17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изглежда малко повече от 29 квадрата. И мебелите (шкафовете) с малко груби, но иначе е ок. Най ми харесва мъничкото блаконче.

Аз си харесвам панелките и всяка "жаба да си знае гьола". Децата - в детската, кухнята си е кухня, хол и спалня - навсякъде врати и самостоятелност. Това студио си е за сам човек. Ако ти дойде някой на гости, къде ще го сложиш да пренощува???

На дивана пред ТВ-то :) Моят е двустаен в тухлена кооперация, 74 квадрата, живея сам, е, поне докато някоя не ми дойде на гости за няколко дни да е с мен, но пак ми се вижда малък. Че на мен само дрехите и обувките ми са половин стая. Трябваше да си поръчвам специален гардероб на цяла стена и до тавана, че да побера всичко и пак гледам вече няма място. НА мен кухнята и трапезарията са ми към 30 квадрата :)

цветенце

"Че на мен само дрехите и обувките ми са половин стая" - а козметиката колко място заема? Мъж, та дрънка, мечта направо ;)

Новината я има в много от сайтовете, но само в DIR е озаглавена като "Просторно жилище само на 29 кв.м.". Звучи като дървено желязо. "Редактирано" от DIR. Браво !!! :)))

И б Бг-то така. Тристаен от 50 кв.

Това го гледах някъде преди 3-4 години.

Преди няколко месеца я бяха пуснали същата статия. Притоплят манджата...