Изгониха Брус Уилис от аптека, защото не носи маска (снимка, видео)

Това беше грешна преценка от моя страна, покая се героят от „Умирай трудно”

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

slavrado

И какво от това?

Гнусна пропаганда тип радост за дебила, всеки незомбиран некоивидидиот трява да се заклейми като злодей

От аптеката какво остана казано ли е?

ха.ха.ха голям майтап... изгонили го като руски дипломат..ха.ха

Пред биг фарма и продавачките им даже и екшън героите не могат да се опънат! Коравият Брус Уилис го набараха едни корави аптекарки и го изхврълиха като мръсно коте от аптеката!

Според мен откакто изгориха левия бял дроб на планетата - Амазонската джунгла, и отровиха световния океан (останалия източник на кислород), просто кислорода е достатъчно оскъден, за да се повреди по-крехката биосистема на човека. Тогава принца и останалите представители на световните организации започнаха да говорят за Рестарт и т.н.

Да не забравиш и гущерите не бил гейтс!

За джунглата в Амазония е друга историята, не е в добива на дървесина. В Южна Америка (от Мексико до Уругвай е все едно и също) властват едрите земевладелци, земя не се продава, за това бедните разчистват джунглата, за да обработват нещо. Лошото е, че почвата бързо ерозира и те разчистват още и още. В Африка е същото - земеделците се бият със слоновете, защото правят нови ниви, но там слона се е хранил години и сега не можело. И има жертви и от двете страни.

Свикнете да водите живот с маска. Утре ще ви накарат да ходите и без гащи - по гол гъз, щото ще се появи нов вирус, който обаче не заразявал тия с голите гъзове.

Ти явно си експерт по ходене с гол зъз като толкова знаеш и разбираш.

Ебаси тъпия дядка.

Той си мисли, като по филмите - винаги има хепи енд. Добрите са много по-слаби от лошите в действителност.

И той им казал: "Много хора ще умрат, трудно ще умрат" :))

Маймуни маските и законите не са за вас, не се претеснявайте.

Джон Маклейн натръшка маса народ в умирай трудно, ама сега едни аптекарки му се опънаха!

са изгонили чък норис от аптека защото не е носил маска

Като гледам снимката как са го подредили ... и аз ш'си нося маЦката в аптеката :D Чак толкоз бой ни ща да ям ;)

Как да ви спасят маските от една мащабна лъжа? Още по-трудно ще се спасим от идиотите, кото вярват в нея...справка - горната история....

После що сме имали много заразени....Ами ето, ти си заразявал всички щото не си носил маска. Тъпо копеле. БЛОКИРАЙТЕ МУ IP

Ето, за тази злоба говорих :-)

Очакваш симпатия от хората по които искаш да плюеш каквито зарази носиш ли бе загубеняк. Отде ви изравят бе.

Като е Брус Уилис да не сере сладолед, а?

Либерал фашисти

Доста насинен изглежда. Явно са го и били:)

Правилата важат за всички. Тук в България на съвеста на руския ибрикчия Радев, на зловещия Мангър, на свинята от Крушевица и на Рпикаещия във фонтани Румен петков лещат 5500 починали хора. Ама свинкята от Крушевица дето плю и храчи върху достойния генерал Мутафчийски хукна първо при него да и запази дебелия задник а не при прехваления Мангър. Що тама ма Курно? Нали нямаше вирус ма?

Оставка, съд , затвор!

Обаче не ще, Мунчо Зеленочорапов.

абе не ви писна да пишете глупости обаче..нон стоп.

замислете се защо Стивън Сегал в момента е с руско гражданство и живее в Русия, ама мн добре се замислете защо не е в тази толкова свободна америка!!!

Този дето се изду като плондер и си мечтае да е роден японец, голям смях, някой друг нямаш ли за пример, и съседа Петя да се е преместил в русия ?

Seagal holds citizenships in three countries: the United States, Serbia, and Russia. Born in the US, he is an American citizen. He was granted Serbian citizenship on January 11, 2016, following several visits to the country, and has been asked to teach aikido to the Serbian Special Forces.

Забъркаха и този симпатяга в гнусната си пропаганда. Ако не се носеха маски, смъртните случаи щяха да бъдат много по-малко.

То всъщност тайно заразяват маските с лабораторно направен ковид и за това.

Си много вредно тъп. Мноооого!

И как ще обясниш това,професоре??? Мой приятели се заразиха точно защото не носеха маски !!!!И то в БГ!!! Дървен философ такъв!!!

Ти от де знаеш? Да не си дебнал пред лицата им, бе, балък? Може да са се заразили щото са си бъркали по дупките. Бахти простото парче си.

В САЩ на оръжеен магазин на табела отпред, по памет: Без маски моля. Това е оръжеен магазин. По тези с маски стреляме.

тоя тулуп що народ изтрепа без да му мигне окото,та един коронавирус ли?!?

Не бе... сега ще трепе с КОВИД. Пак ще е "смъртносно оръжие"... Те затуй хората са се притеснили като го видели...

Ами ако е влязал така както е на снимката,разбираемо е.

Голямо видео!

И този "невероятен" инцидент стана известен чак тук?! Горките екранни величия ги дебнат повече от президентите си! Не си е работа..

Пак добре, че не ги е разхвърлял. Щеше да стане као оня виц, зето борчето купувало от аптеката кисело мляко

либерастите да го отлъчат като Мел Гипсън за смъртен за тях грях...

Тръмпънарите дето не носят маска дори като щурмуват да не се виждат кои са точно, прости шматки.

Брус е голям брус!

По първата снимка си личи, че Бая са го потрошили, чак толкова не заслужава;)

След 2 години ще има нов блок-бъстер, "Брус влиза в аптека, мазен китаец го гони. Но тъй като е кораво бивше ченге надушва, че нещо е гнило, всъщност в склада на аптеката е банда , говорещи с твърд акцент бандюги, които мислят да взривят Капитолия"

10+ Брус умира трудно!

в Калифорния джендърите скоро ще искат всеки да ходи със сутиен и лична карта че си педерас

Ти дори няма да имаш нужда от документи. Така ще се връткаш като вървиш. :))

Някои хора се засегнаха, а ? Това ви е проблема на педалите - много лесно се палите и скачате. Не на бой, щото сте меки китки, ама ей-така - да има врява. Вица за сър Джон.

Такива като теб няма да имат нужда от документ, с толкова плачене е ясно че си падаш педалче.

"Лос Анджелис се намира в епицентъра на коронавирусната криза в Калифорния, като надхвърли 10 000 смъртни случая от COVID-19." Щото маските помагат. Същевременно в Северна и Южна Дакота вече забравят, че е имало корона, но там няма задължително носене на маски, нито пък спиране на бизнеси.

За това трябва да се ходи на училище, като се провери концентрацията и разликата в населението в различните споменати щати става ясно къде му е на тая шматка-патка проблема с тия насосани заключения.

Убедена съм, че след коментара ти не си е направил труда да провери какво му казваш. А и тия с даването на Швеция за пример нещо се изпокриха също. То и там територия на глава от населението е подобно като споменатите щати.

Анджък де, ти провери ли какви са данните на Северна и Южна Дакота? Нещо брой заразени на милион, смъртни случаи на милион и т.н. Щото ако го беше направил, щеше да видиш, че опорката със гъстотата на населението просто не върши работа. Що се отнася до Швеция, там пък просто няма какво да коментираме -- пилците се преброиха тази есен.

Браво, че не е носил маска! Не е леке като ония холивудски лайна зачулени като коне с парцал на устата.

Прочете ли, че се е извинил, или ти четеш и приемаш само частите дето ти харесват и така си изграждаш реалност? :))

tonk11

Прочел е заглавието и побързал да се изплюе. Типичен пример.

Ти затова не си слагаш парцал на устата,т.е. маска за да ти се виждат белите зъбки като се усмихваш!Побъркани,промити български мозъци!

Брус умира трудно и не го в страх от Ковида