Коментари - Ирина Флорин ще пее на сцената на "София Прайд 2024" | Лайф.dir.bg
назад

Ирина Флорин ще пее на сцената на "София Прайд 2024"

Най-голямото мирно шествие за човешки права в България ще се състои на 22 юни

Обратно в новината

Коментари - Ирина Флорин ще пее на сцената на "София Прайд 2024" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изборът на дата е покъртителен, като самото "шествие" и буфосинхронистката Флорина Хлорин.

Познавам интелигентни, мили и възпитани гей хора, които никога не биха се изложили да ходят на прайд, да се гримират и разголват неприлично. Тов е толкова непочтено!

То как го е закъсала Ирина Флорин би пяла и на ромска сватба стига да има кой да я покани и да ѝ хвърли някой лев.

Съществуват само 2 пола !

София прайд няма абсолютно нищо общо с пидиразите, нито с правата на пидиразите, а си е чисто социално-политичско движение яхнато от едни гладни НПО-та. Тоест няма нищо общо с пидиразките паради да речем в Берлин, където наистина си има истински открити пидирази - адвокати, политици, лекари, инженери ,обикновени проститути итн и тн. Истинсите софийските пидирази и българските като цяло мишкуват и се крият и си пидирастват скришом. На софия прайд не участва нито един изпълнител пидираз, а само изпълнители и групи , които са хетеро , тоест политкоректни амеби, които използват шанса да се докопат до сцена. Самите участници в софия прайд ако се загледаш , болшинството дори не са пидирази, а са хетерео тинейджъри или млади хора , които с са там за купона и стадното чувство за някаква тъпа форма на социален бунт. Така, че споко Софийския гей парад е пунта мара...

Експерт си;)

Така е, да! Ядосвам са истински, ако ще е , да е ! Кво е тва фалшименто . Не може да кажеш на нещо пидиразки парад, като в него не участва нито , нито е поканен един отявлен легитимен пидираз дет си тежи на мястото, творец, изпълнител, артист...а в дръжавата бол такива! Що го няма Иво Димчев да пеее, или Мариус Куркински ...ми канят некви тетки като Ирина Флорин..некой да се замисли.. :))) Ама пущат кьор фишеци да се избиваме тука у коментарите как джендърите ни превземат...

Подкрепяме, там сме!

И ние ще дойдем както двойка

И таз огладня и се продаде... Колко тъжно е да си застаряващ човек на изкуството в България...

То май в музикално и сценично отношение това ще и е най-големият успех в последните 25 години. За пари са готови да пеят и на най-гнусните събития. Само да не ми казва по интервюта, че София прайд е невероятно събития, всички сме хора и трябва да подкрепяме различните.

Азис някога ходил ли е на това мероприятие?

Най-вероятно не. Това е единственият гей парад в света , където участват повече нормални, хетеро хора, отколкото пидирази, пидиразки или там от многото "последният да затвори вратата". Те дори Иво Димчев не канят, където е най-откритто лице на пидирастията в България.

Педерастията вън от майка България!

"защита на човешките права в България" Човешките същества са 2 пола. Как останалите "п" на брой пола ще ни пазят от тях самите?

Смърт на педалите