17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами Иво, пиле шарено, защо се качваш в кола с намерението да шофираш, когато си осъзнавал, че си неадекватен от умора. Да си беше повикал такси. Това си еквивалент на да обърнеш три ракии и да се качиш с пълнот съзнание, че си омотал калчищата зад волана. Абсолютно безотговорно и хедонистично та, чак и хленчиш публично .

От кат да му направят един тест за наркотици? Или е избягал от произшествието! Спофед цариградската конфекция педалите май не носят отговорност за птп!?! А горката жена сигурно е получила от притеснение микроинфаркт но педала ползса случая за пиар!!

Миличкия. Легни си да се наспиш без това пеенето не ти се отдава

Най важното от цялата информация и че не е пострадала жената.По дори нещо за нея да бяхте написали ,най вероятно е по стойностен човек от това същество.

А дали милиционерите от КАТ са взели тест за алкохол и дрога? Защото на този лумпен нито дума не може да се вярва. И утре като излезе пробата какви ще ги дрънка? Че пил хапчета за хемороиди???

Иво Димчев не е ли професионален гей?

И аз обича мъжете. Затова често съм уморен. Дано и на мен не ми се случи! Бог да пази! Бе, няма ли най после да я приемете тая конвенция, бе? Уморих се да чакам да я приемете. Имайте жал.

Взимай такси,бе калъф!!!Ами ако беше блъснал жената??Че и се хвали...Баси и семето,честно!!!

Постоянно слушам как го хвалят, колко видиш ли бил различен, та чак в Ню Йорк го оценили. Ние тука ганьовците видиш ли, не знаеме какво е изкуство. Пуснах да видя 2-3 клипа... Е съжалявам по голяма простащина не съм гледал. Даже единия беше от официална вечер с политици и не знам си какви. И той се чекнеше като проститука, абсолютна простащина.

По време на толкова дълги полети се спи. Не е най-пълноценният сън, особено в икономична класа. Когато слезеш, си скапан, но не и недоспал. Не му е чиста работата на този.

Не можах да се стърпя - този кой е?

Един гнусляр, щойто парадира да е с различна и нетрадиционна сексуална ориентираност. Слага си го за пари и твърди, че е артист и музикант...

Знаеме че си глуповат нарцис, ама с това няма какво да търсиш известност, че може и следващия път някой да пише вместо тебе. Има градски транспорт. Иначе да си жив и здрав, ама с тоя мозък...

Местя гооооо и да е жив и здрав , има и таксита в тоя град като не е спал.

Подлога на мутрата !!!

Какво значимо е направил този?

страааашен бokлyк! защо му правите реклама!?!?!?

Реклама на един травестит и педал. Кому е нужно това?Сергей Станишев ?

Баааа го - знам ги такива пикльовци, нацепил се е в самолета първите 6 часа с безплатно уиски, като морско свинче. После е решил, че на грн проверка и след два часа "интервю" у ьТВ е изтрезнел, или е ударил и две бири за всеки случай Па се и фали, лигльото, на всичкото отгоре, че да стане известен. Ми куките къде са били като е станало тва, та го тестват за бело и алкохол - спали са и те, естествено.

В самолета батко уискито е всичко друго, ама не и безплатно. Освен ако не е с частен, ама се съмнявам тоя пендел да се вози с такъв.

Когато съм каталясъл, просто отбивам и спя или въобще не се качвам да карам. Пред очите ми е ставала катастрофа със заспал шофьор - ужасно беше. Оттогава много се пазя от такова нещо. Този за пръв път го чувам, но дано да си е взел поука.

Добре, че се е разминало. На мен ми се случи подобно нещо преди десетина години, заспах за около секунда и половина и се събудих в насрещното при извънградско шофиране. Слава Богу, че нямаше автомобил насреща. Господ ги е пазил!

браво дир-а, че ми изгубихте времето с тази невероятна новина.

Тъпанар

долнопробни псевдо новини за неподражаеми миндили,курви и травестити трябва мно си я закъсал за да пускаш подобни тъпотиии

Аз това не вярвам да се е случило точно по този начин. Или е платена публикация за подновяване на говоренето за конкретен самовлюбен идиот или е разкрасено за да стане възприемчиво.

Какъв тъп начин да се похвалиш, че со дупе си ходил по екзотични острови ...

Тоя редовно прави така. Ходи напред назад и в някакви си техни педалски приложения си намира ебач - на място или предварително. Плащат му разходите - пътни, престой. Също като "почивките" на "моделките". Тоя обаче има хив, уж казва, че "терапията те прави напълно безвреден", но аз не го вярвам. Затова малко в страни, но придържайте се към един човек. Вие към него и той към вас. И за мъжете и жените са еднакви парцали, като са превъртили километража на много писти.

СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ПОЛЗВАЙ ТАКСИ - НЕ СТРУВА ХИЛЯДИ, НО ТАКА ЩЕ ЗАПАЗИШ НЕ САМО СЕБЕ СИ, НО И НЕВИННИ ХОРА. ПОЛЕТА И ИНТЕРВЮТО НЕ СА ДОСТАТЪЧНО ОПРАВДАНИЕ ЗА НЕАДЕКВАТНИ РЕШЕНИЯ

Спираш, дремваш на място със заключени врати 20-30 минути и след това продължаваш е единствения разумен вариант.

Таксита няма ли? Приятели с коли? Нали само ни се тамъни за споделени пътувония и отговорности и то точно от ей токива като тоа. То слава Богу, че не е блъснал някой невинен човек. Но да шофираш когато си неадекватен (пиян, уморен, напушен,) е безобразие.

Значи, благодариш на бог, че те е оставил да заспиш и да правиш каскади сред невинни ... Деба сектанта ти смахнат... А що не му теглиш една на хамавия ти бог, че те остави да заспиш бе?

Това е родният VIP. Навират ни в очите по всички медии всякакви изкуственяци,педали и курви и после се чудиме защо децата взимат пример от тях.А тоя боклук заедно с гнусния мангал опорочиха традиционно българско ястие-баницата.

Е, как да се похвали по друг начин, че е летял през океана! Бъдете толеранти, човкът има проблем със самооценката!

В държавата, в която живея, ако постнеш сам в соц. мрежи признание, че си карал ужасно изморен, което се приравнява на неправоспособен, очаквай писмо от районната прокуратура за прясно отворено дело, базирано на собствените ти признания в мрежата......

А да сещам се за кои държави говориш, обикновено използват термина self snitching

аз имам роднина, който като вкарва коли от чужбина изкарва по 24 часа каране без почивки. ама е професионалин шофиор и преди това е карал автобус

Защо не сте ползвал такси? Добре, че се е разминало голямо нещастие!

Щото е скръндза, затова!

Дано не е било спарк!

За таксита не е ли чувал?

Нема паре за таксита завалийката и пести !

А защо всъщност лицето Иво Димчев ни занимава с изцепките си? Трябва да си мега тъп за да се яхнеш на кола след 13-часов полет.

Извинете, но той пилот ли е? Аз след 13 часов полет съм добре наспан и отпочинал

Онзи ден депутатка Белобрадова поства как си стъпила на глезена ли беше,на вратът,ли беше,и си счупила неква кост.Елит!!!

БТВ са виновни, мамицата им .

Спри да караш, идиот!

Това се КАЗВА новина.. Споделена лично от БЕЗИМЕННИЯТ изпълнител.. Пълни глупости за малоумници..

е Иво Димчев?

Топ новина!!!

Ако хванете такси няма да ви падне реномето! Хем и таксиджията ще изкара някой лев. Ама то пуста гъзария...

Аз като съм уморен взимам такси или метро. Никой не е длъжен да се съобразява с презокеанския ти полет. И кой си ти изобщо?

Педера... работа!

Малшанс, нищо другия път повече.

И какво ? Един обратен по-малко!