17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами толкова народ има ам дето трябва и да се погребът по някое време както в живота става така че ще си продължават докато имаоще живитехни набори да ги гледат..

Неееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее !

Нереален и ...смешен филм. Коя жена ще спи с единия брат, с баща му и с по-малкия брат. Зарязах филма, когато Брук преспа и с по-малкия брат. Това ли е "Дързост и красота"? Аз бих сложил друго заглавие .

Аз пък спрях да го гледам, когато Брук бе бременна 1,5 години екранно време. Някъде средата на 90-те.

Luna0102

Има ли още живи баби които го гледаха навремето?

И какво ни интересува, нали го спряхте в България или не сте разбрали?

Тези живи ли са още?????

че в Кънектикът за иззели от учебната програма Хекълбери Фин и Да убиеш присмехулник. Ако случайно чете никът присмехулник, да е наясно, че трябва да го смени. Този сериал - може би съм рекордьор, щото не гледах нито една серия. Той се завръща, пък аз се питам кои ще бъдат снети от екран.

Не е ясно какво общо имат първите 90% от поста ти с темата на статията. Крайно време е оф-топик коментари, повечето с чисто пропагандна цел да се модерират.

Класика! Един от най добрите сериали правен някога. Следя го с удоволствие от 3ти клас, :)

шега ли е?

и да е шега и да не е....все е смешно :D:D:D

Баси и тъпотията кой я гледа вече ?

Някой склеротик дето няма как да помни предишното и си вярва че нещо ново гледа:))))