Изабел Гулар блести в Париж с огнен сексапил

Моделът отпразнува 35-ия си рожден ден със супер изненада от Кевин Трап

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотно тяло! Адмирации!

Ами колко да е обикновена - 177 см. с крака до сливиците, нито грам подкожна тлъстина, тялото й е като изваяно, дълга хубава коса. Не забравяйте и кожата. Ако имаше и красиво чаровно лице щеше да е киноактриса, а не моделка. Подобна фигура като ръст и пропорции у нас е почти невъзможно да срещнеш. Отлична окачалка за дрехи.

И у нас можеш да срещнеш подобни момичета и по-добре сложени (тази е преплувала Тихия окена на бъчва), но именно момичета, подрастващи. А Изабел е жена на 35. Това е разлика. Без грам подкожна тлъстина съвсем не е естествено състояние, поддържа се с много спорт и глад и понеже женският огранизъм е устроен така, че за да може да запази фертилитет и при форсмажорно обстоятелства, складира естрогени на специфични мастни депа, каквито могат да се видят дори при много слаби жени, които не прибягват до химия. Тема за размисъл - откъде такава дълга и хубава коса при толкова гладуваща жена, гърди, зъби - също! Изабел Гулар е жена с тяло на млад атлет, което е постигнала с много услия, за което - респект! Но каква цена плаща и струва ли си, си знае само тя.

Искате да кажете, че тялото й е резултат от глад, тренировки и стероиди. Ако е така - предпочитам си моето неидеално тяло.

Много ясно, че взима химия - няма как да е толкова релефна и без подкожни тлъстини. Например режимът на Адриана Лима преди шоуто на VS е: 3 часа тренировка дневно, 1 час масаж и 1 месец на анаболи преди ревюто + течна храна. Момичетата се готвят за това шоу като спортистите за олимпиадата, и им коства точно толкова време, пари и рискове за здравето. Повярвайте, отблизо шоу-бизнеса хич не е красив. Но това е цената на славата и милионите в банковата сметка. След шоуто, ако видиш снимки на Лима и другите манекенки далеч не са така стегнати и релефни. Но по време на ревюто са с тела на атлети.

Какво е "огнен сексапил" ? Съответните и части светят ?! :) Мома като мома ... По улиците тука колко по-харни има ...

Пари ѝ от гъбичната инфекция.

Много си е добре мацката. Който не му харесва, да не я .... гледа.

А аз никога не ще видя Рим и Париж!

И тая като оная. Едни и същи снимки непрекъснато, нищо по-различно и смислено не е показала.

Много атлетична фигура, личи си че блъска здраво във фитнеса. В лице обаче остри черти и грубичка. Добре, че е гримът и разкошната коса. Младежът обаче е с доста по-красиво лице, пък и по-млад. И таз любов нема да продължи дълго. Каката вместо само да позира да вземе да роди едно дете, че на 35 си е крайно време.

И стероиди взима, когато има ревю. Това си е самата истина. Но на мен външността на тази никак не ми допада. Има достатъчно нейни необработени снимки - като изключим, че е слабичка и има хубав, стегнат задник, не е особено добре сложена. Но пък е поучително, докъде може да стигне упорита жена със самочувствие и упоритост, пък било то и със скромни дадености.

Така е, с амбиция, упоритост и доза нахалство се върви напред. Но помня как се разплака на кастинг за Витория сикрет преди няколко години. Тя участваше в ревютата на бранда и беше ангел за няколко години. После не й подновиха договора и преди няколко години пак се явяваше на кастинг и я отрязаха. Тя се разплака като заяви, че е работила страшно усилено, за да заслужи мястото си да участва в шоуто. Но и сълзите не помогнаха. Това беше времето, в което беше престижно да участваш в него. Сега вече след джендъри и дебеланки едва ли ще е драма, ако го пропуснеш.

Ами Амброзио с кривите и жилести крака. Краката са й ужасни, пък топмодел. В лице с мъжки овал и челюст. Като й махнеш косата и грима - чисто мъжко лице. Има доста набедени красавици и много наистина красиви, които не са известни или милионерки като въпросните. Въпрос и на шанс и късмет е, освен амбиция.

ООО, шанс и късмет със сигурност трябва. Както се казва да сте на точното място в точното време. Няма универсална рецепта за успех. Голяма част от т.нар. нови топмоделки са направо грозновати. Светът на модата вече е толкова пренаситен с модели и толкова преситен от тях, че се търси нещо съвсем различно, нещо изчанчено, нещо грозновато с видими дефекти и недостатъци. Всъщност ролята на модната агенция и късмета е огромна. Трябват също дисциплина и манталитет. Много неща. Но за съжаление в тази работа има много късмет, каквото и да си говорим.

Алоу, нали беше засенчила цвекетата и дръвото с "огнен сексапил", па сега зела та блеснала в Париж?

Ми нещата се променят бързо