Иван: Вихра не иска да ми дава Ава за 45 дена

Въпреки драматичната раздяла със съпругата си и делата, които водят, телевизионният водещ и продуцент Иван Христов сподели, че за първи път от години живее истински, а не в пълен ад.

Обратно в новината

Коментари - Иван: Вихра не иска да ми дава Ава за 45 дена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

човек трябва да има достойнство! След като са се разделили и имат дете, то трябва да се разберат за детето. От Вихра и Ирина не се възхищавам! От Иван също! Този проблем е техен и е срамно да го развяват с писания и излияния. Културата го изисква след като парадират за разумни и прави.Симпатизирам все пак на Вихра. Жената иска да се бори за правата си и мисля, че тя все още обича Иван!Трябва да намери сили да се отърси от чувствата си и да гледа напред, още е толкова млада!

То па един мъж..... Но детето не трябва да страда, заради глупоста на родителите си!

мъж, които занимава всички с личния си живот, е мухлю и лиглю! да видим колко време ще бъде с новата "любов" в живота си и как ли ще реве, като тръгне да се разоставя пак! щото шило в торба не стои!

Нямате ли си друга работа,ами обсъждате чуждите връзки..гледайте себе си..писна ми Иван,Вихра,Паткан,Маймун и т.н. гледайте си живота....Иван ако е мислил с горната си глава е нямал да зареже жена си и детето..

Иван е доста противен във всякакъв смисъл, Иван е отвратителна личност и не е мъж.

Иване,и аз не бих ти дала детето за 45 дни,нали си имаш ново семейство -жена и деца.Защо ходиш така по телевизиите и обсъждаш с тях проблемите свързани сдетето.Това не е почтено.А най гадното предаване което погледах беше "изповедта ти и смешния ти плач пред най подходящата жена --Гала ,която и тя е за оплакване горката ,ненамерила любовта с неженен мъж и развела двама с много слаби сърца и точно тя да те съжалява и ожалва !

Иван е един мръсник. На такива като него не трябва да се дава детето и за 2 часа. Права е Вихра и дано му одере 5 кожи. Защото всичко е въпрос на пари, ако не го бяха ударили по джоба нямаше да обикаля телевизиите като Миндовата Кучка и да РИВЕ. На този пияница и неудачник не му пука за АВА. Да ходи да си траха другата миндова кучка.

Вихра не може да се примири,че е нежеланаи затова обрича и детето си на тоя ад,това не е майка която мисли доброто и щастието на детето си ,а изверг,когато обичаш правиш всичко възможно обичаният от теб да се чувства така ,а не да страда както е положението на детето.Лоша майка която мисли за себе си

тежко и горко на малката АВА на едно дете му трябва и майка и баща ще бъде подмятано командировано само то си знае какво му е в душата попитайте някой който е израснал така клеймото дете на разведени родители

Стига си ревал, злобар долен.Оная най-добрата ку.ва да ти роди и да млъкнеш най-после. Цялата работа не е за детето, а какво даваш и те боли, че даваш. С каква мазна усмивка каза , че си се подплатил с имането си и всичко е на кредит да нети го пипнат двете харманлийски селянки Нали така им викаш, а после ти било мъчно за детето. Прави едно на оная ква и млъквай. Браво! че са ограничили срещите ти с детето. Насаме кой знае какви ги говориш за майка му на малкото харманлийско селянче.

Егати боклуците. Това ли е важното в държавата?!

Поредния епизод от "Иван печели ВИП Брадър". Когато един човек не става за водещ, не става за водещ и това е, независимо дали ще го направят победител в някакво предаване и колко слепи деца ще накарат да пеят за него, както е случая с Део. Едно дърво да бяха сложили на сцената на Х Фактор, сигурно щеше да се справи по-добре от Део. Жалко че всичкия тоя театър ще стане на гърба на дъщеря му, но за една медийна проститутка и откровен прелюбодеец, като Иванушка глупака, това сигурно не е голям проблем.

Жените след като родятим става нещо??!

selianiiiii

Издръжката която ми определи съдът да получавам след развода преди 10 години е ч5 лв.От тогава ме съм подавала иск за увеличение въпреки че бившия е месечно поне 10000лв.Справям се сама и не живея в мизерия.Така че не мога да разбера жени като Вихра и Алисия които взимат не малко пари месечно да се унижават за издръжка пред бившите.Но ги подкрепям напълно да не дават децата си в къщата където заедно с бащата живее и мащехата.

Съдът е отсъдил толкова, защото такива доходи е доказал официално бившият Ви съпруг, независимо дали изкарва 10000 или 20000 месечно, като не ги декларира официално, те не могат да се докажат.Съмнявам се Иван да изплаща 270 лв издръжка.По-скоро Вихра иска луксозен начин на живот и се дразни от това, че Иван го осигурява на Иринка, не на нея.Едва ли мизерства с тези пари, ако се смята за мизерия да се движи само с таксита.

От какво точно си независима, драга? От здравия разум ли? Ако имаш малко акъл в главата си ще предпочетеш детето ти да има здрава връзка с баща си, защото ИМА ПРАВО НА ТОВА, а няма да изпадаш в дребнотемието - мащехата, къщата. Какво значение има коя е и каква е щом той не иска да си ти? Аман от такива "независими" интригантки като теб! От независимост пълниш главата на детето си с глупости за баща му и му отнемаш правото да си изгради мнение само. Но на кого му пука, важното е да се дава ПРАВИЛЕН отговор на въпроса - кого обичаш повече? Аман от тъпаци и комплексари!

Независимо,че не харесвам Вихра съм на нейна страна.Адски боли мъж който живее с теб 10 год.и на когото си родила дете да те зареже и то пред цялата държава заради друга жена.Какво да прави Вихра?Да му е благодарна за резила ли?Естествено че няма да даде детето си за да го настройват против нея.Иван го прави в ефир камили в къщи.

Да живее България! С такива преуспяващи тв продуценти и страхотни водещи!

писнаааааа ми скриите се и двамата

Абе, вие двамата, защо не се разкарате някъде и нищо да не напомня, че съществувате. Злобна и лакома изаставена жена. Да се чудиш този лилипут и грозник, как я издържа толкова години. Явно това е била причината за алкохолизирането на тази хлебарка.

Тия двамата с Валери що не се вземат ??? Най-после ще мирясат! Омръзнаха ми - ми като са искали да са си с децата да са си стояли при тях ... Еми това е - телето е за кравата - трудно бихте ме убедили, че бика заслужава да отглежда поколение, при условие, че мисли с долната си глава...

+100!!!Децата са на майката. Не е сигурен бащата никога.

Изключително точно казано!

БРАВО ВИХРА!

Иване по закон ти се полага мойто моче 20 дена!

Миличка не ти е изгодно да се заяждаш - загуби си колата, наема - да не те резне и с издръжката

Защо моят бивш не се натиска да вземе децата за 45 дена през лятото? Хич няма да се противя.

иван как се прави на боzha кравичка само....

Защо не престане да се оплаква този опосум? Нека да си разрешава проблемите с Вихра без да ни информира! Става досаден този плачко!

Липсва ми "искрено и лично", та да се оплачеш там!

Абе хора,стигали сте си лъскали задниците пред цяла България.Какво ми дреме ,че някоя си не давала детето на някой си.Ние занимаваме ли ги с нашите проблеми .Защо си мислят че са някакви звезди.Решавайте си проблемите от кухнята по цивилизован начин.Аз немога да Ви помогна нито друг от читателите или да ходим на мирен протест пред домът на бившата му.

prostaci golemi v telev a se misliat za ,zvezdi' skriite se v

И двамата са нещастници смотани. Ококорена и опосум

тънела в мизерия брей ами останалите майки в България как живеят с толкова пари и нали работи в тв7.

каквото си надробил такова ще сърбаш

Голяма патка е тая Вихра! Защо лишава от злоба детето си от собствения му баща? Гадна егоистка!

нещастник!

Преди ни заливахте ,къде се е напил този бастун ,сега с ,,голямата му драма''. Има толкова разделени двойки .Той с това явно напомня за себе си ??????

Добре де. Като те тормози от години тая булка, що не я разкара още тогава, ами взе, че даже се ожени за нея? А за решенията на съда - след като тя не спазва разпоредбите - дай я на адвокатите си. А издръжката - по банковата й сметка. Така няма как да лъже за сумата. Абе изобщо що ни правите на баламурници? Толкова велики новини, че чак сън не ме лови, ако не разбера нещо за сополите на Николетка/Валери или неудовлетвореността на Вихра/Андрей

Бяхме ги позабравили и сега отново се почва.Уж образовани,уж интелигентни,а използат медиите ,за да се шуми около тях .От този двубой страда детето ,а тези двамката "родители"все още не го проумяха.

Зависи какво разбира под мизерия! Ако е като нас образована и с 500 лв ще я питам тази лигла!

и правилно! алкохола и лошата компаня вредят на децата.

ТОЗИ ГНУСАР ДА СИ ВЗИМА ЛИСИЦАТА-ПРИЛИКАТА И ДИМ ДА ГО НЯМА!ИЗОБЩО И ТАЗИ ИРИНА ГЛЕДАТ ЛИ Я НОРМАЛНИТЕ ХОРА? ИЗКЛЮЧЕТЕ ЗВУКА НА ТВ И Я ПОГЛЕДАЙТЕ КОЛКО Е ЖАЛКА И СМЕШНА

Toni

Значи хем да плаща яко издръжка, хем да не вижда детето. Това само злобните, изоставени, жалки женици могат да го искат. + това издръжката в България е за детето, не за майката и се съмнявам че детето живее в мизерия. По-скоро на Вихра не й стигат за глезотиики.

За това заслужаваш Иванчо.

АЗ НЕ БИХ МУ Я ДАЛА И ЗА 45 МИНУТИ

Ако съм на мястото на Вихра,няма да му давам дететои дори и за 45 минути.