"Италианецът" Реджеп Бадев грабна 100 000 лв. и титлата в Hell's Kitchen

Вярвайте в себе си и в мечтите си, винаги може да ги постигнете, каза развълнуваният победител

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя Реджеп не е с тая Дарина, а е с няква Заира

Ще помоля всички, които 12 клас им е подарък да спрат да сеят омраза. Момчето беше най-добрият. Да ви обясня нещо, защото историята както става ясно е далеч от вашето полезрение. Мо чето е българин, чистокръвен при това. Има мюсулманско име - факт. Мюсулманин е-факт. У дома си говлрят български език, слушат български фолкор и т.н. Помак е. По произход помаците смолянинв общия си план. Смоляните са спорес версиитв тракиици или славяни. Без значение. И аз съм смолянин с разлика, че съм християнин. Моето семейство е избягало от надилственото потурчване и е живяло в село без ниви на един върх на самата планина. Прочетете Време разделно писана е по два пътеписа, не е художествена измислица. Не трябва да съдим нашите сънародници за избора на техните деди, когато сатърът е бил на врата им. Братя нека спрем да се делим. Относно циганчето-братле ти си индиец етнически роден в България, корените ти идват от провинция Раджастан в Индия. Уважение към индийската нация!

Тоя зАВЛЕК не обича да плаща сметките към контрагентите си и заплатите на работниците си. МиндЬил пълен. КАВАВАЛ

Видохте ли бе бунаци, ние от маалите сме насекъде, ние сме на секи кулометър, и певачи и готвачи и ебачи, от тука, до крайо на света

Педераски страсти, кухнята е за жени и педраси.

На финала нямаше никаква интрига, Цецо беше класи да философа Наско, но шеВа не го допусна на финала, за да е по-лесно нагласения победител. Това шоу е една пародия, кулинарен Биг Брадър. Този сезон шеВа използва умело да рекламира веригата си БДС, докато бяха затворени ресторантите... пълна пародия. А шеВа много философства какво не допускал в собствените си ресторанти, но като ги посетиш оставаш на друго мнение, с две думи шеВа си е евтина реплика на Гордън Рамзи

Няколко пъти съм виждал как Ангелов готви и мога да кажа, че Е Кошмари в кухнята, пълен провал, много думи, нула умения!

В качеството на какъв си го наблюдавал?

Как е възможно този да преписва и нагло да лъже, и накрая той да вземе наградата. Разочарована съм от г-н Ангелов. Пари ли са му дали, за да го номинира този. Атанас беше много по-добър и най-важното българин.

Асимилираш ли какво пишеш или си тъпак

Гроздето е киселоооооооо!

Честито на победителя Реджеп! Проследих цялото шоу и мисля,че този път нямаше кой знае каква интрига на финала, Реджеп беше много явно по- добър,по-опитен.

Като сте го проследили каква интрига сте очаквали????? Та то се знаеше отначало че тоя ще е ''спечелил'' а Наско беше вкаран допълнително да симулират ''интрига и принципи''... Незнам как е ''бил'' резерва'' след като се видя че е много по добър от останалите..

Тоя е полу-турчин.. Което означава- ПРЕДАТЕЛ. Помагач на башибозуците... САМО ако си смени ПЪРВОТО име с българско може да се поправи..

Името на баща му е Веселин Бадев,а на приятелката му-Дарина.Те какви са?

Такива като теб са на изчезване в БГ. Скрий се! В 21ви век сме.

Работи в Германия , роден в България , с турско име, учил в Италия ....... Уат да фак ??!!????

Аре стига с тоя "шеф" де.. Прост готвач и това е. Аман от неправилното ползване на чужди думи. И тоя мангал откъде го извадиха?

Атанас няма какво да се сърди. Италянчето видимо готвеше по - добре. Заслужена победа за Реджеп , браво.

Кой обича сладкосолени ястия с вкус на десерт с черен пипер няма как да не го хареса:)))) Само че май това се води кулинарно за и В България а ''италианеца'' едно българско ястие не може да приготви... Незнам що за ''кулинария'' е това което показват защото е по скоро някакво ''шоу'' на кулинарна основа и решението за ''спечелил'' зависи единствено от водещия а за него се знае какво е водещо...

Фики в Капките, Реджеп в Хелса, очакваме и Куин в Мастър шефа. Да живее България!

Защо използвали ШЕФ? Главен готвач ако ползват някак си не звучи авторитетно. Защото повече от логично следва и въпрос - КЪДЕ е главен готвач. На едно място даденият човек може да е главен готвач, на друго да е само помощник. На трето да е мияч на чинии в кухнята ( при все всичките му умения да готви добре). Във Франция, за разлика от България, а и от всички страни с лесен достъп до качествени продукти, особено белтъчни и житни населението е свикнало масово, масово да се готви у дома, а навън да се хранят по дадени събития. Във Франция са принудени да измислят какви ли не заврантулки, за да прикрият липсата на качествен, пресен и лесно достъпен белтък! В Германия например ядат Гъска , а не пуйка ( мног по-евтино месо). А който има възможност яде и червено , качествено месо - добре заклано и от добре гледано животно. В Италия прословутата пармска шунка е от прасета , хранени със -суроватка. МАСОВА практиа в България. Но като е в Италия - Ау, ой, , въх, мъх.... Та така. Ако не познаваш собственото си и близко минало и качества нямаш шанс да го уважаваш. А ако не уважаваш ссобствените си достойнства все ще си на опашката , в който и да е занаят. Оделно само г-н Ангелов си знае колко му коства като кредити да рпави всичките тези шоута. А всички пък знаем ДПС мрежата как контролира софийските ресторанти и хранителни заведения.

Приятел,ШЕФ не се казва само на главен готвач.Шеф се казва и на нормални готвачи,главно в по-големи кухни,в хотели,големи ресторанти и т.н.Можеш да бъдеш шеф де пърти,су шеф и други позиции в кухнята.Като цяло,шеф,означава готвач.

Това с нищо не променя факта, че вместо с ясната и разбираема българска дума ,,готвач"" говорят неясното ,,шеф"".

tonk11

Абе аз не го гледах редовно ама останах с впечатлението, че в този формат не е важно само да си добър готвач а и да можеш да водиш екип в кухнята. Като гледах снощи никой май не щеше да работи с този. А в предишни предавания го гледах, че все някой го саботираше и все някой друг му беше виновен. Ако това е истинското му поведение а не само за шоу, този не може да е лидер на екип.

Да,и стига с тези чуждици....шеф е контролиращ ,работодател,собственик, директор и т.н.....а не готвач....бг езика прогресивно от ден на ден умира..... хората и падежите си пазят...

Как така правят такива завъртяни и неядливи манджи (севиче с опашки на лилави миди и очи от крокодилска акула и пяна от корен на лотус) а една традиционна БГ манджа бе могат? Че и пържени картофи и омлети???.

НЕ могат

За това си прав.Аз съм готвач с 14 години опит в чужбина и виждам да правят такива новобрански грешки,а накрая правят шедьоври.Естествено,че им се помага с идеи и т.н.Нали трябва да има шоу.

Това всеки го знае още от началните епизоди.. Наско да не би ''случайно'' да беше вкаран допълнително???? Колкото пъти съм го гледал все тоя нещо философства и се зъби, перчи и какво ли не.. Ако не е знаел че ще ''спечели'' едва ли би се държал така за да прави шоу...Това не бих го гледал непрекъснато защото лудницата е по спокойна отколкото това кое се пънат да правят..

Ами самото име на шоуто показва, че атмосферата няма да е като в библиотека.

То май саде атмосферата им е кусур.... Ак гледате оригинала ще да видите бая атмосфера ама и много неща от които да се възползвате..

Той е възпитаван в Италия.Там хората са точно такива-много шумни и емоционални,но не са злобни.

Турчин спечели Hells Kirchen,турчин спечели и капките.мале мале

Помаците не са турци.Не знаят думица на този език

Е и? Какъв ти е проблема с това,че турци били спечелили? Ако си по-добър -давай,спечели и ти.Аман от задръстеняци!

Защо този помак спечели конкурса ? Отговорът е много прост. Той е от Сърница където с 99.99% спечели място в парламента Пеевски. Тези помаци от башубозука на Ахмед Ага -Барутанлията клаха жени и деца в Батак за плячка. Доспат се наричаше Костовград и най-добрата плетаческа фабрика на България " Катя Ванчева" бе купена на безценица от дъщерята на Костов. Тези помаци не знаят една дума турски ,но се записват като турци. ДПС бе регистрирана от СДС под натиска на САЩ. ДПС направи в България 4 пъти повече джамии, отколкото имаше при комунизма

Такива предавания трябва да имат най-малкото себекритичност, защото възпитават. А с решението на шеф Ангелов Реджеб да е победител се възпитава и утвърждава вярването, че хора които са самовлюбени, егоистични, нахални, неуважаващи колегите си и говорещи с насмешка за хора, които имат даже повече качества от самите тях и тн, са успяващи, постигащи победи и печелещи. Разочароващо е, особено за младите, киоти отново виждат, че трябва да си арогантен и нахален за да успееш.

Много вярно...всъщност не е случайно, като се замисли човек. Каквото поведението на партията такова и поведението на победителя, излъчен по неъната телевизия.

Да,но трябва и да можеш.За разлика от някои други,той не беше злобен и подмолен.Що се отнася за думите,които изричаше за останалите,смятам,че са част от шоуто и му бяха подсказани,за да има екшън.

За мое съжаление, си напълно прав!

шеф Ангелов не можеше да определи победител в битките, защото презентациите им бяха хубави, и казваше че вкуса ще определи победителя. Вкуса, неговия вкус. Вие усетихте ли вкуса на ястията? А сега се сетете как се излъчва "по-добрия". Една проста истина - на нас ни втълпяват че на едикойси ястието е по-вкусно. Въпреки, че се и казваше, че никой не може да пребори ястията на Атанас по вкуса. Просто на зрителите се втълпяват едни неща и те вярват като ги приемат за истина. От екрана на тези телевизии става промиване на мозъци за всичко, както за развлекателни предавания, така и за политика. Само хората, имащи способността да мислят и разсъждават виждат и се съмняват, защото знаят какво е манипулация на масите с определена цел. Мислете бе хора и не възприемайте всичко едно към едно. Отдавна мина времето когато телевизията беше поучителна, вече се използва за други цели и както се вижда доста успешно. А народа е свикнал да приема нещата едно към едно и действа като зомбиран.

С тази толерантност към мюсюлманите,замислен си ебаваме майката..

Само да вметна, че ЛЕВУРДА и ДИВ ЧЕСЪН е едно и също. Четете първо, а после пишете.

...и сувиТ е всъщност сувиД, идващо от френското sous vide :)

Изненада - това предаване се гледа не само от роднините на участниците! Страх!

Като знам какви рушветчии са родопчаните,изобщо не ме учудва,че той е взел наградата. Изхарчил е повече пари,отколкото е получил ,но взе титлата !!!! Нищо ново !!!

На 30 години, живее от 5 години в Италия, т.е. от 25 годишна възраст, но е израстнал в Италия /т.е. продължава да расте и след 25 годишна възраст, един вид расте, но не старее/. Възползвам се от случая, за да обърна внимание на автора и на редакторите, че въвеждането на ново значение на думата "шеф" създава голямо объркване в българския език. Много отдавна, сигурно още от Освобождението на България е възприета, вероятно от френски език, думата шеф със значение началник, ръководител. Това е и основното значение в момента. През последните години, не толкова поради необходимост, а поради келешлък се въвежда ново значение на думата "шеф" в смисъл на майстор готвач, главен готвач. Тази дума се използва в много езици, вклчително и на английски и се изписва chef. Но на английски думата началник, ръководител се изписва chief и се произнася "чийф", т.е. няма никаква опасност от объркване. Думата шеф със значение началник е толкова силно утвърдена в българския език, че мнозина употребяващи думата "шеф" със значение главен готвач за по-сигурно добавят и думата готвач и се получава "хибридът" шеф готвач. Някои отидоха и по-далеч и въведоха несъществуващата на английски комбинация "мастър шеф". Очевидно е време за оздравителни мерки в езика, но кой да ги въведе, при положение, че имащите влияние чрез медиите не четат книги. Разбира се четат в интернет, но в интернет рискът да научиш нещо невярно или погрешно съвсем не е малък.

Реджеб не живее от 5 г. в Италия, от 25 годишен както казвате. А от 5 годишен живее там. А това е съществена разлика, в България е бил само първите 5 г. от живота си, явно и затова не знае български ястия.

Байо, Научи се първо да четеш, после да пишеш и накрая да коментираш и излагаш в мрежата!!

Байо не читател,Байо-писател.

Да не можеш да сготвиш едно българско ястие и да спечелиш формата не ми е ОК!Атанас нямаше през цялото предаване нито една сериозна издънка...чиниите винаги му бяха шедьоври...изпълнени със техники,знания и умения.Лигльото Реджеп с изтънчената си ехидна усмивчица успя до края на предаването да се държи като мазен червей в калта,докато изплува като победител.

миналото лято в "Игри на волята" какво стана? За да не дадат наградата на най-добрия играч са снимали цели 3 финала с игри, като сценаристите са казали на нагласения как да подреди пъзела. Това става във всички формати. Снимат по 5-6 часа на ден, за да излъчат 40 минути това, което са решили. С една дума всичко е нагласено предварително и в много случаи се знае кой ще е победителя. На зрителите поднасят това, което искат и го манипулират както си искат. А това може да се разбере и от реакциите на другите участници, които видимо застават на страната на правилния човек. Няма справедливост, а просто една лъжа в името на един рейтинг и печелене на пари.

Престанете да допускате чужденци в български формати! Да, добър готвач, но сега ще остане ли в България?

всичко което казвате е лъжа

Разочарован съм. Атанас беше класа над този палачо.

Ама ти да не си гледал друго предаване? Или толкова разбираш от готвене,че Атанас го смяташ за "класа".Сигурно ще стане момчето,но е видно че има още много да учи.Дори Цецо беше по-добър от него.

Циганинът Фики пее най- добре, а помакът Реджеп готви най- добре. Българите умеят най-добре да злобеят и да крадат.

То пак добре, че не се казва Реджеп Иведик.

Ооо Джонка, върви ли ТИР-а? Дебел, мазен, потен,плешив циганино.

знаеше се ощте преди 3 седмици че това високомерно леке ще спечели постоянно го алансираше

Кой нормален човек гледа такива идиотии?!

кулинарно предаване със състезателен характер ли? бих казала доста хора.. :)

Тази победа на Реджеп не доказва ли, че българите не стават за нищо ?

Доказва, че риалити форматите у нас са пълен боклук.

Ей така се печели - с лъжи и пищови.

Предавания за готвачи и певци. Това си предлага на младите хора като бъдеще. Жалко.....

Все едно да спорите кой е прав в турски сериал. Всички предавания са нагласени.

Който се изкачи на върхът,той е шампионът.Пожелавам на Реджеп все така да рути върховете.И на следващото реалити,да го спечели като най-добрият в цяла Европа.

Никакъв шанс да се мери тоя тарикат с най-добрите в Европа, дори и пак специално на него да му разрешат да ползва лъжи и пищови пак няма да стане.

За съжаление Реджеп е идеалният печеливш в България! Нагъл, мазен, прави интриги една след друга, после лицемерно се извинява... На всичкото отгоре е помак (т.е. може да мине и за българин и за турчин). Ако не спечели, расисти сме... Ама иначе веднага се представя за българин... Фурнаджийска лопата му се вика на това, май досега никой не го беше казал това израз. Освен това, Ангелов много лесно забрави че именно Реджеп го излъга в очите... Та, не виждам какво толкова ви учуди в това че той спечели, България сме! Да спечели някой умен и възпитан не е престижно...

А ти си доказателството че българите са малоумен народ

Даниелчо, а ти кака къде си роден, какво ти пише в документите... Говори за себе си, душици златна.

Реджеп не е турчин , а помак, но това няма никакво значение. Браво на момчето.

Домус тв е толкова ясна, че няма накъде повече...Жалко за тая страна и тоя народ...

Аман от уредени мачове ! От 100км си личеше че главния шев си имаше симпатии към Реджепа ! И какво е това шоу дето непрекъснато се изхвърляше храна в коша за боклук ? Липсваше само Азис ...имаше нещо извратено !

Ае стига с това изхвърляне на храна уе. Изтърка се вече. Не си актуален. Трети сезон мина. Мрънкането във фейса беше в предходните сезони. Еми такова шоу е. Ти ли я плащаш храната. А и друго - сигурен съм, че и ти изхвърляш храна. Всеки изхвърля храна. Деа и моралистите-мрънкачи. Някой кат даде тон във фейса и сите го преповтаргат без да мислят. Всеки мръккя в трето лице мн.ч. Все другите виновни. Паркирали там дет не трябва. Не спазваи правилата. Ама не се погледне себе си. Праведен и безгрешен ли си?

Честито! Пребори се и издържа.

Въобще не се е борил, то беше ясно, че той ще е победителят. А и в телевизията на ДПС кой друг да спечели? Може и да е добър готвач, но поведението, което показа, особено в първата половина на формата..отврат. После взеха да му четкат имиджа...сценарий. след като е толкова уверен в себе си, защо не се записа в някое кулинарно шоу в Италия или Германия? Там обаче номерцата му няма как да минат и ще го изгонят бързо-бързо, а у нас с такова поведение - хоп победа, и то защото е от правилния етнос за тази телевизия.

Докато има расизъм в България... Няма да се оправим

И гей парад също.

Ти си гей нали.... Какво общо имат гей парадите с това че обиждате човека понеже не бил чист българин. Живеете назад в миналото и затова няма оправия тая малоумна държавица с малоумното му население

Дали един пенсионер може с пенсията си да закупи САМО продуктите за показаните ястия. А за това че хвърлят храна в кофата пред погледите на много гладни хора Господ ще ги съди рано или късно.

А Виктор Ангелов ли е виновен за ниските пенсии в страната? Просто са му казали, че трябва да хвърля и го прави! Не забравяйте, че това е чужд формат, а май на западняците не им дреме много за храната, защото са свикнали да имат всичко! Сигурна съм, че в своя ресторант не го прави. Спомням си го в Мастър шеф как се ядоса на някой от участниците заради карантията. Тогава каза нещо от сорта, че изяждането на всичко от животното, без изхвърляне на нищо, било като отдаване на почит към него.

В.Ангелов каза в едно интервю,че не изхвърлят храна и се засмя.Това е бутафория.А сготвеното се изяжда от екипа.

Този арогантен шеф Ангелов да не би да дава звезди по Мишлен, че толкова се захласнаха по просташкото му и арогантно поведение?