Коментари - Италианската разходка на снахата на Халваджиян | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това семейство има спешна нужда от фризьор.

Много народ забогатя от простотията !!!

Що ли, хич не ми пука, къде да ходили. Странно.

Ако не се покажете, не можете да живеете. Кой го боли шпека за Вас,? И по_грозни и по- хубави има от вас

Много сте хубави,да сте живи ,здрави и щастливи.

Вместо да плюете,направете и Вие нещо та да Ви забележат.Злобни и тъпи коментари.

То туй травестит,ма ооооу...

Алоу, аристократката-оътешественик, да не си търсила корените на баща си РОМЕО, който работи в строителството или той по-скоро е потомство на манго джери....намирам прилики: https://gospodari.com/%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81-team949.html

Кадърна мацка. Това, че някой им следи лицевите книги, си е негова работа. Като хореограф няма грешка

Познавам доста хора, които са обиколили земното кълбо, в това число и аз, но не изпитваме нужда да уведомяваме света къде сме били, какво сме яли и с кого сме спали. И да вметна, видели сме неща, които тази начинаеща туристка, не е и сънувала. Дефицити му се казва на този личностен комплекс.

Нещо не е в ред в тези хора. Даже много неща не са им в ред.

Мушморок на снахата, паяжина е хванала със сигурност - колкото и да се гъзи и чекне, истината се вижда с прост око.

Няма лошо, че обикалят, ама толкова да не ме интересува....

Доайенът на клана Халваджиян, господарят на ефира Магърдич, не започна ли едно време кариерата си като режисьор на чалга клипове? Явно добре е захлебил, щом той и фамилията му обсебиха телевизиите. Лично аз не гледам предаванията му - пълни са с лиготии, пошлост и кич.

Като има такива да пращат sms на реалитата им, ще си ходят където искат

Като има такива да пращат sms на реалитата им, ще си ходят където искат

Коя или какво е това за което пишете?!Хаха

Някой от клана Халваджиян упорито слага минуси:)А може и Рачката да е.А,Мите,ти ли си,мой човек?Всички знаем,че за кинти си готов да целунеш Магито под опашката.

Тази противна застаряваща Алекс,която всъщност е от Златоград, направо се е взела насериозно !!! Противни са ми всичките, без детенцето разбира се!

Да не мислиш, ме я такова оня маймуняк младши, а тази е шавшива, ама се надяна на мек горката.

И какво като е от Златоград, граскиии

И какво като е от Златоград, градскии

Отвратителни. Пир по време на чума. Тия никога не са имали мярка и усет за живота в бг. Нагли и изключително противни, които никой не харесва, но продължават да се натрапват. Същата бира като кухото ни ло.

Нечистоплътни субекти...както външно,така и вътрешно.А това същество с неопределен пол Алекс Енева,е едно от най-големите недоразумения в българския тв ефир.

Ей, големи моралисти сте всички, направо не е за вярване. Че какво му е на момичето? Изглежда страхотно и винаги е усмихната. Да, имат кинти, ама са си ги изкарали, нали така? Всички са му много симпатични и цветни. Ще се удавите в тая злоба, бе, я се стегнете малко!

Кинтите ги е изкарал татето. Тези двамцата само папат парички наготово.

И пак ха! Точно това същество се помни не с друго, а именно с намумерената си физиономия. Ти наред ли си или си изкукалото свеки?!

Бългатинът е едно злобно, вечно намусено и критикуващо другите същество...Затова и повечето никога няма и да се измъкнат от толкова омразния им живот..Но не е само и той виновен де, ами и цялата система в България поддържа този негативизъм, за да се подтиска и по-добре манипулира населението. Хората са го казали “Negative mind can never create a positive life » или за тези, които не разбират английски “Негативно мислене и нагласа никога не създава позитивен живот”..

Ма, ти таз долна и мазна чалга, дето ни я натрапват безумно нагло, за "позитивен" "живот" ли я мислиш!?!?!?

Великата стилистка Креми що не се заеме да пипне малко стайлинга на младото семейство, че приличат на битници от Уудсток? Или работи само върх имиджа на внука си, който, в стремежа й да копира дългите коси на дяда си Маги, мяза повече на мома?

Нещастници, а се правят на морални стожери и гледат в планината на депутатите , а те взимат колкото един депутат Боклуци

Много са ми смешни,мислят се за център на вселената.

Тая, бате, какъв парцал, половин София са баджанаци, благодарение на нея и й се подигравахме в лицето на грозното несъръзмерно твло, грубите черти, малкоте очички и абсурдноя стайлинг. А тя се оказа мамина хитруша- врътна (му няколко на) малкия Халваджиян, набързо се оплоди и сега кланът ше не ще (,а те май не шат) ще си я хрантути срам не срам, щот е родила наследник.

А ти пък със злобата си и неграмотността си си си останал на същото дъно като гледам. Научи се да пишеш поне като изказваш мнение Не я познавам, но не ми изглежда с непропорционално тяло, напротив!

Алекс,ти ли си,мари?М?

Като гледам снимките все едно гледам герои от филм на ужасите.

"Персонажи" може би си искал да кажеш.Щото тия за герои не стават,пък било и за филм на ужасите.

Добре, че казват снахата на Халвата, че ако бяха написали само Алекс ,Сашка Енева, кой щеше да я знае. Добре, че някои се опаричиха, та и к......ците да видят свят.

С какво се обогати родната действителност от този страхотна новина? Нима празнодумие и нищоправене са реклама на персони, които с абсолютно нищо не са допринесли за имиджа на България? А в същото време истинските родолюбци, художници, писатели, интелектуалци и учени, колкото и малко да са останали, са в забвение... Сега е парад на нелепи образи, с нисък морал, с дебели вратове, с фалшиво богатство и с показност, която е смешна и дразнеща!!!

Напротив - обедня, родната действителност. Което е и целта на занятието.

Аман от тези арменци ! Няма ли друго в Булгаристан !

Има, ама небългарите са с предимство. По журитата са арменци, евреи, обратни, чалгари...

Обратните и чалгарите какви са, а? Чалгарите са представители на баш типичните съвременни българи

Чалгарите род нямат. Ти от кои си, обаче, не е ясно, още. Освен, че си българофобка. Не щеш ли да се похвалиш?

Това хвалба ли е , след като дядото и бабата на малкия Еди направиха милионите на гърба на младото бг пололение, като напълниха ефира с предавания, които промиха мозъците на младите, научиха ги на криворазбрана цивилизация, а сега внукът им ще учи в елитен колеж и от малък обикаля света. Ще кажете трудили са се........но с цената на опростачване на младежта.

Да бе, що не го водят туй дете в Перник, при мама Божка и сина й, образно казано, а са го повлекли в Италия.

Ми да да се научи на нещо смислено, което дядо му е съчинил, че и в серии вървеше. Но за тяхното-най-доброто, пък другите да се учат на езика на мама Божка, че и смс-и да пускат.

А тоя Бебо до кога ще прилича на токущо излязъл от пещерата?

Какво ти разбира главата от стил, майка-стилистка, цялото семейство Афамс изчанчено. Той е толкова модерен и рсзличен, че чак да се чудиш кофаджия ли е, или обикновен клошар.

В тяло добре, ама в лице е много грозна горката!

Страшно гнусни са ми тези пътуващи арменци!

Никога не съм хейтил, но за тази мога само лоши неща да пиша, защото я познавам лично, както и цялата фамилия Халваджиян. Спомням си как Кремена ми говореше, че не може да я понася и че Бебо е направил много лош избор, но като и се роди внучката се примири и тя, какво да прави.

внук е това на снимката, макар че изобщо не личи да е момче...

Всичките сте в един мазен, гнусен кюп. Хич не ми се дистанцирай, от снахата.

Нали си им близка, пък да йе знаеш пола на детето на приятелката си, с която толкова споделяш.

Чалга на max.