17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквито имената на майката и бащата, такова и на сина: "Илон" ??? "Мъск" ??? "Граймс" ???

И как шъ гу викат на галину?

Теслинчо :)

Жалки сте, като малки тлъсти гъсенички незабележими в клоните на едно от многото дървета в имението на аристократ. Не са малко богатите хора, но са малко такива като него, които живеят хиляда живота за времето, за което са на този свят. Този човек сбъдва мечтите си, които са доста различни от мечтите ви за двойка кебапчета за 2.40 от истинско месо, създава реалности, и то доста пи сложни от домашните ви проекти за парно на газ

Е, и това позволява ли му да се гаври така с детето си?

На буре с мед, една лъжичка говно е предостатъчно...

Вместо да разкажат как е малкия Хахо, наддава ли, оригва ли се редовно, те още мислят името.

изглеждаМ!??

Хахи хахаха Хахо, когато направи беля

Сигурно бащата отмъщава на сина си щото си мрази странното име Елон ?!? и е решил на сина да му е по-гадно? Можеше да сложат и едно Ъ за да отбележат македонските корени на Мъск.

До безмозъчните последователи на този псевдо иноватор - дебИлон Мъск! След колибата на колела, сега измисли и такова име на детето си??? Смятайте колко са премислени и останалите му творения!!!

от трън та на глог.

Тоя си отмъщава на учителите, че в училище не могат да му напишат името ;) Много тъп начин да си кръстиш детето ... можеше да е Трабант 601 ;)

Което показва колко е важно да случиш на жена. Мъск определено има странен вкус - след лудата Амбър Хърд, сега тази странна певица... А преди е имало една хубавица дето му е родила седем деца и тоя е оставил... Всеки от акъла си пати...

Горкото дете.

Да, го ожалиш детето. Милярдерче, което може да направи поръчка за всяко детенце, което се подиграе с името му :)

ЕДНО ВРЕМЕ ИМАШЕ ЕДИН СКЕЧ В НЛО : 5ЪР 100ЯНОВ

Горкото дете..

Колко кофти, че иноватор като Мъск, бих казал визионер ;-) не може да се справи с психическите си отклонения. Иначе името на детето е най-малкият проблем - колко пъти опъна нервите на инвеститорите като получи поредната криза...

То от гениалност до лудост крачката е много малка. Макар че в случая не е сигурно и колко гениалност има. Преобладава ексцентричност.

А дилъра, кога ще смени дилъра ! От дрогата това момче не може да се спре ...

Горкото дете. Съучениците му има да го майтапят.

Дали? Много по-готино викаш е да е Александър, Даная, Джесика или Виктор? Хубави, но най-вече уникални имена, разпознаваеми отвсякъде. Мъск живее 100години пред тебе, такива хора промянят живота и модата и на тях не им пука какво мислят хората от махалата или лелите и учинайките

Направо да му сложи последните цифри на номера на социалната осигуровка - иделано за разпознаване от бюрокрацията

кръстили са го като котлон да напомня на някакъв прототип на андроид, киборг или клонинг , ... претоплен марксизъм дето отрича че хората имат душа

Па мойто следващото ще се казва АБВГД. в чест на братята Кирил и Методий.

По-добре го кръсти АБВГЗ

ШТИБ-ВГЗ

Абе дирници, какво баламосвате хората. Любим самолет, любима песен, приказки от братя Грим.. не всички пием вода от тоалетната. Тези двамата са нищо повече от проводници на новия световен ред на сатаниситите, неолиберастите и педофилите. Ааа замалко да забравя и технократите, които в момента ни готвят да се превърнем в инфантилни трансджендери, с електронен рейтинг и под тоталитарен контрол. Не случайно в името му присъства и съкращението за изкуствен интелект, не случайно детето ще бъде отглеждано като полово неутрално.. Пък вие си облъчвайте пролетариата с врели некипели за песни и самолети.

Ти не се бой, гледай кюфтетата да не загорят! Аве ти лук сложи ли им?!!

Нищо не разбираш Мъск. Нито как се правят пари. Нито как се правят електромобили в условията на натиск от пертолопроизводители. Ното от понижаване цената на изстреляни в космоса товари. Само българския Бай Ганя разбира .

Всъщност децата са много изобретателни. Помня в гимназията имахме учителка по история която беше различна от другите и ни учеше как да се оправяме в живота. Беше доста строга за някои неща и и имахме уважение. Един ден сина и мина да я търси(жорко) - учеше в същото училище. Нямаше я и след минути долетя негов съученик и от вратата вика;тука ли е тараторчо? Такъв кикот настана. Името не му помня но тараторчо го запомних. За цял живот. Така ще е теслата. Даже няма да е малката тесла а само тесла или тес или кой знае какво друго.

насра се Цанко

От извратени Сатанисти, какво нормално да се очаква .

На теслата дръжката мъжката !

ИзрУди!

русата кака на снимките къде къде е по-добра от жена му

Шашава работа. Разбирам желанието за иновации но детето не е виновно. Как ще се изговаря... Цял живот ще е детето на илон мъск а дали ще е Ае хII е без значение. Ще му дадат прякор годен за произнасяне нещо като екс, екси, кси или нещо късо и нормално. И целия зор ще отиде напразно.

какво ще бъде името му, тък като така или иначе всички ще му викат MALKATA TESLA!

На английски римските цифри се изписват най-често с малки латински букви: i,ii, iii, vi, vii, xii На български се изписват с главни латински букви: I, II, VI, ΧΙΙ. Вариант Xii не съществува.

Ако някой по-беден си кръсти детето така, със сигурност ще му пратят социалните да му проверят психичното здраве

Това не важи за Мъск и Тръмп

явно 6 тото или 7мото му дете ще трябва да е по-специално след като сега таткото е богат и

То ще се роди на Марс

Доста врътки, само и само за да го кръстят "Алексей" без да будят подозрение в 'руска връзка' :)

найс, а?

Сатанисти.

мъск е като джобс - успява да брандира нещо което е пълен т-к и няма нищо общо с науката. ракетите му, например, откакто видяхме някакво фалшиво видео за кацане не са използвани за нищо. И няма как да повярвам, че някакъв пич правещ електромобили, е седнал и измислил ракета, която 50 години всички поколения учени работещи в НАСА и Роскосмос не са могли. А Мъск има единствено една бакалавърска степен по физика .... така се измисля дизайн на ракета - като четеш научна фантастика... Смисълът е, че наличието на подобни частни компании е използван от военните като военни производители и търговци - защото държавните структури не могат да влизат в търговски отношения за оръжия - и покрай другото получават и някои други поръчки. Те не притежават технологии, просто са производствени звена.

Още един форумен разбирач ! Утре излита "Crew Dragon" с двама космонавти - и това ли ще е фалшиво видео ? Аман от тъпаци като тебе бе - само мрънкат, хейтят, плюят - светът ще е много по-добър без вас !

поправка - за утре е планирано излитането на двама космонавти....което е съмнително да стане, но дори и да стане - изпращането на хора в космоса не е новина от 60 години насам... Има стотици компании, които строят космически модули за орбитална работа обаче - това, което спейсх уж са първи е кацането на ракетата обратно и нейното използване, което първо не е доказано вярно, и второ не е използвано в реална мисия, а само в тестово изтрелване.

той ли измисля, или си има голям екип инженери? Само е богат, и е мениджър, компанията му е била за интернет разплащания преди да я продаде. За военните си прав, даже предпочитат компанията да е английска или от английска колония, а не американска, така заобикалят и изискването всички архиви да се разсекретяват след 75 г.

според публикация на компанията Мъск е уж бил главния дизайнер на приземяващата се ракета.

Longines

тия счупиха тъпомера!пари ли нямат,не са известни ли?поне тесльо де,тая пача не е от "наше село" !

Тъй или иначе в училище ще му викат малката Тесла.

Жена му откровенна сатанистка. Какво повече да коментираме.

наркотиците не прощават на никой

Особено обвиняват алкохола и други наркотици и цигарите при бременност, че правили новородените малоумни.

шарен свят - в фащ си измислят странни имена, в рашка говняшка спят на печките и пият чист спирт за щастие

нещо не ти беше на място включването . това да си кръстиш детето като котлон не е много умно

Вероятно трябва да звучи, като ЕКСАЕАКСИЙ... или на галено ЕКС... Като ракетката му SPACE-X... Nice, a?

А пола някакъв нов ли ще е или ще си го избирч

Този Илон явно, че е шашав, а какви ли ще са децата на такъв баща.

... на галено просто Грую.

Що се гаврят така с детето?

Щото явно са откачалки и двамата. Жалко за детето, де.

Ей такива побъркани шизофреници не трябва да имат деца...!

Със сигурност си прав в частта за името на детето. Иначе, нищо не разбираш от ракетостроене и модерни технологии, само за това можеш да коментираш Мъск. В главата ти няма повече Союз и Лада Нива - нещица на повече от 50 години.

Знаеш ли кое е лошото? Че бавно о сигурно вървим към времена, в които нашите внуци и правнуци ще имат само такива имена, защото ненормалниците, които командват света все повече налагат и все по малко крият неномалността си. Прозорецът на Овертон в действие

У нас си имаме чууууудна дума за този случай: (предварително се извинявам) изгъзица.

Обяснено просто - ненормалници. Горкото дете какво ще го направят в училище и после. Не може да си изговори и името. Тази май скандинавска буква смес от А Е, дори не знам как се изговаря. И на този Мъск ще му разрешават да праща хора където и да е. От колко време твърдя, че може да отиде в психиатрично заведение или затвора. Дето доведената му сестра имала дете от баща му. Явно все ненормалници. Утре ли уж щели да пращат космонавти. Може още тогава да е ключовият момент. НАСА му бяха вдигнали мерника покрай напушеното интервю, че на такъв не трябва да имат доверие. Има абсолютно безотговорно отношение към живота на хора. Че предвидените за пращане на Марс, ще е еднопосочно. А това, че вече не са го озаптили е престъпна безотговорност.