Ивайла Бакалова за "подаръците" на съдбата и астрологията

Носителката на титлата "Мис България" 2001 г. страда за половинката си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алоо, вие накъде искате да наклоните вниманието на хората, престанете с тези меко казано бандитски новини да човъркате в мозъците на младите, предполагам редакторите също имате деца и семейства, нали знаете, че всичко се връща, тази статия за кого е написана, за една мутреса и един явно не дотам честен и нормален "бизнесмен". Живял съм в Люлин повече от 20 години, айде не на нас тияр ако някой от редакторите е от дълбоката провинция му е простено!

А пребиваните хора в Люлин не плачеха ли? Лесно е да блажиш от сълзите на пострадалите от лихварското бандитско братство.

не е лесно да си мутреса

Това ми звучи повече, като за заглавие: "Изповетдта на една мутреса от 90-те, която тъгува по изминалите "хубави мутренски години". Възможно е и друго заглавие: "Духай на мутрите да си оправиш живота".

Tazi e grozen izrod.

Какво единомислие само....

Не реви ма, я колко тираджии на околовръстното....

Все трябва да чета за някакви кифли като тая и някакви мутри или бандити. Няма ли нормални хора в тая кочина,ами пишете само за боклука.

Като се загледа човек повечко ми заприличва на човек от етноса!!!!!!!!!!!!!!!!

прилича на Донатела Версаче от пластиките вече.

само на 39 години е, а изглежда на 49, не знам защо така, не знам какво е правила и опъвала.

Изглежда на 59!

Тази вместо да се скрие някъде от срам, че харчи пари от престъпления излиза да риве по медиите.

Българските мъже са с меки сърца!!! ТВЪРДО ще я утешим!

E те това е живота на глупака, наркотици, измами, дрога само и само да заведе някоя тунингована циганка на Малдивите, да се напраи на голем маж, после айде търкай нара 20 години.

Някой помни ли как тази ревеше и се молеше в предаване на Гарелов да вземе парите, които щяла да дари на сираците? Защо никой не пита дали ги е дарила?

Искаш бандит, поемай и негативите....

Абе, , честните мадони с паник атаките, като се занимавате само с измамници къде да сте , освен в киреча ? Или те ще ви маризят, или полицията ще маризи вас и вашите портфейли.

Милата,как пък ншто едно от тях не си хвана някой нормален средностатистически мъж!?!

Тежкия живот на мъжките момичета от подиумите. Бой да докопат някой с мангизи, че после като влезе у кауша да му берат гайлето. Не е живот т`ва ...

Ще ревеш, къде ще ходиш. Спонсори вече трудно се намират на тая възраст! Аман от уруспии!

" За едната чест живеем! - каза мадам Фифи и отпи от чашата с шампанско"

там арабелите само мандръсат и пари на рават.

Виждал съм я на живо преди 10на год. По анцуг. Без грим и боички в един фитнес. Възгрозничка циганка. И те така.

Пааррццааалллл! Господи ууж аз...то тва човек ли е жена ли урод ли ???

излезе от панелата,ще е на другия бряг.

Езикът на тялото се различава от езика на думите.

Поръчкова статия за изсветляване на медийния образ с цел манипулиране на обществените нагласи и формиране на общественото мнение. Адвоката им явно е виртуоз, щом подготвя делото така отдалеч, а явно имат и доста от финикийските знаци, че това никак ама никак не е евтино.

И мутресите също плачат ,... Бг-сериал !

Не е единствената !

Намерила утеха при Бат слафчо

Кифла

Кифленски рев! То не бе чудо то не бе страдание... Да ходи да живее другаде щом не и харесва в България. Къде ли ще я търпят такава тъпа и некадърна е въпроса?

Милата. Ще си прехапя артерията...

Цирковете на такива като тая край нямат....Ревала, пречистила се и хайде на лов за нови балъци!!!!

И таз все се пречиства и възвисява с психолози и бълнува как епидемията ни прави по-добри...и така до следващата мутра-рекетьор.

Бррр, каква гълъбица на снимките и какъв орел във видеото. Откъде ги изкопаха тези придружителки от миналия век?

Горката! Месеци наред, при това - неутешимо! Да я утеши някой, ехо!

Тази е мис от началото на века - 2001 - преди сто години. нещо като пожизнена титла се оказва това. Ясно защо всички искат да са мис мисис дупе, силикон, бабичка и т.н.

Като в някакъв филм навремето, много се смяхме..." тя е бивша мис Аризона...ама много бивша" :)))

Първу мислих дъ ривъ амъ размислих-шъ сиръ..

Абе не й е лесно.. спонсорът в панделата, нови спонсори на хоризонта неть, щото поодъртя..

Говорещия крокодил плаче за гангстер. Аз мисля, че е на топло, където му е мястото

егати нахалството, по примера на приниципа на убуждението, тази статия се опитва да ни втълпи "горкия човек" в такива случаи трябва да се каже, защото тук влизат и непълнолетни, тази е мутреса, нейния за който плаче безотешно кой зане в какво се е забъркал, далаверияджия, измазмник забъркан с други себеподобни, и мили деца, тази статия не е за положителни герои!!!!!!

Hellias

Как пък нито една от тия, дето са ги минали рендето, длетото и пистолета със силикон, не си избра момче програмистче, системно администраторче, или нещо подобно. Малко залухани, но пак щяха да ги водят по Испания, Малдиви и т.н., но без да ги стрелят и да търкат койките по арестите. Ама, като им е толкова акъла пилешки... Ако не е мутра, не става.

Те тези спонсори сигурно и ги пошамарват. А и програмистчето не може да подари скъпа кола! Абе няма и за какво да си говорят - ще настане неловко мълчание :)

Защо обиждате интелигентните момчета ? Програмистите и подобно, никога няма да си хвърлят даже сопола по такъв типаж жена, само първичен човек си пада по първични силиконови белези. Що си мислите, че умните мъже не търсят умни жени ?

Дир.бг, що не регистрирате за такива специален и отделен сайт, да не си разваляме апетита четейки новините!

като няма кой да й купува парцалите

Просълзих се. Плакала, милата, за човека до нея, след което се пречиствала. Де и аз така да можех...

Шо не земе а млъкнеш, пача дефектна? Като си си избрала престъпник, си носи последствията.

Добре де сега какво се опитвате да направите! Да ни покажете, че времето на мафиотите и мутрите и техните к.ви все още не е изтекло ли!? Ние това си го знаем! Днеска още една мутра подаде оставка като министър председател! и да някои от нас родени преди 1989 знаят, че деветдесетте години на миналия век все още не са минали! Мутри мафиоти к.ви държанки! Разликата е само, че тея мутрите и мафиотите и к.вите влезнаха в парламента! Но инак май добре правите като показвате как точно изглеждат разни мутри и техните к.ви!