Коментари - Ивайло Колев: Човекът, който ме нападна, вече е подведен под съдебна отговорност | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Която и статия да прочета в дира , коментарите са по зле и от плювалник- негативни, грозни...много комплексари явно тук си избиват злобата. Ще трябва да се откажа от този сайт-действа подтискащо.

Или г-н Колев не знае разликата между афект и ефект или г-н Стоименов. Все тая, дори нашите т.нар. интелектуалци и ерудити са неграмотни, а к'во остава за нас простолюдието?!

Гроздето е кисело, злобни комплексари.

Пълен нахалник. Преди години беше нападнал един дюнерджия защото не му било вкусно и го беше изкарал него виновен за инцидента. После го осъди за 15000 лв за телесна повреда, която твърдят, че сам си причинил след инцидента. Поне това пишеше в медиите.

ммммм така като гледм често го повикват

Кой го знае този, пък и да го е нападнал заради "творчеството" му? По-скоро мирише на хейска драма...

Този младеж уж млад, талантлив, симпатичен, има хубава усмивка, но има нещо в излъчването му, което по някакъв начин насочва точно на противоположни мисли , които клонят към стереотипа за жиголо, специализирало се да се грижи за самочувствието на възрастни, самотни, но заможни дами.

Не че този съм го чувал често да пее или пък изобщо ме интересува, но българите кога ще разберат, че трябва да се научат на повече смирение и да си отварят устите, където трябва, тоест, когато трябва да си потърсят правата или да помислят как заедно даси оправят бъдещето, а не да плюят някой, който изобщо не познават само и само даси запълнят празнините зейнали, като ями, кога!

да не е певец? Що има излъчване ,,байдънистко"

Каква звезда, какъв гъй !

САМО мошеници и предатели- анархисти и АНТИ- христ( против християните) може да ходят да бият някакъв певец на улицата...

...не посмях да изслушам песента му,защото едва ли ще ме изненада... Визията му е добра,но по излъчването,сценичното му поведение е пълен фалш...

Тоя май е малко чук-чук-чурулик.

Престанете с тези хомофобски коментари! Дано скоро хомофобията бъде криминализирана и такива като вас да бъдат пращани в затвора!

И като ни пратите в затвора, какво точно ще се случи педи-объркано? Ще започнете да се размножавате чрез анално проникване ли? :)

Пич, ти за свобода на словото чувал ли си!?

тук е аналлизатор и си търси аналитик?

ти също си грамотен!

Казва се Аuspuff а пък побългарените термини са все тая . . .

У лвио брег нещо май а?

Даа... Педерасите умират да се правят на неразбрани герои... Реклама !!!

Много важно че някакво жалко педалче яло бой.Ами няма да му го набутат за да му правят кеф.Никой не се интересува от душевните и физически страдания на някакъв биологичен брак.

Браво. Да си жив и здрав. Много късмет и успехи

От цялата работа разбрах, че наемателите в някакъв апартамент са наели някакъв да пребие този човек, защото от банята му течала вода. Хванали побойника, но поръчителите излезли сухи. Много сме си добре като нация, но все има 2-3% мърша, дето единственото, което я оправя е да им бръкнеш дълбооооко в джоба. Не съм запознат с творчеството на този певец, но му пожелавам успех. Колкото до коментарите относно сексуалната ориентация на човека ги смятам за признак на лош вкус. В наше време е все едно да коментираш кой е черен или жълт, или пък кой е рус или с кестенява коса.

Навремето Чайковски е умирал от страх някой да не разбере, че мачка чаршафите с балетистите, защото това е щяло да му съсипе кариерата. Сега е различно

сега по-добре ли се чувстваш след тая глупост, която написа

Защо да е глупост, това е факт. И Оскар Уайлд и много други. Такива са били времената тогава. Сега е различно.

За някои интелектуалци историческите факти са глупости, да. Умностите са на протеста

Кой е тоя Ивайло?

Чети

Боже , Боже !!! колко приказки ,колко чудо за ... Не го канели като цветарка! Дали си заслужава да го канят? И като гледам... май наистина не става за цветарка ,но като гледам дължината на дописката. става за... кокошка! Много кудкудякане ,много нещо! Хайде да спирам ,че и аз се разкудкудяках !

Ивайло Колев е супер готин мъж!

Тони, ти мъж или жена си

социална роля или като природна даденост? Абе траверси, сър!

кой га мъндръса тоя

временно женен за една богата баба.

за себе си ли питаш

джендъри!

Джендър означава пол, неграмотен тъпако. Аман от неграмотни селски примати като вас бих казала.

Sex e пол, не gender, което няма аналог освен социален пол (което е идиотизъм само по себе си). А Дженифър отдавна е станало нарицателно за всякакви откачалки. Неграмотен селски примат си ти самата.

На личната ми карта няма gender/пол, има sex/пол ...

ДЖЕНДЪР означава ЛИЦЕ С НЕУСТАНОВЕН ПОЛ...

Ваня, не обиждай, за да не ти влезе някой топъл и твърд бахур в анала, а после и мръсната ти уста.

Чухте една думичка преди няколко години раздухана от една лумпенска партия “националисти” и техните тролове и вие овчиците се насрахте да я повтаряте като идиотчета в първи клас. Направо сте смешни и жалки вече.

Научи английски и български, след това си давай мнението, защото явно си некомпетентна.

С Васко Кеца са се намерили.

Нямаш идея колко е верен вица: Лесно им е на днешните мъже - ако не успеят да се оженят, могат да пробват да се омъжат.

Васко Кеца, макар и гей, си е истински мъж, който си държи на думата. Това тук е друго нещо ...

Кеца макар и педеразст, е гениален в своето творчество! А за какво си използва аспуха, си е лично негов проблем! Жалко за това хубаво момче ако наистина и той е от другия бряг, макар и да няма много информация за това!

Казва се 'ауспух'