17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотни, мечтая си да съм толкова тлъста и всички нискоинтелигентни мъже да си падат по мен, а аз да си пия хапчетата за диабет и високо кръвно налягане и да ги отминавам с презрение, защото всички мъже са прасета.

рекламират затлъстяването и неадекватното хранене...защо няма анорексични модели?

айде стига с тия кльощави модели! Body Positivity!

Със всяка от тези "манекенки" цяло виетнамско село ще се храни половин година.

Я не обиждай тюлените !

сухоземни китове, не тюлени!

Ми..дебели са,...няма какво да си кривим душата, пък на тази възраст да си дебел - значи плюскаш здраво!

Интересно ми е, тези телеса не са за гордост, а за страх и за кефа на разни извратени типове, а те щастливи рекламират свинщината.

аз съм доста слабо интелигентен и не харесвам пълни жени

Да ядат по -малки порции. И поне малко от малко да започнат да тренират нещо. Само с мърел и безконтролно ядене не става да продават някой продукт. Просто не става. Самите те не стават.

Това да ни натрапват дебели хора със здравословни проблеми, като нещо хубаво и едва ли не красиво, е доста притеснително явление. Ако, приемем, че прекалено клоьощавите манекенки подтикват младите момичета към нездравословен и лош начин на живот, то защо дебелите манекенки, да са ок.

Яки, мощни, широки. Такива ги обичам. Дайте още снимки.

Сестрата е още по-зле

Ужасно е, че промотират тлъстината си като 'нормална', вместо да насърчават хората да отслабнат, в името на здравето! Но който е бил в Америка е виждал, че 50% от американците са дори по-тлъсти! И има толкова много дебелани и глигани, че американците ГО приемат за нормално и не смеят да приемат, че има проблем. А когато видят слаба жена, веднага правят заключението, че ТЯ е болната лолз

Женското на морж как е незнам....ма те това е!

tonk11

И баба си да викнат.

Подценявате се, господине, подценявате се.

Какви са тия два самосвала бе алоууу ????

Тия приличат на 65 годишни с тези провиснали телеса. Сигурно нямат 30 г. И се радват даже.

Големи дунди са наистина. Но те не показват дебелината си, а просто искат да покажат че и дебелите имат право на самочувствие. И не мислете, че те не искат да са слаби. О колко искат, но в повечето случаи има някакъв здравословен проблем. Затова не ги корете,не се присмивайте, защото никой не е застрахован от надебеляване

Ашли поне има хубаво лице, а сестра й? Май се е вредила с връзки. Но не осъждам по-пълните. Хора всякакви. Не разбирам как може да се толерират всякакви джендърски извратеняци, а дебелите да бъдат новите негри на света - всичките камъни по тях. Всеки е господар на живота си. Ако иска, ще си живее така. Ако иска, ще отслабне. Ако може, разбира се. Защото има и медицински случаи.

За американки са добре, но че телата им приличат на възрастни жени спор няма. Многото излишни килограми стоварват много години на жените, че и на мъжете.

Леле, Ашли е пищна ама сетра й е направо мощна ;-) Иначе са сладуранки!

Вай, Аллах.... машалааа...

Моржана.,......

Защо промотират дебелотата...???Да хубаво е да се покаше че жените имат различна структура..но тази Ашли трябва да свали поне около 7 кг..сеттрата е направо затлъстяла много...Когато бях в пубертета.бях около 75 кг ..много за моя ръст ш сш бях дебеличка..структурата ми не е слаба..но сега съм на 40 г. и съм доста с по стегната и младежка напряво фигура..разликата е че естествено започнах много да се движа предимно по плянини и ям всичко но определено не всеки ден...американците оправдават огромното количество бургери и тн..което изяждат...

Медицинските проблеми (хормонални и генетични) са няма и 10% от всички случаи. Казвам го, въпреки че съм дебел.

Засили се грухтежа и квичежа !

Да живее всеки, както си иска, ама защо се бута да му снимат телесата, че и ни навират това в очите !

skromna35

"Ашли и Абигейл позират за" Да? Дира?? 24 май е...!

Абе, хубаво им се подигравате на тях, ама като излезна на улицата всеки втори мъж над 30г е с шкембе и гуша... Не че е нещо за умиране, ама толкова млади хора и толкова затлъстели масово не е на хубаво. Едно време не беше така, мъжете затлстяваха към 50така, сега гледаш го млад баща на 33г и не може да се затича една топка да ритне със сина си.

Мислех си, че аз съм дебела, Мале каква гнусота!

Браво на момичетата, страхотни са! За разлика от останалите анорексични тесносъзадания, дето не можеш да ги видиш усмихнати на реклама, понеже нщмат сила и желание да се смеят!

Ашли Греъм е пухкава, но има форми , вярно XXL, но са женствени форми. А тази нейна сестричка по ми мяза на тутманик...

Ами не гледай, някой кара ли те насила да ги гледаш!?!

Да превърнеш мързела в добродетел е доста по-лесно, вместо да се потиш във фитнеса!

Мързела се отразява на фигурата - за справка сестрите на снимката. Не може да се пробутват бидони като пример за подражание!

Човек като има самочувствие, все някой го харесва. Та и тези 2 буци - харесват си се, има кой да им публикува телесата, кълчат се под палмите, вероятно и не гладуват зорлем.

Ела да ме видиш мен! На 70 съм, а тежа 78 кг. и съм висок 184 см. Истинска спортна фигура!

Пази Боже!

Тази година напълнях и изобщо не се харесвам. Правя огромни усилия да отслабна но си давам сметка че цяло лято ще бъда в лошо настроение вманиачена в това да си възстановя нормалните килограми. Знам че ще успея в края на краищата, но от това страда дори връзката ми и социалните ми контакти. Донякъде завиждам на тези жени че не им пука и могат да бъдат щастливи по този начин. Аз лично не мога.