Историята на дамската чанта "Dior", любима на покойна принцеса Даяна

Това е примерът как една знаменитост и една марка могат да се обединят, за да създадат бестселър

Обратно в новината

Коментари - Историята на дамската чанта "Dior", любима на покойна принцеса Даяна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Монархията след смърта й направи и прави всичко възможно да изтрие спомена за нея....И ще успее...Жалко беше симпатична... :(

Няма да го изтрие.

Тая вечер ще дам на жената да ми одере кожата дъртият грездеи и да си направи чанта за милиони..

Видяхме при първата пандемия ..коя стока изчезна за секунди...ееее мека...три години забравихте диаманти ,диори ,коли ..а се трепахте за тоалетна хартия. Шибани маймуни..

Пак ли с тия изроди ни занимавате!

С тоя мизерен животец дето живееш - кво очакваш? Кво друго да коментираш?

А бе нещо за любимите и бикини няма ли да ни уведомите ? Или тоалетна хартия? Дали е билаароматизирана? Плужеци!

Плужек си ти.

Съвършена жена. Прекалено хубаава за англичанка.

Типичната грозна англичанка... Не знам къде я видя тая хубост ...

Много важно. За да носиш такава чанта трябва да си или от богато семейство, коетоне си знае парите, корпоративна кучка или спонсорирана инфленцърка.

От години в дир точка ру не са добавяни толкова много новини в събота сутрин. Защо ли? Да не би евентуално спонсорите им от терористичната руска кочина да не искат да се говори за позора на руснаците?

е ти тук ли го иска рано рано

исра

монархозависимите в дира пак са се изтрополи ,постояно натрапват монархо кърлежи сега най известната курва на англия която з а радост вече е много умряла там червеите са диор ненужна и просташка дописка...

Модерно е всичко, което е индивидуално. Глупаво е да се следва някакъв стереотип.Още по - глупаво е да се мисли че когато имам същата чанта значи съм Даяна.Такива жени = имитаторки са жалки.Идеалът ми за ежедневна чанта е - достатъчно голяма и да се носи и на рамо. Аз съм работеща жена, но не чиновничка, както не съм и принцеса! Има обаче нещо с което не правя компромис - захвата на дръжките към чантата - оформен красиво. Вижте чантата на Даяна - този захват прави цялата визия на чантата.

Аз чанта не виждам на 2те снимки...