Голям исторически сериал тръгва и по БНТ

Новият исторически сериал ”Недадените” тръгва по БНТ през март. Историята в 12 епизода разказва за спасяването на българските евреи през Втората световна война.

Обратно в новината

Коментари - Голям исторически сериал тръгва и по БНТ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се направи една супер продукция,,Бат Бойко размазва комуняро-костоваро-депесарската сган" ..Събитият са мого по интересни от колкото разни бабини дветнини

Живота ми е достатъчно труден за да гледам подобни сериали,а и екипа не ми харесва.

Те пък, да не видят нещо! Но това си е обичайната практика на нашите телевизии, Нова пуска риалити- всички след нея, после започна "Стъклен дом" и останалите изфабрикуваха подобни бози. Сега сигурно БНТ и ТВ7 ще излъчват историческите си сериали по едно време, за да се конкурират...

Кога ще направят филм за финансовото спасяване на Стефчо Софиянски, Соломончо Паси и останалите изстрадали юдеи?

Като чета какви приказки пишат някои , бих помислил , че са готови да направят погром над евреите- неблагодарни , като змия , препоръчват да четем антисемитските писания на Никола Николов.Малко неща има , с които българите могат да се гордеят и това е спасяването на евреите. Но тези , които пишат против тях са същите , които изпратиха в Треблинка македонските евреи и с удоволствие разграбиха имотите им. Когато пращате някой Ваш близък на спасителна операция в Израел , сещайте се за тези хора с добро чувство. А филма ще е някоя боза, която възпява добрия чичо цар и неговите помощници .

Ако се намери днес един политик, който да е наполовина добър като 'добрия чичо цар', България ще стане рай не само за малкото богаташи, а и за лумпените плювачи. Докато Борис е бил цар, България е подобрявала икономиката си с всяка изминала година. В големите градове един работник е можел да издържа семейството си сам, жене му да гледа децата и да наемат добро жилище. И понеже това се е превърнало тогава в устойчив ръст, ако не бяха болшевиките, сега щяхме да сме близко до Швейцария. Преди войната сме били в сходна икономическа ситуация. Но понеже на някои лешпери не им е харесвало да учат и да работят, са го играли партийни активисти. По същество са били предатели с досиета в полицията, но при влизането на съветската армия първа задачка е било да се изгорят архивите, за да си отворят широка улица за големия погром над нацията си. Чичко цар е правил държава. Другарите са си правили селските далавери с мног цинични селски номера, включително убийства и терор. Така че приемам Борис не като чичко, а като Н.В Борис III.

Като чета какви приказки пишат някои , бих помислил , че са готови да направят погром над евреите- неблагодарни , като змия , препоръчват да четем антисемитските писания на Никола Николов.Малко неща има , с които българите могат да се гордеят и това е спасяването на евреите. Но тези , които пишат против тях са същите , които изпратиха в Треблинка македонските евреи и с удоволствие разграбиха имотите им. Когато пращате някой Ваш близък на спасителна операция в Израел , сещайте се за тези хора с добро чувство. А филма ще е някоя боза, която възпява добрия чичо цар и неговите помощници .

Имаме толкова богата история,примерон ад анпарвят един филм за Кан Тервел или за битката при Дойрен или аз Балканката война,те евреи ми те тез евреи не са ин благодарни бе правят атентаи у нас приписват ги на незнам си кой,завзели са власта и организирад холокост над нас...колко ас евреите и колко са българите в сегашното правителство например ,а в миналото..?

И откъде толкоз коне за такъв филм? Статисти - евреи бол, ама с нашите дръгливи кранти боен филм прави ли се?

А филм за Ханко Брат?

Тези пари ги дава Вашето правителство, за Вашата история , с която би трябвало да се гордеете- Но Вие не сте от хората , които биха спасили никого!

Ти като не си от тука, какъв го дялаш по тези форуми? Хич не ти е работа да си мислиш за какво ще ги дава Нашето правителство Нашите пари. Във всички случаи е по добре от това, което даде ЕС за развитието на Нашата култура (чалга). А, ако имаш някакво оплакване от живота моля бягай да ревеш на Вашето правителство!

Омръзна ми да слушам и да чета за чифути!

С нетърпение очаквам историческата сага! ....но понеже много се обсъждат турските поредици- лично според мен имат чудесни попадения. Не забравяйте, че масово става въпрос за режисьори, родени, расли и учеле в Германия. Има много добри. Гледала съм 2 - "Шехерезада" и "Времето лети" - интересен сюжет, много добри режисьори и оператори. Актьорите също в големия процент са интересни и сполучливи. Музиката е прекрасна. Което е добро, е добро!

При постепенното изчезване на българската нация , омаяна от Великите постижения на нашите правителства и депутати , скоро се очакват само филми за турци , роми, евреи и бледолики вампири .

По-добре да направят римейк на "На всеки километър" с Асен Блатечки като Митко Бомбата и Калин Врачански като бате Серго.

Добре,че са интересните турски сериали,че нашите са такава скука..такава боза...

Едно съмнително удоволствие за едни измъчени хора , наречени българи и които могат да мислят. Е ще се разровят едни неща, които ще понамерисват от миналото и какво ще си кажем ...ами то и тогава и сега е било същото. Цифрите в годините нямат значение очевидно. Булгар ! Булгар!

Мисля,че ако се намери сценарист да опише в сериал нашета цветуща демокрация ще направи бестселър.От 23г. българина живее в тотален геноцид.То не бяха финансови пирамиди,проституция,наркотици,кражби на автомобили а на последък и обири на банки.Днес всеки ден в един български град е показно за бъдещи филми на с гарантиран успех.Не липса адреналин,бой с хладно и огнестрелно оръжие,раздрънкани автобуси тип коли бомби,хора без заплати и пенсионери редящи се на опашки,които се карат за спорта иначе вечер не могат да заспят :).Миналото го оставете за историята,сега е динамита на живота.Липсва само искрата и всичко да стане на пепел.

Очаквам този сериал с голям интерес, темата е вълнуваща. Надявам се да е стойностен и да го излъчват в най-гледано време.

Всеки български сериал е в пъти по-добър от резашките бози и усарските касапници. Последните са за индивиди със сериозни мозъчни увреждания. Спасението на еврейте е интересна тема. Вместо благодарност , сме получили и получаваме от тях само тесли. Даже са хвърлили око на земята ни. Тяхната няма да стане , ще си плащат с лихвите. Със здраве : )

Какви глупости ги пишеш Мише такова ! Когато ходят да се оперират там болни , тесла ли ти правят? Ех , глупава Мишко!!

И кои точно болни се оперират в израел , моше ?! Богатите мутри : ) Дерат им десет кожи , не че ги жаля. Твойте хора са лихвари алчни от векове и такива ще си останат.Благодарност и добро от тях не чакаме .

А, като идеш там да не би благотворително да те оперират? Ай, стига глупости!

Съгласен съм с първата част,но после си в голяма грешка.Тук се говори за хората,а не за правителства и партии

ДОСЕГА ОТ НОВИТЕ СЕРИАЛИ НИКОЙ НЕ МЕ Е ГРАБНАЛ.А ТУРСКИТЕ ГИ ГЛЕДАМ С УДОВОЛСТВИЕ. ТОВА Е....

Трай си и не се излагай. Резашките бози не са те грабнали , а направо са те отнесли.Лекувай се : )))

а бе ББББББ/това Бойко,Бойко,Бойко,Борисов,Борисов,Борисов ли е/та,ББББББ,на теб направо ти се е промил мозъка с тези бози и баклави.

Браво на БНТ. За разлика от бозите, с които ни облива бТВ, Националната ни телевизия е единствената, която все още е загрижена за моралната и образователна стойност на продуктите, които се излъчат в медийното пространство.

в сериала се разказва за 'на босия цървула" и "на мравката петата" и е изключително важен и интересен и за него са похарчени много държавни пари

Само от името на произведението си правете извода за каква тъпня ще става въпрос, няма да се научат тез нашите режисьори и сценаристи да правят кино. Ще гледам с нетърпение и дай боже да ме опровергаят създателите му.

Ами тъпня ще, за такива като тебе, които не могат да спят от вълнение между епизодите от турските сериали, или преди да е дошъл края на поредния сезон на Биг Брадър.

Ето и един въпрос с повишена трудност: Защо еврийте в Холивуд не са направили досега нито един филм за спасяването на 50 000 български еврий? Отговора малко по-късно.

Защото става дума за еврей ако беше за хора щеше да има филм

защото са неблагодарни говеда,затова! ти къде си видял благодарен евреин,пък и да благодари публично ? нали само те съществуват на света и само те са страдали !

Много си прав и въпросът ти е точно на място! Направиха хитов филм - "Списъкът на Шиндлер", а за нас - дръжки! Дори участваха явно в разграбването на БГА "Балкан". Сигурно хазарите много се сърдят, че сме им разбили каганата!

Какви глупости ги пишеш Мише такова ! Когато ходят да се оперират там болни , тесла ли ти правят? Ех , глупава Мишко!!

Краткия отговор е че филм за спасяването на 50 000 български еврей не помага с нищо, дори напротив пречи, на еврейската пропаганда, която има за цел да изкара еврейте като най-големите жертви на които никой никога не е помагал с нищо, камо ли някакви християни (подчертавам християни) в някаква България и камо ли съюзници на фашистите, които пък от своя страна трябва да бъдат изкарани най-лошите лоши съществували някога, които не могат да имат и капчица доброта в тях, макар че те въобще не са световните рекордьорите по масови убийства.

Четете малко Никола Николов да видите тези божи кравички колко са благи.Те управляват всичко,подмолни са и смятат всички различни от тях за низши.Цял свят ги мрази и всички пакости идват от тях защото малоумниците от САЩ са контролирани изцяло от тях.

За такива като тебе ги правят- да не умреш прост!

Tози исторически факт ,с които ние справедливо се гордеем,, трябва да получи и своя художествен образ в отговор на невероятната клевета на тази тема от македонците. Cвета ще види истината по наи-цивилизования начин-чрез екрана.

и какво като не сме ги дали ? те как ни се отблагодариха ? еврейската финансова върхушка дава ли облекчения на спасителя си-българския народ ? не,дои го по-зле от всички останали! банките имат ли милост към народа ?неблагодарни говеда !!!

Който прави добро , не го прави да отплата , а за собствената ки душа. Вие нямате такава!

Исторически факт, от който ти се гордееш, а аз СЕ СРАМУВАМ! МНОООООГО гомяма историческа грешка, за която ще плащат много поколения и много нации!!!!

Ама защо са му докарали такъв нездрав цвят на лицето? Все едно е болен от жълтеница!

Как се омаловажава една голяма историческа личност? Като героят й бъде изигран от жалък актьор.

Жалък е Борис, който като всички Сакскобурготи е донесъл само войни, нац.катастрофи и беди на българския народ, а актьорът на когото е поверена ролята е добър. Хайде със здраве.

Успех на сериала, но има нещо много сбъркано последните години! Откъде самочувствие, че всеки може да прави сериали. Цялата работа ми напомня на бума на магазините в мазетата, някой видя от съседа айде и той. 22 години нямаше сериали, къде бяха тези хора, учиха ли, какво стана? То само с гледане не става, както се вижда от десетките глупави български претенции! Може би най-близкото до свестен сериал бяха първите 10-ина епизода на Стъклен Дом, оттам нататък само пари на вятъра!

...специалист на киното, но през соца гледахме филми, отражение на тогавашната действителност. Комедии, исторически и драми. Такава беше волята, да се възпитава народа. Сега сме свободни, но рядко нещо хваща окото. Вероятно оправданието е, че хубавите филми струват пари. Няма да правя сравнения, че никога няма да направим сценарии, където играя Джейсъм Стейтън/ като "транспортер"/ или Дани Крейг, знаете къде, макар да съм сигурен, че имаме таланти да напишат нещо подобно. Конкретно-Намерих в библиотеката си "Диаболична фантастика". Писана е през 30-те. Има невероятни истории, мистики, подземия, теми българкси, които ако се реализират, "Шепот от отвъдното ще бледнее." В архивите на всеки град се пазят докумети за тайствени случки, дуели, изневери, призраци и др.подобни. Да припомня, че когато излезе "Съдията" на екран, беше афиширан като първия БГ уестърн. Е, не баш, но горе долу. Има интересни факти и от Средновековието, и от турско/ напр. живота в харемите-според някои хроники никак не е бил лош./ И в Черно море е имало пирати, да не говорим за легендите, свързани със скрити съкровища из потайни пещери. Вий ми предлагате да гледам 4 сезона МОЛ. Кво да го гледам, ей го виждам го през прозореца. Това е.

Докога нашите пари ще се използват за история на евреите, не за история на българите?! Световната киноиндустрия се занимава само с евреите - стига!

Продуцент е Борош, може пък парите да идват отвън. Иначе ако филмът е хубав, може да е само от полза за България пред света, особено след македонските гадости по тази тема.

парите на българите се ползват или за циганите, или за крадящите по цигански, или за българи в чужбима. абе да те гнус че и сбългарин! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тези пари ги дава Вашето правителство, за Вашата история , с която би трябвало да се гордеете- Но Вие не сте от хората , които биха спасили никого!

Айде сега евреистики...по канала...

И Куркински ще е някой велосипедист...който го спасяват...

Заглавието трябва да е "Храни змия, да те хапе"

А теб как те изтърваха за Нюрнберг? Все пак има време, може да дочакаш...

От обетованата пустиня ли се обаждаш или си от инфилтрираните в БГ? Да не ти приседне нещо някой път...

много си прав ! тя тази змия се е увила около целия свят от столетия и го души брутално и безмилостно ! чели ли сте талмуда ?

много си прав ! тя тази змия се е увила около целия свят от столетия и го души брутално и безмилостно ! чели ли сте талмуда ?

много си прав ! тя тази змия се е увила около целия свят от столетия и го души брутално и безмилостно ! чели ли сте талмуда ? според него вие сте "гои" т.е. не хора !

Радвам се и ще очаквам с интерес филма.Дано са създателите са сполучили.

петър дънов е спасителя на българските евреи

Браво, малко контра на турските златни векове, ферхундета и прочие!!!