Идеи за подаръци, които да си купите на Black Friday

Големите разпродажби в някои онлайн магазини вече започнаха

Обратно в новината

Коментари - Идеи за подаръци, които да си купите на Black Friday | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Черната котка умре. Да го духате сега

Да, купете си няколко книги, които да ви помогнат във вашето развитие или запишете курс/намерети си ментор. Защото инвестирането в себе си се отплаща, инвенстиране в дранкулки води само до временно задоволство. Повечето хора не ги осъзнават тези неща, заклещени в своите дребнави проблеми, без възможност да мислят мащабно.

дрЪнкулки. От дрънкам.

един "Патек Филип", платинен. Ако е на 1/10 цена го зимам. После ще го сменя за апартамент на Цецо Пъпеша в блокчето.

В България няма истински "черен петък" и никога не е имало! Реално търговците, когато обявят намаления за черния петък, намаляват с не повече от 20 процента, което е и напълно реално намаление. А сайтовете и платформите, които продават какво ли не, лъжат ама яко! Не може една смешна тениска, която винаги си е струвала 30 лева, да я обявят, че е струвала 120 лева и я намаляват на 25 лева. Да бе да! И това е само капка в морето. Истинските намаления на всички стоки е през Януари, когато всички са си изхарчили парите и търговците, тогава реално намаляват цените. Ама балъците нека си вярват и да купуват до Коледа неща, които реално не са намалени!

ооо ееее за жената вибратор, а за мен пиьене

Това са глупости. Нарочно преди месец си отбелязах един монитор, една прахосмукачка и един часовник. И гиглидах как поскъпват с по 1-2% през ден. Да видим дали на тоя " петък" ще ги намалят поне до цените от преди месец.

На ЧЕРНИЯ петък може САМО да ФАЛИРАШ.. Или някой , който фалира, ще разпродава всичко... Черна котка - означава Лош Късмет. Мачкай черната котка да бяга надалече. Черна Волга( волга е кола) означава лош късмет. А ЧЕРНО Море , до България означава- "" Лошо море"".. Там са потънали много кораби и са се удавили много моряци. Дори и в наши дни, през 2005 година, пак потъваха големи кораби и се удавиха моряци.. Черното е Лошо, ВРАГ на България и Европа... Една лъжица черен катран РАЗВАЛЯ цяла каца с мед. Учениците учат за Моканина, който търсил БЯЛАТА лястовица на Надеждата.. Още от училище децата учат как младо момиче чака своя Рицар на БЯЛ кон... Хората събират БЕЛИ пари за Черни дни, за лоши времена.

Връщам се от тренировки и съм готов да раздавам шамари в магазина. Въпроса е само в петък ли ще се състои битката и на кой терен ще има най много разпродажби? Даже и пари няма да нося в чест на спорта.

Не мое