Мика Стоичкова: Родителите ми се обичат безумно

Дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков и лице на bTV - Михаела Стоичкова е гост в „Търси се…“ тази неделя.

Обратно в новината

Коментари - Мика Стоичкова: Родителите ми се обичат безумно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откъде изпълзя пък това селянче?

Прости хора, прости деца раждат...Каква да е Мицка, освен нискокултурна многознайка , която дори не може да осъзнае своето ниско ниво.

Това беше добро ;)

Михаела, ти си страшно добър и позитивен човек!Остани и помогни на бедната ни страна,защото ти можеш да заредиш много български деца със топлината,която носиш в себе си.

Много е яка особенно в краката.

Това е белег за селската порода

ИМА ПОГОВОРКА; ПО-ДОБРЕ ПЪРВИ В СЕЛОТО ОТКОЛКОТО ПОСЛЕДЕН В ГРАДА! КАТО СИ ТОЛКОВА КАДЪРНА ЩО НЕ СТОЯ В ИСПАНИЯ? ЩОТО ТАМ СИ НИКОЯ!

Много на сериозно се взима тази мома.За жалост без покритие.

Гледах предаването.Михаела е страшно позитимва и домронамерена.Слънчево още дете.Поздравления за това,че се върна в Родината си и работи благотворително за нея!

Всъщност това, което ви подразни е думичката "обичат се"! Ами как може така хем да имат пари, хем да са успели и известни, хем пък и да се обичат? Е това вече не можахте да го понесете!!! Полях си с мед душичката! Удостоете ме с 20-30 минуса, още по-хубаво ми става! :) Чаооо!

Ето така се източва хазната от мамини и татови новоизлюпени синове и дъщери на знайни и незнайни чеда на милата ни татковина.

каква хазна, какви 5 лева? Това да не са ти комунистите с червените куфарчета? Какви глупости дрънкате?? С какво ви ощетява момичето, та така плюете масово? Тя е гражданин на света, може да живее и работи където иска, дори това да не се харесва на някои дребни душици! Аз не съм видяла нито един известен човек, без значение с какво е известен, когото българите да не са оплюли! На масата българи никой не им се нрави! Те използват времето си да плюят другите, вместо да измислят начин да променят жалкото си съществувание и това на децата си....Жалко, наистина!

Дааа, наистина с вас и за вас няма никакъв смисъл. Сега го разбирам Стоичков! Дерзайте1

Има толкова много хора,които са много по-достойни да бъдат показвани и да се говори за тях.Но няма кой да плати за това,а такива като тази,до вчера никому неизвестна дъщеря започнаха да я показват къде ли не(нищо лично,но не я харесвам,нито баща й харесвам).Това,че някога е бил добър футболист не го прави велик за цял живот,че да пробутва всички и да ги натрапва на хората.Ако сама беше прогресирала,нямаше никой да чуе за нея.Аман от журналистически трикове. Защо си мислят,че на хората им пука за тия.Колко много хора заслужават да бъдат показани и да се говори за тях,но така и никой нищо не научава,защото са или бедни,или умни без пари...На тия не им стигнала славата и парите на чужд гръб,срамота.Нека сама си спечели всичко.За истинските хора никой не говори,никой не ги показва.Как изведнъж неизвестното момиче стана журналистка в гледано предаване?Не сме яли колците...... Направо ме е срам понякога какви "личности" градят имидж на държавата и нас.Натрапват ги по всички предавания,защо ли?

НИЩО ПРОТИВ МОМИЧЕТО.ГЛЕДАХ ГО,НО ЗАЩО ЗА НЕЯ ИМА РАБОТА,А ЗА МОИТЕ ДЕЦА-НЯМА.ПИТАМ И ИСКАМ ОТГОВОР!

Търси вината в себе си не в децата на Стоичков.

Сам/а си отговори!

Ти да не очакваш някой да дойде у вас и да потърси децата ти, за да им даде работа? И кой очакваш да ти даде отговор? Ако децата ти са добре образовани (не просто с висше!), знаят езици, владеят нови технологии, имат контакти, ще си намерят работа! Ако не тук, то извън България и в това няма нищо необичайно и страшно, повярвай ми! Ако не отговарят на тези условия, значи може нещо да е сбъркано с възпитанието. Но не очаквай да им намериш работа, като пишеш в Дир.бг! И за това вина няма Мика Стоичков!

Твоят въпрос ми напомни едно интервю отпреди 10-тина години със Стоичков. Журналистката се опитваше да го обиди и го "кълвеше" непрекъснато, а той слуша, слуша пък и рече. "За моите деца не ме е грижа, знаят по 4-5 езика, живяли са на 3 континента, работа за тях ще има, но вашите какво ще правят?" Оказа се прав!

радвам се, нека се обичат, всеки има право да е щаслив, а и детето е щасливо когато вижда че родителите му се обичат

Стоичков е добър като футболист,НИЩО ПОВЕЧЕ! Пълен простак! И това ли ни е рекламата в чужбина? Докато един професор има заплата 500 лв. на месец а един футболист милиони , тъпотията ще прогресира!

СТОИЧКОВ Е ВЕЛИК.СТОИЧКОВ Е ПРОСЛАВИЛ С ДОБРО И ХУБАВО БЪЛГАРИЯ.САМО ТОИ И СТЕФКА НИКОЙ ДРУГ.НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ И ДЕЦАТА МУ ТРЯБВА ДА СА С ОТВОРЕНИ ВРАТИ КАТО НЕГО.ДА СЕ ОПРАВЯТ И ДОКАЗВАТ САМИ А НЕ ЧРЕЗ НЕГО ДА СА НОМЕР 1.ПРЕДПОЛАГАМ ТОВА ДРАЗНИ ХОРАТА А НЕ СТОИЧКОВ.АЗ ЛИЧНО МНОТГО ГО ХАРЕСВАМ СТОИЧКОВ НЕ МЕ ИНТЕРИСУВА НИТО ЛИЧНИЯ МУ ЖИВОТ НИТО СЕМ.ХАРЕСВАМ ГО КАТО ПРОФЕСИОНАЛИСТ ТОВА Е.

Симпатично и лъчезарно момиче.Харесва ми,само не разбирам защо като е толкова успешна в ИСПАНИЯ,учила 7 езика,пренедрегнала родния си български език,за да учи чуждите,значи са смятали никога да не се връща и успява в България.Но навън си никой,късметлийка е родена че баща и е СТОИЧКОВ вярно е и аз навън се гордея с нея,защото сме скапана страна и няма с какво друго да се гордееш но защо се връща тук и взима хляба на някои които години се борят за тези места хоп Идва Мика и всички врати за нея са отворени а др.пак на тръстиката.Е това не разбирам.Имате всичко навън сте израснали навън сте успявали а сега пак тук ......това вече е АЛЧНОСТ И НАГЛОСТ.Типичен характер на баща й.Аман от връзкари и комунист и в тази държава!

Нямам нищо против Стоичков и семейството му, но защо е необходимо в последно време журналистите от всички медии да сервилничат толкова, че да стават смешни на нас простосмъртните? Не виждам нищо особено в лицето Мика Стоичкова! Има достатъчно много български момичета които я превъзхождат и по интелект/Нейният е ужас/ и по красота! Аз на цялата кампания и казвам - ПЛАТЕНА! Най вероятно от баща и. А той горкия на втория етаж, винаги е бил празен! Но пак повтарям! Беше известен футболист!

И сега тук стари, млади, грамотни, неграмотни, очукани и облъскани от живота нещастници се нахвърлихте върху едно дете. Най-вече защото е дъщеря на Стоичков... Е, какво ви направи Стоичков лошо на вас конкретно болни мозъци. Освен, че прослави България? Изгнийте си така както сте родени от деформираните си уродливи гени! Бог да пази България!

ти казваш ,че са болни мозъци. В същия момент изливаш някаква злоба наред. Не си по различен/на от останалите

Естествено, че ще изливам, след като срещам само злоба! Опитах с добро, не става! Преоблякъл се Илия и пак в тия! Втрещена съм от хорското невежество. Няма спасение!

Браво, Кичке - каза им го!

нахална , разбираща от всичко, високо мнение за себе си...същата като татко си!

кой те пита пък тебе дали вашите се гушкат, ти да си беше останала навънка, ама то и там не те щат

тъпотията е наследствена черта и доктор да те направят ще си останеш същото говедо като баща си

Кой е този заек?!?! Не е ли чувала за брекети?!

На повечето автори на коментари, имам предвид крайно злобните и неграмотните, съм сигурна, че родителите им са били близки роднини.

Ха-ха! Браво!

хубава си ,само обувките са ти смешни и малко да оtcлабнеш още

доста е грозна ничто лично *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тя каза в предаването, че всичко каквото си е пожелала и се е сбаднало. Ами с тези милиони, които имат как няма да и се сбъдва всичко, каквото и се иска, пък после нека да говорят, парите не са всичко. Все и едно, дали ще ходи пеш или ще кара луксозна кола. Колкото и да е земна (така казаха в предаването) със сигурност никой от нас няма да я види в гратския транспорт или да ходи пеш сред 'нормалните хора'

Аз съм сигурна, че с този правопис, който имаш, пътуваш и ЩЕ пътуваш САМО с градски транспорт.

наистина ли?не се маитапиш?!

Глупава и намахана е г-ца Мицка.Няма никакви сериозни познания в нито една сфера на живота, ограничена е като интелект, посредствена и лигава като,,водеща".Ако има малко акъл, ще се покрие и няма да се излага.

боклук...като баща си...

Харманлийското селце с парите на баща си ще става интелектуалка? Да ама Не!!Що не си стоя на запад ма пуйко?

В това семейство всичко е на ниво амеба и зелена еуглена.

ЕнтАлигентен израз колкото и доктора, тейко и, айнцу.....смрад и отврат.

И аз те обичам Мичке.

Извода е един - невменяеми сте!

Тъпа, като баща си.

Момичето е симпатично,от здрав и проспериращ селски корен. Подходяща е да води тв предавания на аграрна тематика.

и защо ни дават по тв тази девойка - нещо да е направила за култура - наука - спорта на българия ?! някаква никаквица ...

Извинявай, ама ти добре ли си?

Колева пий си хапчетата!!!!!!!

Аз, като всеки трезво мислещ съвременник не гледам телевизия,освен Поаро и д-р Хауз, а също и Дискавъри. Тоест, такива като Мика и татко й са извън полезрението ми , защото живота е твърде кратък за да си губиш времето наблюдавайки напъните на идиоти да надскочат себе си в там където Господ не им е дал нищо-в сферата на интелектуалните упражнения. Аз казах, хау !

Странно защо такъв възвишен интелект като теб си е губил времето да чете статията и да коментира. Определено след твоето мнение темата стана някакси доста по-интелектуална, но все пак не трябваше да прахосваш ценното си време.

Има си хас да гледаш и телевизия, след като си зает да риеш по Ентелектуалните форуми. Аз казах, уй!

Ех мило момиче-Мика.Родителите ти се обичат безумно.Така са и много други не толкоз популярни семейства за радост на изстрадалата ни България.Но...защо не успяха поне малко да ОБИЧАТ и родители-те на баща ти,та тогава да се поклоня пред тях.Много си млада и дано успееш да пренесеш своята обич към всички близки и познати,което ще си е истински ПОДВИГ.

"Мика вече е успяла да създаде истински и ценни приятелства." - като прочетох списъка с приятели чак и завидях ... хахахахахахаха

Я кажи сега да видим Стоичков какво вечеря снощи?

хомо е :)

Хора, които се обичат безумно, се наричат безумни. На хлебаря жена му е хлебарка. Но гладиаторът не е продавач на гладиоли.

Жалка работа. Като няма какво да кажеш, говориш глупости. От години Стоичков почти не се заседява в Испания при жена си -обикаля ту из арабските страни, ту по други далечни страни, ту е тук в Б-я (както сега), разчитайки, че като е бил добър футболист, ще го припознаят и като велик треньор, а това дете ги вижда като лудо влюбени! Камата - лудо влюбен? Тоя дървеняк -лудо влюбен?Ако беше казала истината, че постоянно се карат (та той се скара публично с брат си и майка си) щях да повярвам, че говори истината, но сега... Нещо работата ми намирисва, като на патолога д-р Тренчев, който някога твърдеше, че има жена в САЩ, па сега нещо позамлъкна. Или забрави да послъгва като остаря. Всичко е нормално, докато не си въобразиш, че си публична личност и сме длъжни да слушаме глупостите ти. Оф...

Всъщност не, че е моя работа кой с кого и къде е бил, но на 3 пъти съм засичал Стоичков по летищата на "по-далечни страни" и познайте с коя беше? С Марияна Стоичкова.

То и куфарите си носиш по света, па не си лудо влюбен в тях. Жал ми е за детето, че го карат да говори глупости на публични места. Сега чакам с нетърпение и отрочето на Валери Божинов да даде интервю някъде по медиите. Е, как да не се смееш на такива дивотии. Навремето един голям българин бе казал:" Пази Боже сляпо да прогледне!"

Някой прави ли анализ на твоето семейство?! Ти там ли беше като се караха?! Ти той ли си?! Той не може да обича ли?!

Май нещо не схващаш, приятелче! Наистина това си е тяхна работа,кой кого обича, кой кого мрази, но съм отвратен постоянно да навират и децата си да ги правят на велики. Ако не е Стоичков, ще е Ники Михайлов, ако не е той, ще е Валери Божинов.А ако не са те - то тогава почват с децата си, някои от които се още насират. Дразни арогантността и простотията. А що се отнася до велики личности, вижте: Това, че футболистите ги дават по телевизиите и понякога ги познават запалянковците от Бангладеш до Перу, съвсем не значи че са велики. Просто са известни.Гледат им физиономиите до втръсване. Велики са хората оставили нещо за Човечеството. Нека ти подскажа: Айнщайн, Шекспир, Нютон, Никола Тесла, българинът Джон Атанасов( може би не си чувал за него, но този компютър на който работиш, той му е откривателя) и други, разбира се. Не ме разбирай, че се заяждам, но трябва да правим градация на ценностите. Нали?

Според окултизма ,повече любов е имало в Стоичков към жена му.Той има 2 дъщери.Според окултизма,когато жената обича повече,се ражда син,когато мъжа обича повече се ражда -дъщеря.А и Христо Стоичков е достатъчно известен,богат ,здрав и привлекателен мъж,за да може ,ако не е доволен от съпругата си ,да я остави ,обезпечи финансово и да си вземе друга.След като не го е направил,значи наистина обича жена си и семейството си.

п.п. проверявайте си храчките сутрин

Сериозно се тревожа да не спукате някоя артерия.... Моля ви... Ха-ха-ха.... Гномчета завистливи!!!

момицето е супер ,а баща и е наи- успелят балгарски футболист.прославил е булгаря, ако не знаете злобари такива. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

умението на христо стоичков да рита топка е по-велико от откриването на пеницилина и по-велико от публикуването на реорията ьа относителността най-вече за глупаци = поклонници на титането на топка.

Дали съм глупак или не, не е толкова важно. Но определено лятото на 1994 със Стоичков беше един от ВЕЛИКИТЕ моменти за България и достави удоволствие на милиони българи и на мен персонално. Пеницилина и теорията на относителността нямат нищо общо с България за съжаление.

Хубаво момиче.Но се питам това момиче и др.защо не станат медицински сестри, рехабилитаторки други професии,където се става рано, има дежурства,няма пари?Защото днес по-целият свят е лесно и хубаво да говориш и да имаш пари. Не им харесва ли? Но точно тези професии емоционално дават много,но икономически си под нулата. Като са готини, умни и красиви да станат мед.сестри и да работят в операционна за 450-500лв и да блъскат дежурства до безумие у нас.

Да Мина да те взема, или да взема да те Мина...? И ако мислите, че аз пиша глупости пак си прочетете посланието!

Много тъпо парче е таз мадама.

Шапка му свалям на Стоичков,винаги е изтъквал качествата на съпугата си,никога за него не се е чуло да се занимава с други жени и винаги с много обич е говорил за нея и цялото си семейство.вместо да злобеете,да бяхте се замислили...ако можете да мислите.....

Щом се обичат нека се забавляват по 24 часа в денонощието един друг и да не се правят на "доктори" и треньори". Щото постигат невероятни успехи. и помежду си нека си говорят като истински полиглоти "тулибу дибу даутю" а момето много прилича на татко си в краката и в главата. А и ако е умна колко него - цена нема да има. а стоичков много добре рита топка и е българина който най-добре е продал тази си способност. Нямя друг българин който така успешно да е реализирал умението си да рита топка. С умението си да рита топка стоичков направи България известна сред поклонниците на ритането на топка по целия свят.