17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в капана й, но добре, че някои се усетиха и се отърваха. Нека си се натиска там с който я хване, за това е създадена. Но не и с нашенци - малко сме, но много древни и със самочувствие, което по островите не може да се разбере. Цар Едип е разбрал накрая, че трябва да се придържа към и около собствения си набор, а не да го влече към какички и лелки. Затова надеждата крепи човека.

Когато никой не те отразява, време е за тежката артилерия - порно клипчета :) колко сладко :)

Първите си 20 милиона, тогава може и да ви разрешат такива просташко-балкански коментари! Сега - марш на работа и после на село!

Социални мрежи......кой те бие с прът през ушите да общуваш с човека , който е в леглото ти пред камера и да изтипосаш видеото в социалните мрежи....какво се оплакват, че някой ги е хакнал, хм ела вълчо изяж ме. Простия човек няма спирка да се изтипосва в мрежите. Браво на хакерите, що тъпаци има за хакване не е истина, полицията може всичко да получи, благодарение на човешката простотия.

И рускинята, и американката по един и същ сценарий. Раздяла с Гишо и следва дисквалификация. А нашия се ''насочва'' към следващата геополитическа цел, францудойката т.е. ЕС. Така се движи и кораба-майка, родината ни. Ритуала винаги предшества реалната политика.

накрая: завръщане в Хасково. Дано Никол се върне при Луис Хамилтън, нашият беше за убиване на време,.

Ееее, прияло и се агнешко на лелята.Какво толкова.А нашия баламурник при толкова кокошки, улови петела.

Разпоретината отдавна ползва нашия баламурник само за селфи, а черния магнум я ръга докато гледа тенис по телевизията....

Никой не е виновен на Григор, че слагаше кариерата на второ място след жените и пропиля много шансове.

Никол ду.а на Хамилтън. Гришо целува Никол. Въпрос:Целувал ли е Гришо смока на Хамилтън?

където е текло пак ще тече

А с Гришо кога?

Ма той Хамилтън бил негър! Гришо, Гришо, къде се буташ бе момче, във висшата лига?!!

Мойто момиче, туй да не е реклама нящо?

Идеална двойка, подхождат си.

Разревожи ла се била лелката!! От какво бе сладуранке, нали не си с Гришо вече?? Да не би пък той хитреца да ги е пуснал? Я "хакерите" да кажат кога ще пуснат сериите с Гришко..

Ще плати откупа и ще се оправят нещата..

Разтревожена била другите кадри да не изтекат хаха. Еми да са мислили малко. Домашно порно се с снима с маски на лицата, ако нямате татуси кой ще ви познае?

кой орал, орал кака се жени

На тая терлика и не може да просъхне..

По-скоро войнишкото кепе ))