Ирина Тенчева: Децата ми са по-щастливи от други

Преди две години Ирина срещна голямата любов в лицето на продуцента Иван Христов. Децата от първия й и засега единствен брак Спас и Верджиния живеят с нея в дома на водещия на „Къртицата”, но контактуват безболезнено и с татко си.

Обратно в новината

Коментари - Ирина Тенчева: Децата ми са по-щастливи от други | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По дебелите книги пише, че децата на разведени родители са мноооого щастливи.

Селска пръчка! Дали децата са щастливи се разбира много, много по-късно.

Простотия, майкоооу, простотия... " Девет месеца да забравиш разказва за времето, което съдбата дава на всеки от нас, за да рестартира живота си след връхлетялата го драма." Че драмите вие сами си ги правите... От много акъл... Съдбата ли те накара да развалиш семейството на женен мъж с дете. Имаше два варианта - да го направиш и да не го направиш. Ти избра да го направиш. За каква съдба, за какви пет лева говорим тука... Само фабрикувате четива за наивници и безделници...

Тези деца, каквито и да са, растат сред помияри.

Иска да каже, че Иван е неосъзнат и неинтелигентен, тъй като детето му доста отпи от катаклизмите му. И да заглуши гузната си съвест. Жал ми е за децата, дано порастат свестни хора, въпреки примера и хората, които имат около себе си :(

А дали и те мислят така?

Плюуте, но гледате предаванията на гнусните опосуми и сигурно и SMS-и пускате за новата им помия. Гледайте, пускайте SMS за да има човека пари да плаща разкрасяването на тази женица. А онова ококореното и нахално просто съшество си заслужава съдбата. Не се коркайте за тези боклуци.Гледайте си своя живот.

аз пък изобщо не ги гледам и не ме вълнува какво се случва с тях ....чудо невиждано,че то половината свят живее така...какво ни занимавате с тези псевдо интелектуалци....що не отразите учениците от Варна ,които спечелиха конкурс на Наса,ама не с два реда ,ами така подробно,покажете ги де.....да има с кого човек да повдигне нац.си дух, а с тази захаросана водеща.......

Децата нека са щастливи, трябва да бъдат!Иринчето хубаво пише книга, ама кой ще я чете?

Искаш да кажеш, че не си виждал когато майката е пияница, курва и негодяй?

Направо ще те титуловаме Най-добрата майка. Хахахахахаха. искам след 10 години да ти видя децата, като станат истерици и наркомани........

оцапала си се по устата с нещо , драга ми мутресо

Каква фалшива, мазна и самодоволна мутра!

PROVOCATION!!!!

Защо ли никой не вярва на тая щастлива кокошка?

kokobrais

На кокошки и патици никой няма вяра:-) :-) :-) :-)

Тесногръди и злобни хора! Това сте вие ,пишещи по-долу!...Кой ви знае и вие какви се в личния си живот - ама..тука сте големи моралисти!..Селяци!!....Дребни душици и елементарни клюкари!..Айде сега - почвайте да цъкате минуси!

Трай си Иринке, нямаш думата, сега си я дала на нас! Щом обичаш да си в хорските усти,ще търпиш и критиките и обидите!

Елементарно...това ,че не харесвам злобните ви клюки,не ме прави Иринка!...

Аз съм дете на разведени родители. Има си разлика, да ви кажа..тая да не се прави на луда крава, биологичния баща, ако е свестен човек, а не някакъв непрокопсаник или пияница, не може да бъде заместен.

Кво бе Иринке?Реши,че скоро не са писали нищо за теб, та реши сама да се обадиш!

Колко ли ги е омеквала да стигне до тук това грозновато момиче ? Новия ако еизвратеняк ако че е продуцент та те са най-сбъркани сексуално може да ги подготви за успеха . Тежко и горко на тия деца дето ще раснат без роден баща . До сега не познавам мъж или жена дето да са приели чужди деца като свои . Докато живеят заедно ще са гости в къщата му

Чудесно здраве и щастие да ви е ! Ама едно въпросче само , защо ни занимавате със себе си , или като реклама на кока кола ни напомнята за себе си да не ви забравим .

И какво излиза-само децата на "известните" не страдат от раздялата на родителите си, само те са най-талантливи, само те са абонирани за успеха....но защо ли живота показва друго?

Леле, какви тонове простотии сте изписали пак.. А, вашите деца дали са щастливи, живеейки със затъкнатите си и парализирани от злоба родители, а? Не съдете хората, а се опитайте да сте щастливи!

Ами, ако им осигуриш още няколко "татковци" даже ще им бъде интересно! Добре, че ти смяташ, че са щастливи.... Кога ли си се оглеждала, самовлюбена ........

Няма щастливи деца на разведени родители. Лошо е, че родителите не го разбират. След време обаче децата порасват и няма да им простат.

Май цялото семейство не е в ред. На това ли му се викат родители? хахаха на комплексирания и зарязан мъж на Ирина или на тая флегматична и противна овца. И с кво са ти толкова щастливи децата бе Тенчева?Хвърляш ги там при депресанта и той къде ги влачи и кво ги прави и той не знае,а ти си къркаш и ти дреме на п.......та как отцеляват децата и то едното е момиче има нужда от специална хигена и грижи.И ти говориш за щастие хахаха смешницо!

пиша или си копая нещо в градината. ----------------------------------------- или просто крада чужди мъже

..на колежки и приятелки.

И децата и ще израснат като нея - използвачи, крадци на чужди мъже, готованци! За хората като нея явно това е щастието - как да измамиш един глупак и да го накараш да те гледа, че и да ти плаща за това. Този Иван или е зомбиран от нея или го дрогира. Тя, между другото, владее такива практики.

Излело от село и подивело.

Дива селянка!!!

Не знам колко дълго може да бъде щастлив някой, който е наранил дълбоко някого и особенно дете.Все ми се струва че такова "щастие" не трае по-дълго от две,три години. От личен опит го знам. Желязно правило е. А ти си пълна егоистка и материалистка.

Mного....ама много куха твар!

Ненормална работа това да живееш с жена с две деца от друг. Трябва да си пълен дебил и селянин. Не знам какъв идиот може да стигне до там - пълен загубеняк и мазохист.

Ти пък откъде си сигурен, че децата с които живееш са твои?

Исках да напиша една истина, но на много мъже ще им стане зле.

Мазницо грозна, по-добре се огледай

Ху дъ фък из Ирина Тенчева?

Хоооохооххх, ...... преместхххх ггоо в другия крачол!

Кухо застаряло лелче...леЙче:))))))))))))))))))

боже господи помилуи, тази простачка, акал ще ни дава! мисли си така, щом това те успокоява! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Иринче,харчи докато има и пари и балъци,а не ни разправяй врели накипели.Знаем как децата на разведени си общуват с другия родител,няма нужда да ни обясняваш.Децата ти като пораснат сами ще си кажат.

И моите кокошки са щастливи.

ДЕЦАТА Й БИЛИ ПО-ЩАСТЛИВИ ОТ ДРУГИ? КАК ПЪК ПРЕЦЕНИ И РАЗБРА ТОВА? МИСЛИ СЕ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНА ЛИ?? ЛЕЛЕЕЕЕЕ, СБЪРКАНА РАБОТА...

Ужасна. Изкуствена мазна усмивчица.

ВЕЧЕ ЩЕ СПЯ СПОКОЙНО,ЧЕ ДЕЦАТА НА ТЕНЧЕВА СА ЩАСТЛИВИ.

Искате ли да не ги обсъждаме тези?То това е тяхната цел-в устата ,а не в краката на хората. И.проповядва неморални неща!

Мира не знам какво искаш да кажеш с тези твои да не съдиш близжния да простиш ,да потиснеш егото си това всичко е много хубаво но се прави за Човек не за мижитурки ,които освен тях друг не ги интересува. тези двамата и Ирина и Иван са си лика прилика може би пък е по добре за техните половинки ,че са се отървали от тях.

Кои сте вие,че ще решавате -този е Човек,а този мижитурка!..Точно това искам да кажа - не сме ние дето ще съдим ...какво толкова има за разбиране!..

"Пази, Боже, сляпо да прогледа!"

Когато родителите са интелигентни и осъзнати, наследниците не стават попивателни на катаклизмите в живота им, нито спасители, Егати интелигентната куха лейка!

Кога ще се съблича пак в ефир?

Некрасива и неприятна личност! Но и въпросният Иван е също като нея, дори материалното му положение го прави още по-противен. Тежко на България, след като хора от такъв калибар са в центъра на медиите и формират поведенческите стериотипи на младите българи!

Сега чакам включване от Вихра или някоя подобна кифла дето научила нова дума и веднага повързала да я плясне във фейсбукчето. Не че ми пука, но наистина подобно изказване най-вероятно е предназначено да дразни някого и то ясно кого. Само дето кифлата не е разбрала че един ден и самата тя ще бъде прекарана. Ако вече не е. Боклук.

Винаги ми е била антипатична с флегматичното си държане и с този лигав тон .Но никога и не ми е харесвала външно нито преди нито след скъпото подържане което прави с парите на Иван / 5000лв./ така пишеше в едно негово интервьо дава на месец да я подържа хубава.Един съвет давай ги на детето си или пък на друга ,защото при тази резултата е плачевен .Радвам се ,че напуснаха БТВ да си гледаме спокоино телевизия .

малииииии 5000лв/м за да я поддържа красива.....е значи не става за гледане сутрин.....

до мира - не знам как може да пишете глупости .тая ирина се е взела насериозно и говори глупости.това е една нещастна женица,днес тоя утре друг и ще подмята децата си наляво-надясно.всички деца на такива като нея са с увредена психика.тая жена е едно чудовище,прелубодеика ,човек без морал.лубов,каква лубов с две деца и дарта крава.а оня иванчо не бяха ли с другия опусум моралните убиици на васа ганчева.едно ще кая и сваршвам - господ бави ,но не забравя.и много интересно на каво ще ни научи с тая книга.маи,че в бг само боклуците се издигат.

Мило момиче - ,простени са ти приказките ,дето ги пишеш - явно ти липсва житейски опит!..А ако не ти липсва опита,значи ти липсва нещо друго - не искам да уточнявам какво!..Но това да не съдиш ближния ,...да го приемеш такъв ,какъвто е,...да простиш, ...да забравиш...да подтиснеш егото си и нараненото себелюбие в името на нещо по-важно...това са библейски ,общочовешки добродетели!...Ама ти пък откъде ли ще ги знаеш??!!

Ами," Умнице " дето имаш маниера на говорене и каканижене на въпросната Ирина , защо не адресираш тези съвети към Иван? Защо не е простил , не се е примирил или каквото там проповядваш с бившата си съпруга Вихра, а я е изоставил , за да е "щастлив" с тази манипулаторка? Дрънкало!