Иван и Андрей отиват в БНТ

Наесен Иван и Андрей ще продуцират за БНТ сатирично шоу, наречено "Галавечер".

Обратно в новината

Коментари - Иван и Андрей отиват в БНТ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Остава да се явят и в ТВ 7

Значи и БНТ няма да гледам.

Ако разбере Васа Ганчева /като бивш кадър на БНТ/ ще се обърне в гроба си. Бог да я прости!

Хлебарките пак изпълзяха.Толкова ли е закъсала телевизията майка, че опря до тези мърши?

Първата награда да я дадат на себе си!

И БНТ отпада от гледаните от мен телевизии. То май не остана българска такава която да е за Българите и да може да се гледа.Навсякъде само простаци като тези. Бай, бай "национална" телевизиике.Без това си ми неприятна с новините на турски език които са абсолютно излишни.

Държавната телевизия да наеме тези простаци - не е истина! Не спряха да обикалят телевизиите! Мястото им ако искат да се изживяват, като "водещи" е в най-тъпата негледаема кабеларка. Нещастни простаци и мизерници.

Аман от тея двамата вече. На всяка манджа мерудия. То бива бива ама все едни и същи прости муцуни да гледаме направо е банално меко казано.Няма нужда да коментирам умствения им капацитет , който е под прага на нулата.

Тези двама неясни, мътни и трудно разбираеми, допринасят щото телевизионните предавания да стават все по-безсмислени, тъпи и негледаеми. Все още не са ясни целите на изявите на колектива твърци на предаванията, както и на опитите да се оригиналничи без житейски опит, вродено чувство за мярка, за хумор и минимален смисъл, с което правят времето пред екрана досадно и загубено. Екранът се ползва като огледало на суетни жени, нежели мъже в селиозна възраст. 23 години се прозяваме от скука пред провинциалните напъни на шоумени от второ качество да показват нещо, което не знаем какво е. Очевидно става дума само за хонорари и вътрешни сметки. Зрителят въобще не влиза в тези сметки. Затова е добре, че има други канали. А самозаблудата на телевизията ни си я знаем, тя е поле за недорасли вундеркинди, от които нямаме нужда.

Малееее, ще Ви изеде злобата.Ако Вие сте по-способни кандидатствайте за водещи. Що им е на момчетата. Като не Ви хаесва не ги гледайте, има хора дато си ги харесват. На Вас всеки и всичко Ви пречи, щото сте некадърни.

Не желая от с моите данъци да се финансират тези двама негодяи, пияници, простаци и убийци!!! Как е възможно БНТ да ги взима на работа? Изглежда много пари и протекции са играли.

До там ли изпадна НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ - жалко за нея!

лол тия кретенуги да не носят водата там хахаха

Нагледен пример. Колкто си по-прост и тъпотии вършиш .. толкова по на гори вървиш! Спирам да гледам БНТ!

Чакай чакай - нали преди това спря да гледаш BTV, а после и Нова ТВ?! На СКАТ ли остана?

Докога ще гледаме тези бездарни циркаджии с техните тъпи и просташки лафове! За пари са готови и гащите да си събуят. Жалко за БНТ!!!

писна ми вече с тия да ни занимават-некадърни,пияници,нагли ,тъпи .......никой не ги гледа,а все на екран са.кой ги бута тия?аман от връскари...

Кой допуска убийците на Васа Ганчева до Обществената телевизия?! Не искам от парите от моите данъци да отиват в тези изроди!

Тези къде ли не акаха вече...

Правилна е казармената поговорка: Колкото повече глупости правиш - толкова повече се издигаш ..... !

Правилна е казармената поговорка: Колкото повече глупости правиш - толкова повече се издигаш ....!

Следвайки логиката на предаването им, те трябва да се самонаграждават всяка седмица.

Няма спасение от тия двамата.

Indulance

хлебарки

кои протежира тези нагли позиори некадарници, намерили на хляба мекото и на работата лекото? нито са умни, нито са смешни, нито са забавни. по скоро са скучно досадни и дразнещи с тапото си позиорство.

А каква ще бъде ролята на Ирина?Да не би тя да е онзи водещ който се пази в тайна?

juju

Бравоо! Тъкмо в БНТ ще си се съберат най-нескопосните водещи. То и журналистите и операторите им са пак от тоя дол дренки. Сега с тия двамата картинката ще се заформи. Ще липсва само Береану, но и него ще го турят някъде. В тази телевизия като че ли ги подбират с конкурс за най-некадърни и необразовани журналисти. За щастие има и някои добри, но те се губят в масата.

Juji,samo da te svetna 4e edni ot nai0-dobrite i OBRAZOVANI jurnalisti sa to4no v BNT,vs edin dobur jurnalist e trugnal ot tam.Kato niam6 predstava ne komentirai,a i samo BNT ne se prodadoha na turskite seriali,nali?

1.БНТ има проблем със собствеността си след като служи на олигарсите слети с държавата,но е обзпечавана с нашите данъци! Т 2. Отдавна БНТ не може да изпълнява функциите си на обществена телевизия ,като само на моменти се опитва да прави това! Като резултат : съмнителна собственост и размито предназначение!!!! Лошо...... Да, в БНТ имаше журналисти с почерк! Сега - само напористи цепеници........ От всичко това е нормално да попита човек какво правят с тези държавни милиони ,над 70млн. лв. годишно мисля......