Иван Лечев: Приятно е, че пак станах баща на 56

Иван Лечев заяви в ефира на TV7, че е много щастлив, че е станал отново баща на тази възраст.

Обратно в новината

Коментари - Иван Лечев: Приятно е, че пак станах баща на 56 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като китарист си добър,но като човек-чеп за зеле не става от тебе.А бебе може да имаш и на 60г.,няма лошо.Да ти е живо и здраво!

На тази възраст най-нормално е да имаш внуци. Аз станах баба на 47 и ми е хубаво, че почти шестгодишният ми внук има готина баба.

БАБКЕ СТОЙ СИ В КЪЩИ АМАН ОТ ТЪПИ ХОРА

Бабо, бабооо, баба си се родила, баба си си била цял живот. Няма лошо, щом си го избрала. То и друг избор нямаш де, освен внуци да дундуркаш.

Интересно, кой му дава пари на тоя нещастник? Само с постъпленията от "концертна дирекция" ли, ще издържа новото си семейство, че да му е "приятно" да е баща?

ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАКИВА МАЛОУМНИЦИ . ЕДИН НОРМАЛЕН ЧОВЕК НИКОГА В КРАЯТ НА ЖИВОТЪТ НЯМА ДА НАПРАВИ ТАКАВА ГЛУПОСТ . УТРЕ ЩЕ ГО УДАРИ КАПАКЪТ И ЩЕ СИ ОТИДЕ А ТОВА ДЕТЕ КАК ЩЕ РАСТЕ БЕЗ БАЩА . ДЕТЕТО НЯМА ДА МУ ЛИПСВА ТАМ ,НО НА ДЕТЕТО ЩЕ МУ ЛИПСВА БАЩА МУ . ТОВА Е ПРОСТО ЕДИН ЕФЕЛЪК ПРЕД ПРИЯТЕЛИ ,ВИЖДАТЕ ЛИ ВСЕ ОЩЕ МОГА ДА ПРАВЯ ДЕЦА . НИЩО ПОВЕЧЕ . ТОВА КОЕТО ГО Е НАПРАВИЛ МОЖЕ И ОЩЕ ПО ГОЛЕМИ ДА ГО НАПРАВЯТ .

ТЪПК .ТО МОЖЕ ДА РАСТЕ БЕЗ БАЩА И АКО БАЩА МУ Е НА 2О ГОДИНИ

колко пъти трябва да ни занимавате с иван лечев.мисля че имаше неотдавна статия за него и семеиството му за това как синът му бил приучен да заспива след дълго плачене след като не бил хранен или нещо такова беше.мисля че е малко прекалено да ни занимавате с този човек

майко мила , да ви имам историите.....ако на това се впечатлявате , ясно ми е защо пишете " више " , аман от свидетели на времето

А теб това какво те засяга?

ТИ ПЪК КВО САМО СЕ ОБАЖДАШ.НА ВСЯКО ГЪРНЕ...........

Извинете, но Иван Лечев не ми изглежда особено въодушевен, че има дете, ако беше, надали щеше да каже, че е "приятно" да имаш дете на тази възраст. За самото дете - наистина е травма да казват на татко ти "дядо" и когато си малък, не можеш да осъзнаеш, че това няма значение и си го изстрадваш, особено ако си по-чувствителен. Добре, че майката е млада. Обаче, дори да е влюбена в Лечев и да си вярва, че винаги ще е така, от лични наблюдения в такива бракове отношенията коренно се променят след 10-тина години. Дано греша за тях, но съм го виждала при поне 2-3 двойки с такава голяма разлика в годините.

Искаш да кажеш, че в семейството на Лечев детето от него не е толкова желано ли? Прогнозираш с поста си бъдещо неудовлетворение?

А какво да каже? Че му е неприятно ли? Или и тогава никой нямаше да повярва, че човекът е щастлив да има дете... Няма угаждане! Едно чувствително дете е по-добре да расте с родители, които го обичат и му се радват. А хората винаги ще говорят... ако не е за възрастта, то със сигурност ще е нещ друго...

Само че, има един факт , ако не беше Иван Лечев ,всички щяхте да се смеетеили да се шегувкате , хората са страшно лицемерни.

сина ми се роди когато бях на ч6.сега е студент,аз и маика му щастливи пенсионери.ние се гордеем с него ,а тои с нас.никога не е имал комплекси от вазрастта ни,а и соцялното ни полозение е на добро ниво.иван лечев не го мислете,тои е иван лечев,а гунио и мунио спиртосани от шлиокавица на з0 изглездат като фараони с муминизирани патки.та точно тези гуниовци и муниовци са се загризили за иван лечев.силата е в любовта!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Поздравления за семейството Ви и Ви желая щастие и любов. Подкрепям мнението Ви. Да, силата е в любовта. Моят баща ме създаде на 46. Сега е на 82, жив и здрав да е. Брат ми е с 6 години по-млад от мен. И двамата сме получили най-доброто от родителите си. А елементарните хорица нека си говорят каквото си искат.

На 82 год. - здрав, здрав!!! Колко да е здрав? Средна продължителност на живот при мъжете в България - 69,5 год. Хайде и ти с твоите комплекси от малък, пък после другите били елементарни.

Точно така изглежда. Всичката ни е уредена,че да плюем на чуждото щастие. Има ли значение на кого е детето, на колко години е Иван Лечев и каквото и да било друго.Това не е вашия живот, а някои искат да бъдат щастливи, каквото и да означава това. И го правят. Вас ли да питат дали одобрявате или не?

В този живот има морални норми -защо не си взе ЛИЛЕТО този лалугер ,ама и ти явно си с по-смужнат склери мозък от него,простено ти е ....

Искаш да кажеш има "псевдоморални" норми, които ги измислят и налагат еснафите и комплексарите.

Ами ако си беше взел Лилето, която е на 73, щяхте пък да оплюете нея, че се е уредила с младо гадже и е съсипала хубавото момче.... То няма угодия...

Плюят хората, които са лишени от собсвено щастие, които освен да завиждат на чуждото друго не им е останало. Щастливият човек не е съдник на другите.

Исках да ти дам минус, но не се получи, затова го пиша. когато говориш за жените като цяло помни, че имаш майка също.

Ти сигурно с твоя мъж, с който имате щастлив брак вече сте ги прехвърлили 47 те та си толкова в час. Сега освен да клюкаш по форумите явно друго смислено занимание нямаш.

к'ва е тази дума "гаска"? Да не би да си искал да напишеш "каска"?

боже колко страшно

Патил си и тепърва ще патиш. Причината е една, но значима, - много си тъп.

ВиСШе, мари моме.. не виШе... това ти казва "дядката с патката.. Ама то за "българския бизнес" грамотността не е задължителна.

То оставаше и виШе да имаш...

Не стана баща а ДЯДО !!!

Явно ВиШе не си завършила. Ама поне да се беше маааалко позамислила за клюките

Като се замисля най-вероятно и аз щях да съм в подобна ситуация в момента. Първата ми сериозна и най-дългогодишна връзка беше с мъж 30 години по-голям от мен. Но никой не вярваше на колко е всъщност, защото физически и най-важното психически се беше съхранил много. Искаше да създадем семейство и това ме отблъсна от него, но държа да подчертая, че бих отказала на всеки, дори и на мой връстник, просто мисълта за съпруг и деца ме ужасява.

kokobrais

Какво точно се опитваш да ни кажеш и какво общо има това с Ив. Лечев?

Виж сега! Ние тук коментираме Иван Лечев. Ако имаш психиатричен проблем, то си има хора, към които да се обърнеш. Съжалявам, ама си объркала мястото!

Можело е да кажеш на мъжа й. Мълчанието ти те прави съучастна. Той ако има малко акъл ще се е сетил, но прекалено късно.

Млад пенсиониран военен търси сериозна 20 годишна с цел щастие.

Бившият ми мъж се ожени за своя студентка, с 30 години по-млада от него. Роди им се дете. След 5 години той почина и сега детето е едно тъжно сираче. А Иван Лечев не искаше дете от предната си жена, която брутално изостави. А тя много искаше да си има рожба. Тя вече е във възраст, в която не може да има дете. Жестоко, нали?

голям коч!!!)))

Млада, здрава, хубава жена има нужда /сексуално/ от мъж и това е съвсем нормално. Разлика до 10 години максимум що годе бива, от там насетне става вече сложно. Дядо ми беше 10 год. по-голем от баба ми.Оженили са се тя на 19 той на 29.Тя казваше, че е стар за нея, а аз да си опичам акъла и да не се хващам с толкова "възрастни" :)

Ама като се е женила баба ти не е мислела, че е стар, нали? Порадвала се е на живота и когато годините са си казали думата, стар бил= Има една приказка за такива случаи- щом си си хапнал от сладкото, ще ядеш и горчивото:)

А, добре го каза!

Иване,помниш ли колко се възмущавал на младини от голямата разлика.Е сега теб ще те питат внучето ли е това ...Бъди жив и здрав и ти и цялото семейство.

Вие всички сте комплексари. Това че този мъж е станал баща на 56 е страхотно нещо. Лошо е когато има меркантилност и самодоказваве и като започнат разни интервюта...това е съмнител но ,няма значения възрастта въпорас е детето да е здраво ,а родитилите да го искат.

Точно така изглежда. Всичката ни е уредена,че да плюем на чуждото щастие. Има ли значение на кого е детето, на колко години е Иван Лечев и каквото и да било друго.Това не е вашия живот, а някои искат да бъдат щастливи, каквото и да означава това. И го правят. Вас ли да питат дали одобрявате или не?

Не ви ли е правило впечатление, че децата на много млади родители предпочитат бабите и дядовците си, просто тези хора са им по-интересни, с много повече житейски опит. А тези, които обясняват как на детето ще му е неудобно, че баща му прилича на дядо мога да кажа само- ако младоста ви е единственото ценно нещо не ви завиждам.

Е да де , но вероятността да осиротее детето преди да си стъпи на краката е значителна. В тоя смисъл си е леко безотговорно. Но не много.

По-добре млад и здрав, отколкото стар и болен.

Спор няма :) Но едното не е функция на другото, като слушам за деца на по 15 и вече с диабет започвам да се плаша.

Може би й се възхищаваш?! Не мислиш ли, че е много коварно и дори престъпно да лъжеш един човек дълги години и да използваш парите и живота му?

кой кого е ползвал не е ясно. Има един виц за банкера, който на 70 год. се оженил за 20 годишна красавица. Приятели му казват, че тя не може да е само с него и да си вземе жена на подобна на неговата възраст. А той отговорил: По-добре 25 % от добра сделка, отколкото 100 % от лоша.

А ти с колко виШета си ?

Изобщо не се изненадвам от негативните коментари :) Но за щастие времената се менят и е доста по-срамно да родиш на 17-18, отколкото на 40. И баба ми, и майка ми са родили на по 21, сега и аз съм на толкова, но създаването на потомство ми се струва толкова далечно.

Хората кога ще разберат, че не годините, а отговорността и грижата те правят родител...Вярно, че е по-добре на млада възраст да се случват тези неща, но животът ни поднася най- различни изненади. Аз съм на 34г и имам две малки дечица от мъжа ми, който наближава петдесетте. И ако се чудите- не е за да си вържа кесията, заедно сме от 15 години, а защото това е нормално развитие на живота, когато двама души се обичат.

абе на кой чу пука ЕДИНСТВЕНАТА ГРЕШКА НА ИЗВЕСТНИТЕ Е ЧЕ СЕ НАВИРАТ ПО РАЗНИ СВЕТСКИ СПИСАНИЯ . ВСЕКИ СИ РЕШАВА.

В живота всичко се връща. Братовчедка ти е използвала "дядото" , не след дълго време някой нея ще използва. При любовта такива работи няма.

Ама теб да не би Лечев да те е прескочил някога, та толкова те е яд на него? Или някоя по-млада ти е отмъкнала мъжлето, та сега се чудиш на кой...да се молиш.

Всяко дете е щастие за родителите си! Да им е живо и здраво. Дано да успеят да задържат стабилна връзката си. Едно късно родено дете поставя и други въпроси... Когато детето навлиза в пуберитета, другарят Лечев ще гони 70-те...

И какво от това, като гони 70 те, важното е да е жив и здрав. Сеседката ми почина на 35 от сърце, а имаше малко дете - така, че нищо не се знае на тоя свят

Ти явно си комплексирана тийнеджърка. "Старец" на 52...!!!

И кака Лара беше влюбена в Владо Беряну.Но като му умекна,бързо го смени с млад жребец.А се кълнеше,че възрастовата граница няма значение.

У мекнал ти е мозъка на теб

Ето това исках да пиша и аз,но Пламен го е казал.Помислих,че момичето на снимката е дъщеря му.Да,няма възраст за любовта,но в началото.А после?Парите само няма да са достатъчни за това прекрасно момиче.Но да не ги съдим.Те решават.

kokobrais

Какво???Кака ли каза???Минала е тя покрай каките :-) :-) :-)

дир.бг като пускате такива статии , трябва да спирате коментарите , щото много прост народ е писал надолу - то не са детски градини , болни амбиции и т.н. сравнения . хората се обичат , и явно не си гледат егн-та преди да си легнат , не виждам какво бърка останалите . да им е живо и здраво детето и още едно да си направят .

ЩО НЕ СИ ГЛЕДАТЕ СВОЯ ЖИВОТ А КОМЕНТИРАТЕ ХОРАТА .. това се е тяхна работа ,само защо дават интервю..

Щом е със него,значи още може да вдига самолета.

Чета мненията и виждам много загрижени хора има за бъдещето на детето, как щяло да живее, какво щели да го питат в детската градини, в училище, на абитуриентския бал ... и мисля - на българина му дай само да коментира и да дава акъл. Защото докато българите умуват кога да имат дете, пък как ще го отглеждат и т.н. , циганите се развъждат като хлебарки. И ако не се промени нещо 2050 г. циганите ще бъдат почти колкото българите ... Та в този ред на мисли - жив и здрав да е Лечев, че на толкова години се е осмелил да има дете, пък скоро дано и още едно!

Извинявай, ама те подозирам, че завиждаш на "дядката" , че мацките се лепят на него, а не на теб.... И не почвай сега, "кой, аз ли бе - аз имам 100", щото няма да ти повярвам. Вместо да се злобиш из нета, огледай се за някое гадже и се дръж мило и приветливо, щото с това поведение ще го караш още дълго на ръкоблудстване и ще са ти криви и мацките и дядковците:)

Нема лошо!Малкото дете те прави млад,така е!Но само да не ти стане гадно,когато в училище го питат-това дядо ти ли е!А и детето ще се срамува.Синът ми се роди,когато бях на 41 и бях най-стария баща в класа,а за Лечев-на знам!!

И какво, като питат детето? То ще казва, че това е дядо му и готово!

То ще казва ,че е дядо му,ама на "дядо му" дали ще му е приятно,както сега се кефи,че бил станал баща на 106 години!

Ти да не живееш заради мнението на хората ? Или си мислиш , че и другите живеят заради това ? А и случаите на възрастни бащи се увеличават , така че дори на някого да му пукаше какво биха казали хората , това просто няма да прави впечатление на никого .

имам две познати с такива връзки много се обичат кои сме ние да съдим за мен десет години е нормалната граница просто са две различни поколения голямите разлики но случва се и такава любов да са живи и здрави иначе фсб не ме кефи като група и съоветно не ги слушам

Много са яки и двамата ! Да са живи и здрави ;) Не знам колко точно тъп трябва да си , за да ги съдиш. Типично чалгарско поведение на изпушили любители на резашки сериали. Коментирайте си пайнерския катун , не се излагайте тука : )))

Чудесно казано! Май тук повечето негативи са от неудачници жулещи ракия и праскащи чекии на XXL, щото никоя готина жена не ги иска. А Лечев е чаровен, интелигентен и пари си има за семейството, не му берете грижа за детето.

Абе изперкала работа. На тоя т.нар. певец къде му е акъла, как си мисли че това момиченце ще е с него. А пък за нея просто нямам думи. Познавам доста такива амбициозни момиченца, гледат само парите. След 1-2 години се оплакват наляво и надясно че им миришел на старец и че изобщо не се разбирали. От цялата тая работа само детето ще страда. Ама пак е по-добре от варианта на ония двамата идиоти Елтън Джон и неговия мъж.

Дедо дедоо , човек и на 25 няма гаранция , че жена му няма да избяга след година .