Изкуствен интелект "запя" с гласовете на Дрейк и Уикенд (видео)

Песента е създадена от софтуер и вече е хит в социалната мрежа с 8,5 милиона гледания

Обратно в новината

Коментари - Изкуствен интелект "запя" с гласовете на Дрейк и Уикенд (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не въм впечатлен просто синтезиран глас възпроизвежда звук

"Аутотюн" какво е? Не, няма тютюн, там. Друго е. Но иначе ги слушам и двамата. Няма да си кривя душата. Те са образци на модерното американското вокално изкуство.

Такава "песен" бих могъл да напиша за 10 минути. Предполагам, че и вие можете?

Тези високи технилогии ще ни убият .

Не ме кефи. Освен че веднга стана банална, идеята за изкуствен интелект е много опасна. Не е прогрес, а регрес на интелекта - имам пред вид на човешкия. Освен това моето убеждение е, че интелектът е САМО комплекс от мисловни умения, морал и духовност. Само мисловните умения се оценяват като интелект от ниско интелигенни хора. Аз съм катеоричен по този въпрос и смятам, че не може да има друго мнение. Понеже технолоичният прогрес, енериран от лоическото мислене, само по себе си не може да е нещо положително, нещо изграждащо, което аз наричам интелигентно. Може да е и вредно, дори наистина глупаво, докато е на върхово технолоично ниво - глупаво откъм краен резултат за хората :-) - ако не е заложен здрав морал и духовно разбиране за човеката полза. Но това не съм го измислил аз, а са о казали редици големи умове. Просто е и мое убеждение и то съвсем катеорично, без никакви съменния. Този изкуствен интелект, който ни пробутват е мечтата на творчески безплодния и мързелив човек, който е полу човек. ози изкуствен интелект е септика за човешкия интелект. Мръсотия, която излежда като интелект, но не е. А разликите с истинския интелект са опасностите, които носи иманентно.

Били са впечатлени.

А, че ИИ то е ограбило Рамин Джавади ми проглуши ушите.

Жоро от Почивка - същото ...

Само всеядните прасета приемат всичко

Същото както при холограмите- няма душа. А музика без душа е както всичко изкуствено. Не може изкуствен интелект да предаде чувствата и емоциите на оригинала.Може да предаде само много малка част от някои характерни данни на оригинала.