И в миналото принц Хари е обмислял да се оттегли от кралското семейство

Внукът на Елизабет Втора е искал да напусне фамилията след службата си в армията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами ако Хари не е син на Чарлз и той самият го знае, то наистина, какво има да прави в кралския двор?

Изпратили са съобщение на Принц Чарлз и Принц Уилям ,че пускат официално изявление 10 минути преди да го направят. Да ,Кралската фамилия е знаела за намеренията им,но Кралицата не е била съгласна точно сега да се прави това изявление така че са го сторили на своя глава. В момента Мегън се е върнала в Канада,където е осатвила детето в дома на приятелката си,но Хари е останал в Англия. Какво означава това???? Негласно й се показва,че ако много настоява е свободна да си върви,но.................без Хари!!! Тя явно не знае с кого си има работа.Кралската Фанилия не е просто семейство ,а символ на институция на 1000 години! Да,левите неолиберали й дават акъл как да срива монархията,но нещо не са в час.По-добре да си я вземат обратно и да си придават номерата някъде другаде.Хилари-Милъри,Сорос и прочие джендъристи и левисти,за които е вързана Мегън-ЧАО!!!

Завалията много добре знае че няма нищо общо с кралското семейство и че са го приели за да няма скандали.. Ако беше напуснал меганката нямаше да се обвъри с него, защото сама е признавала че иска да хване богат и влиятелен балък да и играе по гайдата...

Ако Даяна беше жива най-вероятно всичко това нямаше да се случи. Първо тя не би позволила Хари да се събира с неподходящи хора и да развалят характера му, както се случваше не веднъж през годините.

Абе, Мегънче, нали искаше принц, сега защо го разпринцваш. Когато не знаеш, какво искаш, обикновено става лошо. Ами да беше се оженила за африкански приц, там ги има много, почти във всяко село. Ама и него нямаше да ти позволят да изтеглиш.

африкански приц = африкански принц

Ами хайде пък вие се уточнете какво искате и мислите за Мегън. Досега- обича да е под светлината на прожекторите, сега пък защо слиза от сцената. Според мен те много добре знаят какво искат. Това решение не го е взела само Мегън, нито е взето за един ден.... Вие не знаете какво искате....

Предполагам, че за Мегън е почти невъзможно да съществува в такава среда. Но да обявиш това решение пред света без никой от кралската фамилия да знае, това не е редно. Явно Мегън е напълно неадекватна там. Или пък си дава ясна сметка, че кралицата няма да пусне Хари - и не е редно да го пуска. Хари остана много рано без майка, кралицата се опитваше да я замества, престонаследник е, не може да го пусне в гетото в Америка, след първата актриса мулатка, която му е завъртяла главата. Няма как да стане.

Ама вие наистина ли вярвате в това, че никой от кралската фамилия не бил знаел само защото това са написали Сън или Таймс. Е, моля ви. Това е дебилно просто. И Хари не е престолонаследник.

Херцогинята на Съсекс е обвинена в експлоатация на съпруга си за собствена печалба, тъй като Том Бауър, най-продаваният биограф, маркира решението им да се „оттеглят“ от кралските задължения като „позор“. Г-н Бауър говори по радиото LBC тази сутрин, когато излезе на херцогинята, която каза, че „поотделно е преследвала собствения си интерес, за да опита и да насърчи собствената си кариера“. Той продължи да я нарича „актриса от третия клас“ и „никой“, който „е бил издигнат в глобално звездно състояние, като се е оженил за Хари“. На въпрос на Ник Ферари какво мисли за решението на двойката да не бъдат вече членове на Кралското семейство, г-н Бауър отговори: „Смятах, че това е абсолютно позорно за Меган. „Мисля, че тя е експлоатирала Хари, който е повреден и който е психологически уязвим, но по-лошото от всичко, което мисля, че е била невероятно насилваща към кралицата. „Кралицата, която е непорочна и много се опитва да я включи и успешно мисли в семейството, дори да не се казва преди всичко това, просто показва каква е егоистична личност Меган. „Тя единствено е преследвала собствения си интерес да опита и да популяризира собствената си кариера, да промотира собствените си зрители и в края на краищата, тя е само трета класа актриса. „Тя беше никой, който беше издигнат в глобална слава, като се ожени за Хари и в замяна на посрещането, което получи в тази страна, особено от Кралското семейство, тя преследва своите егоистични интереси, за да промотира себе си.“

Не мисля, че Мегън може да работи като актриса, оттук нататък. Дори за една жена, която се омъжи за лорд, е забранено да бъде актриса. А Хари е херцог и (син на) престонаследник.

Ще да се прости с тази си титла след като не иска да е от кралското семейство и меган ще остане с пръст в г,з защото едва ли британците ще си траят да продължават да ги спонорират.

Мегън и Хари изобщо не са се върнали с детето в Англия.Понастоящем са се върнали ,за да направят достояние решението им да абдикират от задълженията,поверени им от кралицата.От медиите стана ясно днес,че Кралицата не е позволила точно сега да се прави подобно изявление,въпреки всичко Хари и Мегън го правят достояние на обществеността в навечерието на Рождения Ден на Катрин,което само по себе си е израз на неуважение и омраза.Никой не може да твърди,че Хари и Катрин не са се разбирали преди Мегън да се появи-точно обратното Хари беше неразделен с брат си и Катрин.Детето е оставено в Канада на грижите на приятелката на Мегън,чиито деца бяха шафери на сватбата й.Всичко е било планирано,защото Мегън знае,че ако детето е в Англия,тя няма да може да го изведе -тъй като Хари е наследник по линията макар и шести за престола,Монархът би сложил стоп да се зивежда детето.Те изобщо не са се върнали с детето си в Англия!!! Хилъри Клинтън,неолибералната лидерка,я посети инкогнито седмица преди да заминат на почивка като изобщо не зачетоха кралската традиция за семейно празнуване на Коледа.Оставили са детето в Канада и хоп идват да се изходят по въпроса.Мегън никога не е крила левите си убеждения и работа за нео-либералите,които явно играят зад кулисите,а тя върши всички зулуми срещу монархията като използва объркания и не на себе си Хари!!!

Никой не се опълчи на този унизителен и неравностоен брак,а точно това трябваше да сторят.Какво очакваха от внедрена с цел да унизи монархията соросоидка,която е инструктирана и работи за нео-либералните соросоди от години.Самата Хилъри Клинтън,дясна ръка на Сорос я посети лично във Фрогмор,Уиндзор малко преди абдикирането им.Нямаше ли кой да обясни на Хари защо и по каква причина тази циганка му е подпъхната???Целта й е не само лична,а тя е поставена там с цел да раздели и унизи пред обществото Кралската Фамилия и по този начин да унизи Монархията като институция.Поставена е от същите спонсори на джендъризма и глобализма.Глухи и слепи ли бяха всички да видят очевадното.Хари беше използван като риба за улов,за да бъде вмъкнат човек на левите неолиберали,които унищожиха Америка,съсипват и Европа вътре в крепостта и да разклатят основите на най-голяма монархия на 1000 години-Британската!!!!!!!!!!! Хари не им е нужен лично,просто беше УПОРТЕБЕН срещу фамилията си и институцията ,която представлява.Мегън е зарязала семейството си,изразява тотално неуважение към Баща си,защото е бял-какво прави такава жена в кралска фамилия на бели хора?????????????????????????????????????????????????? Баща й е дал образованието като плаща частното й училище с пари,спечелени от лотария;Той я въвежда в света на Холивуд докато е раборил като осветител.Коя класна дама ще си развява семейните проблеми публично и ще реве драматично по медиите,че й било трудно с цел да манипулира Британското общество,което нея трае и се моли от година време да се махне и да не ги представлява.То не бяха негри и африкански плеяди в нейна защита като че ли хората са слепи какво представлява.Дано Хари да се осъзнае и да се извини на фамилията си за проблемите ,които им натресе с тази циганка.ТЕ НЕ БИВАШЕ ДА ДОПУСКАТ ТОЗИ УНИЗИТЕЛЕН БРАК,КОЙТО ГИ СВАЛИ НА ДЪНОТО!ПОНЯКОГА КАТО ЧЕ ЛИ АРИСТОКРАТИТЕ НЕ МОГАТ ДА ПРОЗРАТ РЕАЛНОСТТА-СТАВАТ ПРИЯТЕЛИ С ЦИГАНИ И ЛЕВИ КОМУНИСТИ,КОИТО НЕ БИВАТ ДА БЪДАТ НИКОГА ДОПУСКАНИ В ТЕЗИ СРЕДИ!

Търси вината у твоя психиатър, който не е уцелил с хапчетата.

Защото нито имаш логическо мислене да свържеш фактите,нито разсъждаваш ,а плещиш заучени фрази без стойност и смисъл

Съвсем очаквано Меган няма как да вирее в тази среда. С това решение ще са много по-щастливи като семейство, далече от ежечасните подмятания и намеци на "приятели" и персонал. Но дали ще е добре за Хари?

Една жена е в състояние да скара и мъжа си с родната майка , а специално тия боядисаните, носят най-отвратителните черти на бялата и черната раси . Ами, няма лошо,да отидат в Канада,ама как ще започнат ! Той сигурно една треска не е издялкал в живота си ! Сигурно ще грабне количката, и на бетона . Най-много да им плаща някой филантроп,и да ги показват като панаирджийски маймунки ! Ако е пич, да тръгнат с 2-3 тениски в куфарите, със 100 долара в джобовете,щом искат самостоятелност!

Ама не е! Искал цяло имение!

Georgie

Резко ганьовците станаха по-големи монархисти от англичаните...

Днес восъчният музей Мадам Тюсо махна фигурите на Хари и Мегън ,които бяха с фигурите на кралското семейство.Изнесени са изцяло от изложбената зала като за това беше и съобщено в официалния бюлетин на кралските новини. Да й вземат и титлите,и имотите и всички привилегии на тази никаквица,а Хари скоро ще съжалява за всичко.Сега още му е широко около врата,но скоро компания ще са му само бозавите.Неразумен човек!

Следва зова на конюшнята!!!

Представям си как постъпва в канадската армия под командването на министъра сикх с чамата. Но след като кмет на Лондон е пакистанец, сигурно няма да го боли много...

Хари е моя принц от всякъде. Бунтар по душа, на когото никога не му е харесвало да живее по правилата на двореца. Намери си супер различна жена от змиевидните, и не му пука какво казват всички, за него има едно важно нещо и това е семейството! Евелета пич!

"Вземи парите и бягай."

Като е бунтар , защо продължава да ползва привилегиите на принц ? Защо не се откаже от двореца , парите , почестите ?

Просто му дайте време бре хора?!!

Ползва облагите от име и титла плюс произход/същото гадно семейство срещу което гордо е застанл/,но не иска да го броят за роял с произтичащите от това задължения.Лицемерно за пореден път.

Защо има огромни доживотни пенсии за спортисти и артисти? Незабавно спиране и връщане на парите със задна дата. Братя 3000000 емигранти не пращайте валута в територията, крадат я душманите... Нека да изгният отвътре . Къде са самолети те ? Къде е водата?

Добре дошли в хубавия нов свят на Меган и Хари, избрали финансовата независимост, с изключение на това, че те ще запазят имението си Фрогмор хаус, което струва на британските данъкоплатци 2,4 милиона британски лири.

Преписваш тъпите таблоиди, които си сътворяват историите, за да има скандал в тях. Какво запазват....Фрагмор котидж е на короната и кой ще живее в него -дали Хари и Мегън или семейство Смит , които ще плащат наем е все тая. И какъв ви е проблема не мога да разбера....Даяна също остана да живее в Кенсингън след като се разведе с Чарлз, върна титлата принцеса на Уелс и не изобщо пък не е кръвна роднина на действата кралица. Така че пак се питам-какъв ви е проблема?

..................Кралицата им го остави. При подобна абдикация трябва да ги изгони,както изгониха Едуард Осми.Хари беше в прекрасни отношения с брат си,Катрин и семейството си преди тази соросоидна пратеничка да му размъти главата,за което е и изпратена при него,ако той го схванал изобщо.Той е 'шарана',ползван от соросоидите за компромат и разклащане на усроите на 1000 годишна монархия.Разбрал ли е,че е закачен шаран на въдицата на Мегън,която я държат левите кръгове,за които работи и представлява.

Тоя Сорос ви е изпил акъла, бе. Навсякъде ви се привижда. Я се огледай и жена ти да не ти я е пратил Сорос. Ти като станеш крал разпределяй имоти, пари и задължения както прецениш. Сега само можеш да гледаш. Ясно?

А Мегън е човек на Сорос!Само някой глупак не го знае!

Баси новината "шокирала" целия свят. Добре, че ме осведомихте, че съм шокиран.

Няма нищо ново под слънцето, просто историята се повтаря като във всяка фамилия. Чичото на кралица Елизабет втора също се е отказал от роялистичните си задължения в даден момент, когато се е запознал с американската приятелка. Е да, той вече е бил крал, но абдикира в полза на брат си, бащата на сегашната кралица. Историята беше чудесно представена във филма "Речта на краля". Да, нарушават се леко кралските вековни традиции, но това не е първият случай. При това има достатъчно наследници на трона, а и Кейт Мидълтън чудесно се справя с ангажиментите си, а и като благородническо поведение върви по стъпките на принцеса Даяна.

Простотия до шия и до лудост. От някакви карнобатски лелки, които се изживявят като хайлайф хроникьорки.

Абе, да не би бОйку да ни е продал и на Англия, освен на Турция, САЩ, Русия и ЕС!? Пък ние да не сме разбрали. Че толкова ни занимават с техните "принцове", "принцеси", "кралици" и метреси.

Принца откак го провъзгласиха за най секси татко му се навдигнаха въшките.

Бедна ми е фантазията какъв е тоя мозък, който може да сътвори тоя "коментар"!?!?!?!?!?!?!?!?

Такъв дето му е през оная работа къде и как ще живее кралското семейство.

Явно му е писнало и на него от тоя брекзит.

...Каква ще бъде развръзката на историята... Каква развръзка, каква история. Всичко е вестникарски шум. Нито е първия нито последния който иска да задържи облагите от аристократичния си произходд но да живее светски живот извън прожекторите.

Ако ги лишат от кралските пари , как ли ще се справят ? Да отидат в Канада и да опитат !

меганката е с големи джуки,знае занаята

Сериозно? Според твоята логика например семейство Обама се гърчи в глад и ипотеки след като вече не му плащат от Белия дом. Как ли ще се справят Мегън и Хари....Ми те очевидно точно това искат-да ги лишат от т.н. грантове-това, което получават, за да работят като официални членове на кралското семейство, защото те са ограничени, а очевидно те могат сами да правят много, много повече пари. Искрено ме разсмя. Много си смешен.

кой ги пише тези глупости те и сега имат достатъчно пари за да живеят сами

с тия рептили бе,да връвят у занкиното

Много си тъп Саше