Историята за Борат продължава! Заснета е втора част на филма

Саша Барън Коен се завръща към един от емблематичните си образи в киното

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще се бори за приза най-идиотски филм, държан до момента от първата част.

хайде на претоплената помия!

Брат беше и си остава най-смешният филм, който съм гледал. Спомням си как в киното се превивах от смях и не можех да гледам на сцената в хотелската стая на която се търкаляха и гонеха голи с дебелака, а на Борат му виси 50см черна :)

Golijat boi s Adamat prosto izkurti vsichki stari mivki :) ! Az pomnija che se izsulih na poda ot smijah dokato jena mi i sestra mi me gledaha s golijamo otvrashtenie :) ...

vuzmojno nai -tupiyat film .

Пак Тодор Батков ли ще играе ролята на Борат ?

Супер нямам търпение да го гледам.

В първия Борат , снимките "от Казахстан" са правени в едно румънско циганско село, без да кажат на циганите от селото защо ги снимат. А с " химна на Казахстан" от филма дадоха златен медал на една рускиня състезаваща се за Казахстан по стрелба на некакво първенство в Дубай преди няколко години.

Наиситна съжалявам хората в Казахстан, че по този начин някой прави пари на техен гръб без никога да им се извини. Между другото там има не малко българи изселени от Сталин и общността ни се ползва с авторитет. Няма нищо общо днешен Казахстан с този филм. Там хората са като китайци, но са мюсюлмани. Има много залежи и съответно много пари. Астана или както е сега Нур Султан е като малкия Дубай на Средна Азия.

Другото интересно нещо за Казахстан, освен че оттам тръгва космическата мисия на СССР, е и че местният език е от тюркската група. Т.е. все едно гледаш китайци, които ти говорят на руски, мюсюлмани са, но яко пият... и по някое време се напсуват на турски... абе, пичове са :)

Трето интересно нещо за Казахстан е, че беше и един от основните ядрени полигони на СССР. Изпитаха там в казахстанските степи руснаците доста ядрени боеприпаси. Не бъди скромен, разкажи и за това интересно нещо.

Мега-тъпня е този "филм" !!!

Оо йесссссс!

По принцип културата в средна Азия и по-специално в Казакстан е доста доста по-различна от това, което осмива Саша Барън Коен. Това е факт. Факт е и че филма няма нищо общо с Русия, но просто те са солидарни с Казакстан, на които не им е приятно така да бъдат представяни и осмивани на международната сцена, и то съвсем незаслужено. Ако си мислите, че троля просто прочетете, проверете и вижте какво представалява днешен Казакстан..леко казано са доста по-напред от нас. И все пак - винаги съм се забавлявал с филмите на Саша, ще чакам и този Борат с голям интерес :)

По принцип държавата се нарича Казахстан.

Така е ! мерси

Sasha Baron Koen osmiva samo i edinstveno America pich, Kazahstan e prosto fasada, chast ot oblekloto na klouna ...

Че то ние си имаме и наш Борат, когото показват всеки ден по телевизиите и не е толкова симпатичен като този от филма. Е, има и протести срещу него, но на него не му пука за народа.

За мене ли говориш бе келеш?

За Батков ли говориш?

Ей, Богууу!

Борат е забранен с указ в кенефская раССия! Филма бил обиждал примитивните сибирски орки ботоксовият АмГъл от кремль!

Гледай "Добрият доктор", там точно за теб става дума.