Коментари - Игнатова и Рачков излязоха от нелегалност (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оф тия двамата са ми писнали.Едни и същи мутри, шегички, чупки, стойки.....тия продуценти лансират едни същи предавания, водещи...до гуша ни е дошло от всичко.От години едно и също, окупирали телевизиите и сучат бюджети. Все са най-добрите, все са най-продуктивните, все с най-високи рейтинги. То като няма друго, хората гледат тези лайна.

Трябва да си креслив вреслив подскачаш и тъпизми да приказваш за да бъдеш като тия и да се интересуваш от тях...

Аз съм израснала в село с българи и цигани. И на случките, в които една двойка ту се събира, ту се разделя казвахме - циганска работа.

Явно тези, които са писали т.н. новина вярно ни мислят за олигофрени... В светоната практика както кажат продуцентите, така се държат артисти или певци. Може да не могат да се гледат, но законите на шоубизнеса са други-те трябва на публични места да демонстрират прекрасни отношения....... Така, че айдеее нема нужда да ни карате да ревем от умиление....

Аз да питам, пуши ли се в това заведение или не?

Пуши се и още как.. Иначе, собственичката Кремена Халваджиян, а и мъжът й са големи привърженици на закона и морала. Много обичат да размахват пръст от екарана и да натрапват своите нравоучения, но щом става въпрос за бизнес, бързо забравят за тях. Абе, циркаджийски номера.

Хайлайф, к'во да ги правиш... Известни с изневери, суета и тъпота.

Си отдъхнахме. Можем спокойно да празнуваме с нашите близки.

Престанете да занимавате народа с простотий. Тази уруспия така да я нарека му набута такива РОГА С Енчо Кирязов,че скоро Рачков ще се превърне в Северен Елен !

Я, Алекс кога е изплувала?

"...че Рачков и Игнатова СА ПЕРФЕКТНИ ОТНОШЕНИЯ и се наслаждават на времето, прекарано заедно." от кога са станали перфектни отношения ??? мъка журналистическа :-)

Всичко извратено и а нормално в тези среди е ''первектно'' като при олигофренията...

Братя Аргирови все още са си красавци

Мила Мария и Рачков, моля Ви никога не се разделяйте, обичам Ви много! Весели празници, късмет и усмивката да не слиза от лицата Ви!

Даже не бях забелязала, че са липсвали, щото не са ми липсвали. А, тъкмо се сетих-ко стаа с Раевата или с Мара педофилска

Е и като интересува това.

излагаш се ! Държиш се като потиснато, с понижено самочувствие момче. Тази, с присъствието си около теб, те влачи надолу, а ти не се усещаш и не вземаш мерки. Стегни се, пич !

СМС от пациент: "Бекъма и Мара Ушагата са по-готини!" Само за информация!!!

Хайде да спрете да пълните страниците с някакви общественобезполезни нещастни личности.