Ирина Флорин пусна нов сингъл с фолклорни мотиви

"Заспи, сърце" не е римейк на българска фолклорна песен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая жена не старее визуално.

До картинка : Както изглежда не ти върви в раздел "Политика" и си го изкарваш тук. Лоша работа бе мой човек ще трябва да си намериш друго занимание.

Го бек то иуор виледж

повяхнал цвят мухлясал

Хората на изкуството не се пенсионират, но все пак трябва да има и едно-две изключения, крайно време е!

На мен ми хареса парчето, добре е става, човек да си го пусне в колата на дълъг път заедно с подобни песнички.

Това е песен, с която да се засилиш в дерето. Мойте уважения към Ирина Флорин, но тя никога не доказа, че може да пее. Акапелно сигурно ще се препъне и във "Високи сини планини".

Песни, които са с подобен ритъм. Относно засилката към дерето, който го влече да действа, аз не съм от тези. Приятна вечр !

Послушах "песента" - не е нейно това. На много малко модерни музиканти им се оттдава да се докоснат до изклително ТРУДНАТА БЪЛГАРСКА НАРОДНА МУЗИКА. Както се шегуваше незабравимият Иван Балсамаджиев: Аз си мислех, че като се кача нависоко в планината и се провикна, народната музика сама ще потече. Иван имаше уникален глас и единствен той, с неговият уникален глас....успя да се доближи на прилично разстояние до "Провикнал се е Николчо" в БОЖЕСТВЕННОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ на Борис Машалов.

и изрецитира една песня "Цвят лилав", с какво е допринесла за человечеството? Тои и с двете гореописани деяния не е допринесла много, ама все пак.

Старите й неща са страхотни и не говоря за "Цвят лилав"...но този "сингъл" някак си не грабва...Не настръхват косъмчетата докато го слушаш. Дискотечният модерен "денс" ритъм не позволява да "заспи сърце".

Но не е ТЯ. Имам ВСИЧКИ песни на любимата ми Далида. Еднакво божествено пее и на френски, и на родния италиански и на още по-родния арабски. "Helwa Ya Baladi" ме кара всеки път да политам с песента. Ако Далида беше запяла и българска народна песен, сигурно до днес щеше да е хит в България, както Salma ya salama е вечният хит на всяка дискотека.

Откога чакахме!