17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бай Ганя Балкански, освен, че е отявлен ксенофоб, шовинист и хомофоб, същевременно е отявлен опортюнист, гъзолизец, сервилен и раболепен към по-силните. Но това не пречи да ги мрази до дъното на душата си и да завижда до болка. Чудя се кой е казал, че сме били много свястна и гостоприемна нация??? Сигурно сами си ги пускаме тези слухове :)

Абе тоя съпругът не ви ли прилича на кутрето от Game of thrones - доста гнусен тип между другото, :)))

"От трети април в Бруней ще бъдат пребивани с камъни до смърт всички брунейски граждани, осъдени за хомосексуализъм" Класическа фейкаджийска помийна яма. Как пък поне веднъж не си направите труда да прочетете повече по въпроса, преди да отразите едностранно само едно голо твърдение?! На султана на Бруней му е през за хотелите, защото те са под управлението на големи вериги и той само лапа дивиденти от тях.

Само за пояснение,че като гледам коментарите се вижда колко много не са разбрали. Тези наказания са за брунейските граждани и се отнасят за територията на държавата Бруней. Това не означава,че като има хотели в Европа и САЩ не могат да ходят гейове и какви ли още не изроди. Пък колкото и да бойкотират хотелите, те пак ще са си пълни, защото са луксозни и хубави.

Не ги ли знаеш американците, че всички проблеми са им вътрешни? Например сега си решават вътрешния проблем в област Венецуела, която все още не знае, че трябва да се подчинява на американските закони. Да не говорим, че арестуваха внучката на собственика на Huawei, защото от провинцията на Америка, наречена Китай отишла и търгувала видиш ли със забранения щат Иран и така нарушила американските закони на американска земя. Пък и султана на Бруней как смее да приема такива неевроаталнтически закони на законна американска земя под чужда власт?

откъде е толкова сигурен, че точно на него и на съпруга му няма да откажат резервация? като нищо собстеникът е дал нови разпореждания и правилникът е променен.

Елтън Джон и сие ми е изключително противен по принцип.

Библията-Старият Завет ТРЕТА КНИГА МОИСЕЕВА ЛЕВИТ Глава 20 10. Ако някой прелюбодействува с омъжена жена, ако някой прелюбодействува с жената на ближния си, - да бъдат умъртвени и прелюбодеецът и прелюбодейката. 13.Ако някой легне с мъж като с жена, и двамата са извършили мръсотия: да бъдат умъртвени, кръвта им е върху тях. Така е написано в Завета - Султана е прав

Библията - Новия завет - Исус: "Който от вас е безгрешен нека пръв хвърли камък на нея." Йоан 8:7

Да поясня - ясно е казано, както в Мойсеевия закон цитиран тук, така и на други места (например доклада за унищожението на Содом и Гомор, и за потопа), че това поведение е неприемливо за Бог, както и лъжите, кражбите, убийствата, богохулството, идолопоклоничеството, дори неуважението към родителите и не почитането на седмия ден. Ето сред тези провинения всеки може да си намери присъдата, включтително и аз. Всичко това е грях и се наказва със смърт, но не е дадено на хората да съдят, а на Отец, който дори отдава това задължение на Исус. А както всички знаем и накрая на месеца ще отбележим, самия той умря за нас, за да ни спаси. Всеки може да определи как би се развил един процес, в който съдията се е жертвал за да оправдае подсъдимия. И всичко това е възможно за всеки - само ако се покае. Само ако повярва. Затова всеки има време, а не сме изпопадали всички като мухи. Затова и никой няма право да съди събратята си, а трябва да ги приема и да им помага с каквото може. Това е великата Христова благодат.

Пердаши се свободно в задния двор и си свиркай. Четеш и тълкуваш както дявола Евангелието.

Отговора ми не излезе, затова да повторя: Ясно съм казал, че Библията и Бог осъждат хомосексуализма. Осъзждат и другото споменато нещо в статията - изневярата, многоженството, ходенето по жени, безбрачието - никой не ги коментира, защото тези хора са много повече. Аз самия също смятам содомията за нередна. Отвращавам се от това което си предположил за мен. Всичко което съм казал е написано в Библията съвсем в същия смисъл - без изопачаване. Ако се съмняваш попитай за нещо конкретно и ще ти напиша стиховете. Но това за което пиша е, че Бог приема всеки - така трябва и ние - да помагаме и да подкрепяме всеки един човек, като такъв, но не и греховното му поведение. В небесноот царство ще има покаяли се хомосексуалисти, покаяли се неверни съпрузи и всякакви други хора, които са се покаяли от греховете.

И най- вече, никой няма правото да отнеме живота на друг човек, по каквато и да е причина, дори и да го е осъдил.

Ами естествено "Ще ги бойкотира" Защото ако стъпи там и него ще претрепат с камъни - нали за такива като него се отнася това. Те, краставите кучета през девет планини се подкрепят.

Супер кажете кои са тези хотели, само там ще ходя, поне 100% няма да има педали :)

Е да де, ама за там трябват много пари. То не е като да идеш в кварталната кръчма и да си поръчаш наливна пърцуца с незнаен произход от 1,20лв - 100 грама и след 5 такива да почнеш да громиш всичко дето не ти е в зоната на комфорт - жендаре, капиталисти, илюминати, рептили, масони, евреи и ония, дето пръзкат с кемтрейлд :))) Тия дето могат да си позволят да ходят по такива хотели са богати хора, с широк кръгозор и интелект, дето не им пука кой с каква сексуална ориентация е.

са толкова противни,че като ги гледам ми се повдига.

Противни, ама цял свят му знае песните. Ти пък цял ден пишеш хейтърски коментари и кой е чувал за теб? Пий се двулитровата бира и по леко го давай!

може би султана има права хотела е негов да се има предвид това

И аз призовавам за какво ли не, ама като не съм педал, кой ли ме слуша?

че има само два коментара.Ха да видим сега кой какви права има,къде са ку..вите изнудвачки.У нас също има не малко камъни.........

Моят например го изтриха. Изглежда не е политкоректен, макар че се изразих доста семпло.

По лошо от педал е дърт педал.

Абе знаех си, че Клуни се е венчал за Майкъл Джексън ама...

Елтън Жон като пръцне и се чува само хууу вместо пъррр.

До кога нещастници и болни ще определят кое е правилно и кое не в чужди държави.

Че стани и ги измети бре, кво само се жалиш. Като вдовица за ...

Функционал

Ако имаш ментални проблеми, обърни се към специалист.