17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво съм виновна, че някакви журналисти се чудят какво да правят по време на карантината и са се хаванали с мен?! Хайде, моля ви се, оставете ме да си тренирам!

Не е имало нужда от толкова игра с фотошопа на първата снимка до степен на неузнаваемост. Ивет е много красива жена и естествената й красота е пленителна.

много и се ще да мине за красива.

Има много хубави черти, особено.вертикалната, в стартова позиция.

Най-хубавото дупе има.

Тази е толкова фалшива, сега каво рекламира? И как така случайно фотографа й беше на гости по време на карантината!?

Пено Пенооо това нито е от дома на Ивет нито е от сега.Това е волно съчинение по картинка на журналистите.

Супер си, Ивет!

Спорта е до време, успехи много, но биологичния часовник чука децата трябва да са приоритет , за да ти е осмислен живота

Махленка!

Има в нашата граматика едно нещо, дето се казва пълен член. Питай децата си на кои три места във философския си текст е трябвало да го ползваш и те ще ти кажат. Щото човек не може само деца да прави и акъл да дава, трябва да знае и да пише на родния си език.

Не си прав. Най-важното е да си народим 14-15 чаавета, за да сме доволни от живота. А това, че помощите ще са ни малко повечко просто идва като бонус на нашето щастие.

Достатъчно титли и медали има Ивет. Не е ли време вместо да гушка куче, да си роди деца и да се радва на тях. Много от спортистите не слизат, когато са на върха, а когато паднат от него. Браво на Бубка, когато го победиха - веднага се оттегли.

И какво ни грее нас?

Когато си здрав, умен, образован и с качества ще успееш да намериш изход от тази криза по твой собствен начин. Ако не притежаваш тези качества тогава си помисли какво си направил през последните години и защо не си успял. Хората, които са работили досега за минимална заплата и сега ще получават някакви мижави пари на борсата да осъзнаят, че ден година вече НЕ храни. Трябва да се мисли в перспектива, а не да избутаме седмицата или месеца. Извинението че държавата не ти помага или, че нямаш как да се развиеш защото шефа не ти дава не важи вече. А относно големите звезди - Те помагат най-вече на бедните и болните защото те нямат избор, макар че много от тях понякога са дори по борбени от тези, които притежават всичко! Ивет е постигнала успехите си с талант и умения, които е надграждала с годините. Тя ЗАСЛУЖАВА да живее в уютен и красив дом. Не всеки може да бъде като нея и като другите сигурно по малко от 5% от спортистите, които имат топ качества, но това не означава, че трябва да им завиждаме за начина им на живот. По скоро трябва да се мотивираме да показваме най-доброто от себе си за да може и ние един ден да постигнем поне малко от което да сме горди в живота си.

Тази снимка не е от сега и това изобщо не е нейният дом.Журналистите си правят волни съчинения по картинка.

Човек не трябва да се гордее никога и при никакви обстоятелства. Възгордяването е много тежък грях. Не очаквам много хора да разбират това.

Добра рецепта. Поздрави, Ивет!

Симпатично девойче, ама и тя като няколкостотин хиляди други българки "се спаси" чрез брак с чужденец. Не ви е виновен Бойко за изчезващата нация. Българките или не раждат деца, или раждат чужденци.

Ивет е чудесна! Коментирам текста за нея, но визирам всички като нея. Драги популярни хора, няма как народът да се успокои от факта, че вие прекарвате карантината с усмивка на уста. Вие имате къщи с дворове и достатъчно средства. Има хора, които седят в апартаментчета дори без тераси и се чудят как ще хранят децата си след някой и друг ден. Те не се интересуват от това как вие мързелувате по време на карантина, разберете. Безполезни сте в момента. Дори и да помагате, вие дарявате или на изпаднали в крайна нужда от различни социални домове, или на болници. Никой не помага на нормалния човек, останал без работа, който не просяк и не е на смъртно легло. Той е сам и изобщо не го е грижа за вашия лайфстайл.

Поздравления за коментара! Успех и дано живеете по-добре скоро.