Коментари - Италиански лекари са оперирали Кейт в лондонска клиника | Лайф.dir.bg
назад

Италиански лекари са оперирали Кейт в лондонска клиника

Екипът медици е пристигнал от болница "Джемели" в Рим

Обратно в новината
| Редактор : Ива Капкова

Коментари - Италиански лекари са оперирали Кейт в лондонска клиника | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е една от 50 те най-добри болници в света. Имат специална технология за операции на тумори в стомаха. Мисля, че това обяснява някои бели петна в официалната информация.

А новодошлите доктори не могат ли да я свършат тази работа?

Дъртия принц Филип в последните си години беше заприличал на восъчна мумия и се държеше явно само на адренохром, преди да предаде Сатану дух. Е. Гушна букета най-сетне, и като гледам повлече крак...

Принцесата на народа защо не се довери на индийските "лекари", които "лекуват" обикновените хора, а поръчва медици жалки европейци от ЕС?

Защото, ако се оперира в ЕнЕйчЕс , обикновените британци ще гракнат, защо ползва и изтощава обществените ресурси, и предрежда хора, които чакат с месеци за терапия, щото ЕнЕйЕс е толкова забатачено в момента, че хора с онкологични заболявани си отиват преди да могат да се доредят до терапия, когато може да си позволи частно лечение , в частни клиники и с частни екипи във всяка една точка на земното кълбо.

Българската СМРАД изпълнява квотата на ПОСОЛСТВОТО за тр00лове и атлантическа пропаганда.

Абе туй "британско кралско семейство" много важно за българското общество, редовно ни информирате за тях .... В тази връзка е важна новина какъв цвят и консистенция е било утринното удовлетворение на "кралските особи" ...

Тия продължават да плащат луди кинти на лъжци и създават цяла история за да скрият, че принца я е убил щото е решила да забременее от любовника си. Тва като в демократичен САЩ, където вторият свидетел за некадърността и пренебрегването на процедурите по сигурност в Бойнг леко умря тази седмица. Едно и също.

Ти си направо за Холивуд!

скачат от високо.