбра тази проста истина ? Продаде се на Тиквун за жълти стотинки?

Аз ще го запомня като Васко да Гама, като театрален артист не съм го гледал въобще, а участията му в риалитата които също не съм гледал освен бегло и случайно не мога да охарактеризирам като нещо особенно и впечатляващо.Ама то за умрял или добро или нищо така, че Ласкин си остава Васко да Гама от Рупча.Много го плюят но и те ще умрат и след тях даже няма да остане и васко да гама.

Малко смешно е точно този придворен "артист" да говори за достойнство.

Никакъв не съм му, но ще ми липсва. Странно, нали? Трябва да има и безумци на този свят, ей така, за разкош... Почивай в мир

Да живее достойно, да, но той дали живя така? За пиянската дружинка от квартала може би, но за дъщерите му и Алекс едва ли. Да почива в мир!

Човек и добре да живее умира.

Орангутан, тези неща трябва да си ги научил от малък!!!

Светла памет на Иван Ласкин до :Редактор: Нели Делчева Вършете си работата!!!

Нелииииииииииииииии.... спиш! Ласкин почина на 6-ти януари, не на 6-ти декември. Вчера, не миналия месец/година.

Да почива в мир! Има грешка в датата. Журналисти, лешояди,... Не било 6 декември, а било 6 януари.

Ми аз не знам поне някой умрял да не почива така, че по тъпо пожелание от това не знам как въобще може да бъде измислено.

"Актьорът Иван Ласкин, който почина на 6 декември..." Почти

От гледна точка на вечността какво е 1 месец?