Иван Ласкин: Ще се лекувам

В студиото на Мартин Карбовски Иван Ласкин призна, че има проблеми с алкохола.

Обратно в новината

Коментари - Иван Ласкин: Ще се лекувам | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако това е истина, а не ПР - стискам палци!!!Много е трудно. Но си струва заради хората, които обичаме. Успех!

Изтрезнявай,Ванка,обичаме те.

На мен Ласкин ми е много симпатичен-откровен ,ерудиран!Пожелавам му успех!

Лекувай се, олигофрен смотан....направо да те затворят някъде! Прост, нагъл, и смешен = Иван Ласкин!!!!

Явно не си,,стимулиран,, скоро и нямаш въобще представа от земеделски сечива. Копа се с бел или мотика!

Ти не си наясно, а пък раздаваш акъл. Земята се обръща с лопата, а с мотика се копае.

Да! Така е. Даже можеш да си я изореш с валяк... И не забравяй да я минеш няколко пъти- пролет и есен...

Сега си се превърнал в Иван Паласкин.

Трябва да се справиш Иване!!!Малко хора имат това, което имаш ти...любяща съпруга и чаровна дъщеричка. Малко жени биха изтърпели всичко това около теб...бори се и ще успееш...НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!!!УСПЕХ!!!

ласкин,да се излекуваш от алкохолизма-добре!но кой екип от лекари ще търсиш да те отърват от злобата от която всъщност си изтъкан?къде ще намери отдушник простащината ти изкривила лицето ти??!!

Алкохолизма си е лична драма.Какво някакви пияндета обикалят тв. програми и ни натрапват проблемите си.Като се излекува тогава да сподели с аудиторията.То алкохолизма като просташината не може да се скрие,но и няма нужда да се демонстрира.И без това всички я виждат и са потърпевши.А този Ласкин е типичен представител и на двете."Айде" баста ,писна ми от такива....

Абе момче, кажи, че ти се пие, остави вътрешното и международното положение и Бойко Борисов, те нямат общо с реките от ракия, които поглъщаш.

Арогантен лигльо, който се мъчи да са представи като голям бохем! Нещастник жалък, крива му била държавата за всичко! Ми само на тебе ли бе пияндурник, само ти ли си ощетен от прехода?

Прави му чест, че е един от малкото, които си признават... за разлика от покойния Баташов, примерно. Дано успее!

ами направи го де!!!и на жена ти скоро ще и пише,да знаеш,голяма любов ама да и плачеш на дясното рамо само и това омръзва,така че не се ослушваи като прасе в тикви

Пак добре, че се е осъзнал.Мисля си ,че го направи след Чочо Попйорданов и след Фънки.Позамисли се.Всепак има надежда.Дано успее,че има малко дете,все още бебе, което тепърва ще има нужда от него.

Иване, остани такъв, какъвто си, защото според прасето Фънки, Къци е едно нищо, защото водел здравословен начин на живот! Недей пада на нивото на КЪЦИ!

Иване, моля те вземи с теб при лекаря и другите човекоядци от VIP идиотите, като Фънки, Багата, Юлиан и т.н. И ако може лечението да е по-дълго и без показване по телевизията.

Доста груб коментар. Нещата не стоят еднозначно. Много успели и велики хора също злоупотребяват с алкохола. Много по- лесно е да се качиш на върха- отколкото да се задържиш за дълго там.

Браво Ласкин, надявам се да се излекуваш, струва си, защото в живота има по-велики ценности от това да седнеш на маса с чашката, имаш деца, имаш прекрасната Александра и дъщеричката ,струва си, имам познато момче, на което помагам в момента се лекува отново, надявам се този път успешно. Един алкохолик хората не разират, че не е искал да стане така, че то се отключва като всяка болест, само който никога не близва алкохол не би могъл да стане, всеки друг е потенциален алкохолозависим, трудно е , страшно е трудно, виждала съм го как едно 33 годишно момче, дори се отказва на моменти от живота, но за сега се бори. Трябва много усилия, трябва да има на кого да се опреш, а ти го имаш. Успех и може би повече трябва да се говори, защото зависимите са много, страшно много.Успех и щастие, воля и много желание за щастлив живот.

противен бездарен без задръжки гамен

Голям нахалник е този пияница!По-противен от него е само Фънки- добре ,че не спечели във Вип-Брадър!Значи има малко светлина в тунела,да не се отчайваме съвсем нормалните хора,дето не сме алкохолици,циници и други подобни!

Не си нито алкохолик,нито циник,но за жена се съмнявам да си нормална

Успех Иване ,само силните хора си признават слабостта.

Успех и дано преосмислиш добре поведението си, защото си заслужава за една хубава жена и едно малко слънчице, не се давай, бори се за тях и за себе си, има начин....

по-добре видна столична пяница по заведенята от колкото анонимен алкохолик *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много хора са се разболяли точно от наздравици!

е изказване! на васил! чисто човешки! има и други в които няма злоба!има надежда все още има хора в бг! ура ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

човек като не е научил точно нещо по-добре да мулчи!те това е санкта симплицитас!кои/коя си ти да судиш алех !засрами се!това е свещенна простота ! много лошо много... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да не говорим за успелите .актриси\' знае се как и кои успяха -пари ,врузки , легло едно от тези неща поне трябва да е притеявала ,ажтриса артис без значение...е има и успели разбира се 1 / 1000 *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

преди да се ожени и да се разчепи на тази бачва, александра не е ли знаела, че децата на алкохолиците са с умствен дефицит? о холлъ симплицитъ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

жалко за дечицата. децата на хронични алкохолици са с умствени уврежданя.

Кво ни занимавате с това леке. Направи един филм и вече голямата работа. Ае марш да си грухти в кочината.

EЙЧ

А после къци бил лош щото не пиел, събраха ги половин дузина пиандета, и се сдружиха всички в/у Къци.

Иване,нямаше смисъл да го казваш,просто го направи!Може би искаш да дадеш кураж на самия себе си в тази неравна битка,но освен,че ще те похвалят няколко човека,че си много смел и силен-нищо повече.Трудна е тая борба и не става с декларации-трябва ти много силна воля и мотивация,разбира се.Ти мотивация имаш-прекрасна жена и деца,но за волята ....не знам.Едно е да искаш,друго е да можеш,трето и четвърто е да го направиш.Пожелавам ти успех,струва си да опиташ,стискай зъби и без много говорене пребори себе си.УСПЕХ!!!

малии колко арогантно-злобно недоразумение е 4ч1

Айде сега всички алкохолици и пушачи да бъдат облагани със завишени здравни осигуровки. Той щял да се лекува, милият. А ние ще плащаме, ще го гледаме и ще му се радваме. Не е справедлива солидарната система на здравното осигуряване.

Коментарът ти е доста егоистичен. Вероятно си похапваш обилно и злобееш. Това също са причини за заболявания и лекуване. Ето защо здравните осигуровки трябва да са на лична сметка, както е по света.

EЙЧ

Правилно, в щатите на пушачите им взимат повече за здравни осигоровки.... Така и оставих цигарите.

Хайде сега да се въведе и данък "злоба". Сигурна съм, че в хазната ще влязат много парички. Човекът си признава грешката и иска да я поправи. Направо ми се повдига от тая злоба. Защо така хора, не е ли останало нещо добро във вас???

Дано не ти се случва да имаш болен около себе си, защото зависимостта независимо към какво е страшна, в днешното напрегнато време се случва на добрите хора, интелегентните стават алкохолици, а простите пияници, не бива толкова злоба, лечението не струва толкова пари, колкото воля, така, че не се безпокойте за здравната ни система, той може а се справи защото има подкрепа, дано да има и волята и вместо да кажете браво и да е за пример на много други с такъв проблем вие го плюете.

ванката много наивен ! на кои се изповядва?мартин сигорно не пие???ха ха ха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А ако това му помага и го прави силен- защо не.

Защо ни занимавате с глупости-какво ме интересува този грандомански наглец-или безплатна реклама...

Иван бил наполовина арменец,жена му наполовина еврейка,така че няма какво да ги мислим нито тях нито децата им-това армено-еврейн е възможно най-зловещата бойна единица,няма кой да ги събори.Ванка,ако децата ти останат тук ще са или министри или видни шоумени,успокой топката.И в чужбина с тоя произход все ще има кой да ги поеме.

ти си глупак и пулен злобар *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Към алкохола посягат хора с лабилна психика. Но той не им решава проблемите, а ги задълбочава. Превръща се в страхотна зависимост, която прави алкохолиците много изобретателни, за да набавят дозата си. лекува се от психиатри и с лекарства, но трябва първо трябва алкохоликът да осъзнае, че има нужда от подобно лечение. вярвайте ми, страшно е. наблюдавам колеги, които деградират от ден на ден и с треперещи ръце, ако не пийнат чашка преди обяд, не стават за нищо. има един момент, от който нататък не е възможно да се откаже алкохолът, а трябва да се приемат малки дози, тъй като има опасност при абстиненцията да изпаднат в делириум. горко и тежко на близките на такива хора. Алкохолът тотално променя психиката им- те стават подозрителни, мнителни, раздразнителни. Дано, дано не е късно за Ласкин, че ми е жал за Алекс-толкова способна, толкова одухотворена , а с каква съдба. Вместо подкрепа да получи, тя трябва да подкрепя този мъж-развалина. А е толкова млада!!!

Сиреч - крайно време беше! Докато не е изпотрепал някой невинен човек...

Сиреч - крайно време беше! Докато не е изпотрепал някой невинен човек...

Алкохолизма се лекува но простотията трудно.Цяла България видя на закриването на Вип брадър как Ласкин показа среден пръст пред камерата.Само не разбрах за кого беше за хората които гласуваха ли ?

ми да, тия, които гласуват наистина са за среден пръст.

иване не си умен не се заблуждавай. Държавата не ти е виновна, недей да ни учиш как е в чужбина, ти не си живял там и не знаеш.

Абе я метла...аман от пиандурници

какво може да привлича тази млада и хубава жена кам този тапанар? пари: няма, секс: алкохолиците са импотентни, култура: никаква, ваншен вид: отбласкващ?

Каквото и да я привлича си е нейна работа. Темата е съвсем друга.

за голямо сажаление много от "културтрегерите" у нас са алкохолици. самят министар на културата е виден пияница. щерката на иоско не заслужаваше този самонадеян тулуп.

ако се изгони либра от булгаря - една злобарка по-малко ха ха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

успех в борбата,иване!!!!ти си добур човек! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много си зла! да не би да си изоставена жена...лван наистлна е смел!алекс таке ит еасъ!гоод лук! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз не съм изоставена жена, обаче по твоята логика ти се нежелаещ да се лекува алкохолик и затова приемаш коментара ми лично. Има много успели артисти в България, но Ласкин няма как да е един от тях, защото винаги търси причините извън себе си.

Случайно гледах вчера Ласкин при Карбовски и се изумих, когато каза, че ще изгони двете си дъщери от БГ за да не живеят в простащина. За мен Иван Ласкин винаги е бил един доминиращ простак с голямо его без покритие. Значи ако се изгони Ласкин от БГ България би станала със сигурност по-малко просташка държава. А ако дъщерите му са закърмени с поведението на баща си, което той демонстрира в обществото, едва ли биха се впечатлили от други просташки прояви.

турцизум в бг език-вужищение ванка откровен си,но в бг това не се котира а напротив!защо пред маниполанта карбо...ще има с твоите камуни по твоята глава! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

:) Зная какво е. Изхвърлям боклука просто.

ако има воля страх от болести и желание ще спре , тези три неща накараха моя съпруг, 30 годишен алкохолик да спре да пие, Десет години не е кусвал алкохол и съжалява , че си епропилял живота в пиянство.