Коментари - Ирра роди трето дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми от кого ма?!

Харесвам я! Да са живи и здрави всички! Жалко, че заряза музикалната си кариера. Има хубав глас и правеше готини песни!

Много съдите бее много беее к'ва била с к'во била известна 3 деца родени кво значели трябеало да гивъзпита да не се хвали аеужас сте по форумитее кви хора сте беее

С риск да ме оплюете, ще попитам, тая дама в кой жанр пее? Не ми е известна, но да и е честито детенцето, че и другите 2, може пък с това да стане известна, ако роди още 2-3, като Милянкова!

Честито, да е живо и эдраво бебчето,родителите, а и батковците !

Хубаво, щастливо събитие, но тази ли нищожна жена е за Новина?

За бащата това било първо дете, а за нея трето? Много ще са щастливи другите две деца, няма що.

Защо да не са щастливи? Супер ограничено мислене!

Мирра.

Капути тая ще ми е следващата не ме триите

хаахаха

Капути тая ще ми е следващата не ме триите

таткото, когато срещне любовт а на живота си, Ира, с трите деца няма да скучае:(

Мъжът и не бил известен. А тя е известна, така ли ? С какво?

Да, беше лансирана. Да, не ставаше за певица. И тя го знае. И заради това роди три деца, вместо да се занимава с глупости. Но пък си прекарвахме чудесно в "Карамба" в бившия хотел "България". Години наред. Три! Да си жива и здрава, Ира! Дай Боже повече българки като теб! Много поздрави и на Ава от Бургас. Навреме избрахте правилното решение. А неуразумяните момиченца тип "Мюзик Айдъл" - взимайте пример. Напейте се до 20-23. После намерете подходящия мъж и правете семейство. В България има една певица, която изкарва пари - Лили Иванова. Много слабо вероятно е вие да сте втората.

Да им е живо и здраво момиченцето! Да му се радват заедно с батковците. И какво значение има кой какъв е? Не е ли важно, че се е родило живо и здраво детенце!

Силно надценена и лансирана певица

Браво Ирра ! дЕ ДА ИМАШЕ ПОВЕЧЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ.

Kaкво е постигнала тази псевдо-певица от преди 20 години, освен да се размножи??? Както се казва "деца и дългове се правят най-лесно".

Даде пример, че у нас няма индустрия и се оттегли. Стана домакиня и майка. Малко ли е?

Деца се правят най-лесно? Нямаш деца, очевидно. Или просто си ги износила и родила, а после свекървата или майка ти ги е гледала. Няма по-трудно нещо от това да направиш деца. Но читави. Това си е проект за поне 18 години и 9 месеца.

Айде пак някоя бг маммка се разкудкудяка без да мисли. Правенето на деца и дългове е лесно, да ги отгледаш и направиш свястни хора е трудното. Но понеже за децата на Ирра не сме чули да са постигнали нещо, не може да се каже че е направиля (за сега ) друго, освен да се размножи. А ти бг мамо, като те гледам как пишеш без да се замислиш, едва ли чаветата ти ще те надскочат особено.

Винаги съм се питал името на тази кака дали идва от някакво съкращение, известно само на родителите ѝ, или и двамата са заеквали силно на "р", когато са ѝ го избирали и са го продиктували, то ли на чиновника, то ли на попа при кръщаването!