Иван и Андрей минаха на революционна диета

Двамата са фенове на "глюкозната революция" - хранителен режим, при който е важно не какво ядеш, а в каква последователност приемаш продуктите

Обратно в новината

Коментари - Иван и Андрей минаха на революционна диета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, затова във Фантастико си купуваме пакетирани храни на макс

Толкова неразделни комунистически изтърсаци явно са на диетата на Другаря Чавдар Драгойчев(доайена на розовите културтрегери в някогашната "Централна баня" до ЦУМ.

Само да не преминат на революционни песни ..

Това е най-важната новина в дир

Тия двамата педали, сигурно се опъват един друг.

Тези двамата са на ректална диета от малки.

На съвестта на тия двамата до края на живота им ще тежи смъртта на един човек. Гнусна смърт, която тази жена не заслужаваше. Така, че точно тия бо.. луци нямат никакво право да дават съвети на други хора как да живеят или да ни занимават с битовизмите си. Дори не посмяха да признаят грешката си и да се извинят. Времето минава, но Господ не забравя и за това ги държи сред живите за да страдат по-дълго и да платят за греховете си.

Карам едновремено салата с мръвките . Какви са тия глезоти първо със салатата . Като караш първо на салата и като гледам тоя на снимката как сипва олио че тогава с хлебец и съм се наял. Айде бегайте с тази псевдо диета . Първо салатата и после мръвките и отслабваш ДА БЕ ДА . По глупаво не бях чел. Идиотите твърдят и че с бира не се се отслабва ами разбира се като маат мръвки и после било бирено коремче. Пробвайте само на бира 10 дена и въобще не надебеляваш. Отслабнах точно с 10 килограма . .

Че кой изобщо не почва със салатата ? Кво,някои я ядат накрая ли? Преди или след десертА??.

Във Франция ядат първо основното, а после салатата и накрая десерт.

Тия двамата само диета на мухоморки ги оправя.

Винаги със салатата почваме. Иначе не пия ракия.

Комунделски лекета ,цял живот всичко им се бута на тепсия.... Ама единствения резултат е постоянно лъхащата от тях въпиюща Посредственост...

Плужека... Ае у левове.

Двете хлебарки

Скоро не бях чела толкова проста статия…

По принцип повечето мъже в България започват със салата, и две по 50 мл ракия. Може и мастика понякога. Колкото до салатата, тя е според сезона. През зимата млечна, руска, или просто туршия, през пролетта, зелена, а през лятото предимно шопска, овчарска, а може и зеле с моркови.

Диетата е: пият си един на друг "мъжкото мляко". Толкова неразделни....

Ако всяко ядене започваш със салата и не минаваш нататък преди да си я изял, то ял-неял друго, всеки път ще си ял салата. Е как няма да е полезно

Какво е слушаумост?

Познавам хора, които започват с ракия или водка и после минават на бира (без хранене с каквото и да било), и нямат проблем с висока кръвна захар, даже обратното - много я понижават. Инсулина не се активира (от бирата съвсем малко), съответно не се трупат тлъстини. Диета трепач!

Тия сурикати, дето ги гледам от 20 години само за ядене не ме бяха учили. Някоя статия как да си бърша задника със съвети от тия двамата, няма ли да пуснете?

Вместо овесени ядки ще слагат хлебарки.

а на снимката , някъв налива олио в салата .... пейзани !

Харесвах някои от предишните издания на "Фермата", но с тази Гунчева удариха греда!Рядко НЕ харизматична кифла.А като водеща на спортните беше още по-голямо дърво!!Няма присъствие, няма дикция...Явно една каруца пари са играли за да сложат тая...Тия двамцат бяха по-забавни когато държаха клуба "Порно" - поне тогава бяха искрени.Пиеха много, да, но бяха честни и не бяха либерални и толерантни лайNенца...

Е ква е тая диета, първо започваш със салатата. Ми много ясно. Ако бяха казали първо започваш с компота, тогава не е толкова ясно. Глюкози, млюкози, те тия само алкохол лющят.

Няма да гълтат повече значи…

Не знам каква е тази "аудиокнига", но да ви споделя как аз процедирам с храненето от над 15 години вече. Ако има нещо сладко за десерт - първо него ям и чак след 15-тина минути се захващам с основното ястие. Това е правилната подредба, обратното (както е обичайното) допринася за наддаване на килограми и здравословни проблеми в дългосрочен план! Тази малка "тайна" ми я каза един спортист навремето и оттогава е закон за мен.

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ==----- https://marketl.ink/biocom

Иван и Андрей са супер готини! Обичам ги!

сигурно спряха алкохола

Платена реклама на тези болни посуми

Каква революционна новина?!?!? Направо да се чуди човек какво научихме от нея. Това си е чисто рекламна, платена статия и нищо повече. Dir.bg все по-ниско падате.

Нали се храним да имаме енергия и глюкоза, а не да е ниска енергията ни и глюкозата в кръвта

Ама вие наистина прекалявате с революционните новини!!!! Кой го интересува диетата на Иван и Андрей???? Редакторите събудете се!!!

Ти се тъпчи, като прасе, пък разчитай на порядъка и после гледай да не счупиш кантара.

пишки за тея.. голями ромски..

Революция, невиждано, нечувано. Анди, да си го прибереш Ванко, че ми идва в повече 5 дете. Все е гладен, все жаден, недонадондуркан. Вземи си го, време е

Живея в Италия , и това за италианците е вярно . Но дебел италианец трудно можеш да видиш !!!

защото им е качествена храната! ние тук ядем боклуците на запада! някога признак на богатство е било да се дебел, а сега да си слаб! но, важното е, че има банани!!!

селски пор, Италия е ЗАПАДЪТ, а тук ядеш хляба на Бенчо и другите протестъри от червената мафия...

Да ама сега има и ябълки , а тогава нещо качетвено можеше да се намери само в КОРЕКОМ , но беше достъпно за малцина : моряци, шофьори и работещи в близкия изток. За нематериалните предимства няма да дати обяснявам, като ти гледам името което си избрал и фиксацията в бананите - не мисля че имаш капаците да разбереш.

Зависи къде, в Милано като във всеки голям град, хората се грижат за външния си вид и изглеждат много добре. Отиди по-наюг и ще видиш огромна разлика. Същото е и в Щатите, отиваш в Ню Йорк, хората са като от корица на списание, отиваш във Флорида и ги гледаш как не могат да ходят от излишни килограми и се движат с дебеломобили (електрически колички).

революционно да им кажа на тия бастуни, че българина ВИНАГИ започва със салатата! + няколко рИкии!

Койй га боли курец за тея лаййнари ,на ква ще диета да минат немат да минат 1.56см

Италианците ядат доста въглехидрати, но са слаби, за разлика от българите, които приличат на кюфтетата, които набиват постоянно.

Чшшш нещо против кюфтетата ли имаш? Дайте на тоя чивек едно кифте