Името на Пласидо Доминго се появява в разследване на подобна на секта организация в Аржентина

Сексуалният трафик и експлоатацията са били основен източник на приходи за групата, чиито постъпления на месец се оценяват на около 500 000 долара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сусана Менделеевич:)))))

Е, тия жени, които е харесал , са направили кариери и сега врещят по световните оперни сцени. И са прими, диви, и.... богати. Както и много жени в други области - ако не са световно известни, то поне си уредиха едно съществуване без грижи - от най дребни риби, до големи "политиЧКИ" благодарение на такива като Пласидо Доминго. Има ги навсякъде - във всяка организация, институция, учреждение. университет. жената се дава срещу кариера.

на Пласидо Доминго е в семейството му. Част от тях са членове на известна в целия свят с политическите си пипала т.нар.църква. Той се опита да изкара внуците си от нея и това е отмъщението....Няма спасение докато е жив.

Щом е написано от дирници и тем подобни значи е верно, до доказване на противното. Летс гоу Брандон!!!

Може да са сбъркали и шантажирали някой политик или синче като Байдъновия наркоман и педофил, та сега да са ги погнали

Разврат и извратеността са най-близките приятели на повечето политици и напреднали бизнесмени, актьори, журналисти...на запад. Свързани са в масонство, ротарианство, секти, дрога, педофилия..... Поддържат се се силно и грабят още власт и ресурси от обществата. Чрез своите медии подобни не човеци заразяват малките и младите с покварата си.

на Изток как е? Всичко е ОК викаш......

Порови се кво става в Тайланд, Филипини, Виетнам ,Камбжда, а в Япония извращенията стигат до други нива, трудно смилаеми дори за извратеняците в европа и западнатото полукълбо като цяло :)) само КНДР и Китайците са по-обрани, ама там е поради други причини:)

единствената разлика на изток - русия, китай и корея, е че няма информация

А в Бълхария също е пълно с такива гурута,дервиши и паневритмии,но те са духовни от духовата музика и правят масажи само на лунна светлина. Пълно е ,но не е незаконно-тука е истинската демонократия.

Това са само слухове!

Нещо омеша понятията

84годишен ръководител при това ги пробва а Пласидо консуматора на колко е ?

за сведение е еврейка. Сега ще кажат, че им правят холокоста.

Този е голяма гад. Съсипал е кариерата на много певци от злоба и с цел да урежда некадърници от антуража си.

Дърт перверзник, нищо чудно да са праскали и непълнолетни. Или 18-20 годишни с невинно излъчване за да си ги представят като такива. Тия са така, не искат брутални курви, а невинни и чисти момичета.

ти такъв ли си? Така ли го правиш - представяш си?

Припозна ли се та изквиче така? Май те настъпиха по болната тема, а извратеняко?

глупакът си личи по това, че не може дори да отговори, а си изтърсва простотията. САМО ОБСЪДИХ твоите фантазии, които си описал. Ти си ги написал, не аз . Така че няма какво да обиждаш и да пишеш глупости. хем си извратен, хем си лъжеец - отреБка.

Дяволът никога не спи, там където има много пари, власт, винаги има извращения. Някои земни писания твърдят, че след смъртта душата на чове и съзнанието минават през нещо, като черна дупка, било страшно особено, ако душата е тъмна и ако си бил лош човек. Да не си мислят тези богатите, че това тук е края, ооо не, това е само част от едн дълго пътешествие, ще хим се скъса филма!

Богатите са лошите, а бедните са добрички по определение, така ли? Или просто не са интересни на медиите и не чуваш за тях?

когато човек има пари се увлича, съзнанието му се замъглява, взима се много на сериозно, започва да не вижда по-далече от носа си, ображда се с такива като него, започва да си позволява куп излишни неща, но да иска и повече, и повече, след това и това не му стига, тогава идват извращенията, когато вече може да си купи всичко, въпроса е защо не е доволен от това, дяволска работа, децата на същите тези, наркоманчета газят по пътищата и това ако не е възмездие за многото пари, така че не ми развивай теорията за "ама има и от онези бедните такива", може и да има, но те често мислят как да си платят сметките и с какво да преживеят. нали знаеш няма неплатено

Няма чисти хора по върховете! Дори и в красивото изкуство опера! Ето как огромни ресурси мръсни пари ,поемат към политиката,създават лобистки закони и светът става все по нелицеприятен!

Операта винаги е била елитарно и дворцово изкуство със всичките произтичащи от това следствия.....