Какво търсят мъжете и жените, когато изневеряват

Анкета на сайта за извънбрачни връзки AshleyMadison.com показа, че мъжете предпочитат да изневерят с жена с по-ниско социално положение, но жените не винаги търсят мъж с по-висок статут, съобщи Ориндж нюз.

Обратно в новината

Коментари - Какво търсят мъжете и жените, когато изневеряват | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кво търсят, проблеми си търсят, какво друго...

От наблюденията, които имам има две основни категории изневеряващи. Първата и най-често срещаната са женкарите и к..вите. Такива нямат спиране и цял живот така си карат, ако партньорът им не е по тази част или си затваря очите, защото обикновено има някакъв интерес. други никога не разбират за изневерите, защото има хора които крият умело следите си. Втората група са тези, които са нещастни вкъщи, не са се взели с любов или пък вече са спрели да се обичат. Такива хора обикновено влизат във връзка и то с чувства, това вече е страшното. в повечето случаи се развеждат. То в днешно време разводът не е кой знае какво, дори е по-често срещан от брака. Според мен обаче няма хора, които да не са готови да изневерят при определени обстоятелства. Всеки може да поддаде, стига наистина да се появи някой който да му харесва много и да му завърти главата. Така сме устроени. Да не казвам, че голяма част от жените като родят едно, две деца и приличат на крави, тресат по плажа кореми, задници, увиснали цици,целулит, а мъжът до тях слабичък като момченце. Еми как да не кръшне, кой иска да си ляга все с дебелана. Децата им вече са пораснали, не могат да се оправдаят с кърмене и т.н, просто ги мързи и т.к. са родили,смятат че вече са изпълнили дълга си и могат да дебелеят на воля. Не са много жените, които продължават да изглеждат добре в годините и в тяло, и в лице. Първата предпоставка за кръшкане е занемаряването на външния вид, така че дами поддържайте се. Не само да ревете ,че мъжът ви си има любовница.

Извинявай, но и повечето семейни мъже не изглеждате по-добре от жените си. Веете увиснали гърди, сланини и бирени кореми, така че важи и за двата пола.

пич, ти не знаеш колко красиви дебели жени има. не всички приличат на и.ф. гледаш я дебеличка, пък като се съблече гола е толкова стегната и кожата и гладка и опъната, че зяпваш. пък ако има и някоя татуировка там на кръста и горе на рамото и някой пиърсинг на пъпа и на носа направо ще ти падне ченето

мого прости мъже има примерно на среща на випуска те се напиват и веднага лягат с нас

Първо се напиват и после ви чукат, защото сте много грозни.

хахахахахха, ама че разговори

като няма секс от собственния мъж търсиш при друг мъж дори и да е много бързо и притиснително

Ееее не секса със собствения мйж е задължителен другия е за десерт. Какъв е смисъла да си само с един.

секс адреналин още секс забавление бягство от тъпотията вкъщи от врякащите деца и досадния мухльо пък ако падне и кеш

Ще те прегледам безплатно.

В момента жените са хиени. Женят се уж по любов, после разбират, че не е така, пак и обекта няма толкова пари, колкото тя иска, после я мързи да готви и шета, деца да гледа, та започва да се озърта за паралия, разкрачва крака на дърти мъже с дебели портфейли...И така, докато не я разбере мъжа й и не я отсвири, или си налегне парцалите като няма накъде. Но сегашните жени мислят само за пари, пък как ще търпят дъртите и смрадливи мъже..., не се замислят.

Ейййййййййййй, тва всичко от опит ли го знаеш?

Абе тъпанар, седем години чуках една украинка, после пет години беше за пари с евреин и от два месеца пак ме сбърква от секс, а няма още 33 г. Портфейла, ако го няма онова, в кожената ти торба ти е най-малкия проблем...

Жените са хиени, а... И защо само жените трябва да въртят къщата? НА мъжете какво е задължението - да пърдят ли? Като разберем че сме се оженили за мухльо като тебе, тогава си бием камшика, да занеш.

Търсят емоция, доказателство, че все още са привлекателни, бягство от ежедневието...

Тъп начин за себедоказване.

Който си е по тази част ще си ходи. Гледайте внимателно като се бракувате, женкарят и леката жена се разпознават отдалече. Най-голямата грешка е да си мислите, че ще ги промените.

Абсолютно вярно-надежда, рак и мерак умират последни. Който си го има си го има до края . C'est la Vie ..

Повечето млади българки се държат и обличат като леки жени.... въпреки, че са тежички.... ;) Но при повечето това е само някаква мода и поза...

комплексарки, комплексари

ИЗНЕВЯРАТА Е СЕЛСКА РАБОТА. РАБОТА ЗА КЛЮКАРИ И ИНТРИГАНТИ. тОВА ДА ИЗНЕВЕРЯВАШ ДОНЯКЪДЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ СЪС СЛАБ ХАРАКТЕТ И СЛАБА ПСИХИКА. ХИТРИТЕ И УМНИТЕ ХОРА УМЕЯТ ДА СЕ НАГЛАСЯТ СПОРЕД ПОЛОВИНКАТА СИ И ТАКА ПОСТИГАТ СИНХРОН, ТАКА ЖИВЕЯТ ПО-СПОКОЙНО И СЕ ПОДКРЕПЯТ ЕДИН ДРУГ. ИЗНЕВЯРАТА Е НЕЧИСТА МРЪСНА РАБОТА.

Има и нещо вярно в казаното от теб, но и нещо смешничко, което не си го доизяснил в живота, за себе си!?Ако, половинката ти по някакви причини се окаже прост, тъп и ограничен човек, не знам какви "хитри нагласяния" могат да ти помогнат!?Психологически, причините за изневерите са доста на брой!? За мъжете са характерни едни, за жените по-характерни са други причини!?Но, много от причините са общи за психологията и на двата пола!?Често причините са скрити и в генетичната "сглобка" на даден организъм!?

По принцип е така, всеки може да се влюби в неподходящия човек. Затова е добре да не се жените веднага в разгара на страстта и силната емоция, а да се опознаете. Една страст не стига, ако във всяко друго отношение се разминавате. Друг е въпросът, че някои хора са много твърдоглави и въпреки че виждат, че нещата не се получават пак се женят за въпросния човек, който им трови живота. После реват, че не са щастливи. Любовта е сляпа.

Хитрите и умни хора успяват да се скрият и да не ги хванат като изневерят. За да не изневериш и да живееш в синхрон трябват качества , които въобще не могат да се нарекат хитрост

Не бъркай хитър с умен. А за изневярата мога само да кажа, че на този свят празно няма.

Мъжете търсят красотата, жените търсят силата

аз например явно съм мухльо щом не изневерявам, но честно ,не изпитвам такава потребност. просто съм на принципа, че честността прави живота по-лек.

Не си мухльо, а си истински мъж. Такива вече сте малко.

Пич си!

Затова имаме по 5 порно канала, като ни прихване да не гоним която ни падне и да изневеряваме.

Как може да се наричаш мухльо, та ти си находка , такива като тебе са рядкост при толкова напористи , леки и хубави жени у нас ! Желая ти още дълги години щастлив живот с половинката !

И аз не изневерявам. Мързи ме! А и на млади години (сега съм на 31) съм целунала няколко жаби, така да се каже. Човек трябва да опита това онова пред да се впусне в сериозна врзъка, иначе винаги ще си мисли че е изпуснал нещо.

Виж сега, това, че те мързи, не значи, че с нещо превъзхождаш изневеряващите! И моят мъж не ми изневерява, но това не го прави по-малко мухльо! Просто за всичко се иска усилие и явно или те мързи, или още не си минал на фаза в живота, в която ще ти се появи тази потребност! А има и друг вариант - да си нарцис и да не можаш да даваш на другите нищо - нито вътре, нито извън семейството! Това е най-тежкият случай, според мен...

Chefo77

Не се казва така! Казва се: "НАДЯВАМ СЕ, че моят мъж не ми изневерява..." Кухите пръчки не могат да схванат, че това, че не чувстваш потребност да правиш нещо (нередно) не означава, че те мързи да го направиш или че ако го поискаш няма да го направиш. Аз пък съм на принципа "Не прави нещо, което не искаш да направят на теб". Надявам се, че съпругата ми го оценява и мисли като мен. А потребността е ясна - мъжете искат да си докажат, че все още могат да свалят някоя, жените - че все още са харесвани. fritz - ПОЗДРАЛЕНИЯ, човече! Поне спим спокойно :)

Мъжете търсят хсъщото в жените, което и жените търсят в мъжете: 1. Мъжете търсят любов, доброта, оценка,привличане и много сигурност и доверие. мъжете са по уязвими и са по честни от жените в извън брачната интимна връзка-те повече дават- но по начин, който жените не разбират Половее са твърде различни като мислене.

Принципно си прав/а, но лошото е, че като получат всичко, решават, че са солта на Земята и се самозабравят до степен да търсят и извън семейството нови потвърждения за ценността и привлекателността си.

след като говорим за извънбрачна връзка , т.е. изневяра , за каква честност говорим, и то така патетично?