Хю Джакман и съпругата му Дебора Лий се разделиха след 27-годишен брак

"Започваме тази нова глава с благодарност, любов и доброта", написаха двамата

Обратно в новината

Коментари - Хю Джакман и съпругата му Дебора Лий се разделиха след 27-годишен брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 54 малко късно се е сетил да си развива а..ла, но по-добре късно отколкото никога.

Любимият ми филм с него е "Престиж", където играят с Крисчън Бейл. Много красив, много талантлив както в романтични комедии, в мюзикъли и екшъни. Страхотно играе герои и злодеи. А също противоречиви характери. Наскоро имаше съмнения за рак, които не се потвърдиха. Но човек пренарежда приоритетите си. Децата му са осиновени, но си го гледа. Твърдо се, че е хомо и вероятно е решил да продължи без брак собствен живот. А може би съпругата му се е уморила също.

Да си чуди човек защо се развеждат, щом имат прекрасен, щастлив и любящ брак. Холивудското лицемерие е на двеста процента.

В Холивуд било известно, че Джакман си пада по същия пол. Много добър актьор, чаровен и симпатичен мъж. Дори да харесва мъже, надявам се скоро да се разкрие.

Някой по-долу е написал, че на 54 Джакман бил в разцвета на силите си!??! Какъв разцвет е това - повечето мъже вече имат еректилни проблеми на тази възраст. Жените, признавам със съжаление, са по-окей в това отношение, а и доста от тях изглеждат и по-добре от мъжете. 50 плюс години не е като 30 та дори и 40.

Как ще са жените по-добре бе??? Бюстът виси, задницата с целулит, в лицето мустаката и брадата, а долу пресъхнала. Времето върви за всички ни.

Ти на коя планета живееш?!

След развода започва живота, без скандали и недомлъвки

И аз се надявам на същото. Няма въпроси, няма цупеници, няма да ти държат сметка. Разговорите са кратки и по същество. Отделно имаш свободата да не даваш обяснения и да правиш всичко, за което си бил потискан с години.

Дори много дълго продължи този брак. Нешо има фалшиво. Мисля че, любовта е приключила 8-10 г. Най-много след брака. Някои казват, че е гей също. Възможно е. Истински гей беше и е също Джон Траволта...който набързо умори и жена си. Без да си признава, че е гей цял живот. Киану Рийвс - който ми харесва, като човек и тн, е същата история - скрит гей.

Коя е младата мацка? Едва ли е минало без такава...

Евала на жената, че не го съди до дупка, а казва хубави неща. Знае, че вече не може да го задържи, и го пуска.

Я веднага бърз шут на бабичката и нещо младо и свежо за леглото!

Нормално. Колкото да си падаш по каки, но когато каката се сбабичоса, трябва да се сменя.

че 98% от вас ще направите същото ако имате ресурсите на Хю. Дали иска кур или пиче няма значение, важното е, че може да си го позволи...

Човекът иска пич, това е. Гейзер е.

КК щели да му строят отделна тоалетна в парламента, тъй като се притеснявал някой да не му снима 7-те сантиметра мъжество. Така че официално той ще бъде първият българин от третия пол.

Описваш себе си

Коцето с Късата Карабина ще се омъжва. Ще има голяма гейска сватба на Възраждане.

Кого ще се жени уважаемият травестит?

за кого? За съседа му Цончо. :)))

До вчера и двамата ни убеждаваха че всичко е прекрасно при тях!Те така и изглеждаха-нямаше клюки и интриги кой къде и с кого бил.И сега изведнъж-раздяла.Не е лесно като си свикнал с някого/даже и да е куче или котка/,не знам дали няма да им е трудно сега след толкова години навик.Ама те си знаят.Казват ни новината-коментираме новината.Дано са щастливи поотделно....

Най- вероятно е да е започнал да еве някоя на годините на дъщеря му. Ценностната система на известните хора само.........

То пък да беше само на известните моралът проблематичен--уви всеки трети , ако му пусне някоя на възръстта на дъщеря му , няма да се замисли дълго, независимо от професия и занимания..

На тази снимка той изглежда по-възрастният. Доста се е спаружил. Явно има нужда да си повдигне самочувствието на застаряващ X-MEN, че още е вървежен.

Просто жените не са това, което виждаме а картинки изрисувани с грим. Боя, пастелна боичка.

Аз говоря за бръчките. Освен това и той е с боядисана коса. Жената до него има лек грим, дали е играл пластичният хирург не знам, но определено изглежда по-млада от него на тази снимка

Писнало му е от бабека

Много го харесвам, и като актьор / освен като Върколака, той играе и в мюзикхоли, любим ми е в Престиж и Клетниците/ и като красив мъж и като човек / чела съм за обикновения начин на живот, който водят, предаността към по-възрастната си съпруга и децата, които са осиновили защото тя не е могла да зачене. И сега бум... и той като всичките... но такъв е живота... той за мъж е в разцвета на силите си, а тя за жена е бабичка. Толкова е несправедливо да си жена!

Ама какъв “в разцвета на силите си” на 54 бе? Просто най-накрая изучиха децата и той иска да си живее с мъже, а не да се крие…

Толкова си зле, той е в Холивуд бе каун, там няма нужда да се крият, даже обратното

Най-вероятно не става дума за чувства а за прото счетоводство. Австралия, където са фискални резиденти променя законите и поради нейната възраст ще трябва да декларират данъците заедно. А това излиза доста скъпо.

Очаквам след месец да разберем, че Джакман от известно време се вижда с по-млада колежка във фитнеса на Илон Мъск.

Дано да е колежка, а не колега, както е модерно там

Жив и здрав, братко, животът сега започва! И аз го разбрах вече - когато децата пораснат, върнеш кредитите и с жената се разделите цивилизовано, де факто започваш да си почиваш и да живееш пълноценно, спокойно и по свой вкус!

Абсолютно си прав!!’

И за жена ти ли започва живота? Що ли ми се струва, че твоят е започнал отдавна и не е свършваш и по време на брака? Жена ти се е грижила за деца, къща, мъж, ходела е на работа, а ти - ти от какво си се уморил толкова? Аааа, изкарал си някой лев, купил си си мотор и виагра и си почнал нов живот? Браво, това се казва истински мъж! Или по-правилно - предател?

Репликата по-горе е от мен. Аз съм жена. И си промених живота, след като започнах да живея сама. Хората имат право на свобода и ако ти не си я вземеш сам, никой няма да ти я даде.