17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама че сме прости!!! Дори и под такава прекрасна новина и снимка ще се намери някой да пише глупости!!!! Баща се радва на дъщеричката си!! Какво по-хубаво то това!!!

Има физиономия на психопат.И с тая пижама.....

Брато Ице! Ти си пич и дано да си останеш така и да не се променяш в негативното....ти знаеш! Аз също съм роден на 1 март, но предишния век...готина дата е за РД и да почерпи човек!

Мило, сладко бебе при баща си. Това е нежност и любов! Да е жива и здрава мъничката Юлия и да е щастлива!

Как да ходя на пазар с тази мрежа като тоз я разтопи ? Баго веко !

Аве човекът си е качил снимка в личния профил. Някаква "медия" го прави "новина" и хората започват да го хейтят здраво. .... Затова ли отворхте статията, за да подчертаете , че "не ви интересува" ? Аз пък им желая да са живи и здрави!

Ако беше личен профил щеше да е затворен,а не публичен а щом е такъв всеки може да копира и поства снимките му където си поиска.Съответно и всеки да ги коментира както желае.

Честно казано въобще не ме интересува как е "заченато" детето ви дали е инвитро или не. Няма вече нищо лично, всичко трябва да се оповестява.

Не си прав бро, има Искрено и лично с Миглена Ангелова :)

ЗАЩО не публикувате следната новина:-Стругаря Стефан РАЗТОПИ мрежата със снимката на първородната си дъщеря!?!?!? Обикновеният човек го интересуват МАЛКИТЕ ежедневни житейски радости! Не ни заливайте с помията за плейметки и геьове!

И къде в ТАЗИ новина видяхте плеймейтка или гей? ;) Да са живи и здрави децата и родителите им ;)

Сладур!Живи и здрави да са всичките му дечица!

Ма цялата ми мрежа? Нещо не виждам да го пише това в чуждестранните медии, социалните мрежи и т.н.